Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676

Киста

Ale & Diego & Co.!!!!!!!!
Член од
2 август 2009
Мислења
1
Поени од реакции
0
Момци ја си ја забораив лозинката па морав нов акаунт да напраам:smir:
инаку за вчерашниот меч,не доминиравме многу ама затоа шансите шо ни се укажаа ги искористивме максимално.сите одиграа на едно завидно ниво,мисламд ека каморанези треба малце да се смири со нервите,на моменти многу претерува,настрана тоа шо сите се палиме коа ке го плеснат роналдо.во клучен меч може многу да значи таков испад.за веке вечерниот меч против астон вила очекувам поголема доминантност на јуве и веке од задутре трофејот да ги краси нашите витрини.

п.с. и да ги лапнеме тие 2 милиони шо се награда.:smir:

Член од
4 јуни 2009
Мислења
145
Поени од реакции
2
zdr...mn sme jaki nema so,,sega ja gledav utakmicata,za greovi se real..a moze li da kaze nekoj kako da ja gledam so Aston villa...finaleto..aj vi se molam..pozz

Vetrence

Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
инаку за вчерашниот меч,не доминиравме многу ама затоа шансите шо ни се укажаа ги искористивме максимално.сите одиграа на едно завидно ниво,мисламд ека каморанези треба малце да се смири со нервите,на моменти многу претерува,настрана тоа шо сите се палиме коа ке го плеснат роналдо.во клучен меч може многу да значи таков испад.за веке вечерниот меч против астон вила очекувам поголема доминантност на јуве и веке од задутре трофејот да ги краси нашите витрини.

Абе 15милиони е наградата од Peace Cup,шо се 2 милиона за клубови од таков ранк? Како што знам 15 милиони е наградата.

Иначе кире ке има некое стримче до вечер од некој:smir:

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Абе 15милиони е наградата од Peace Cup,шо се 2 милиона за клубови од таков ранк? Како што знам 15 милиони е наградата.

Иначе кире ке има некое стримче до вечер од некој:smir:
2 или 4 се за победникот. 15 да не е вкупната сума шо се дели на учесниците.

Vetrence

Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
2 или 4 се за победникот. 15 да не е вкупната сума шо се дели на учесниците.
Хмм..нз може јас сум грешка. Како и да е ке се офајдиме вечер некое милионче.. било 2,4 или .... :) :) :)

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
ај некој нека бапне стрим за вечер... ке ги прегазиме... :D

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Хмм..нз може јас сум грешка. Како и да е ке се офајдиме вечер некое милионче.. било 2,4 или .... :) :) :)
Еве шо кажва тетка вики:

Prize

The champion and the runner-up will receive trophies as well as the corresponding cash prizes. The prizes are:[11]

• Champion = € 2,000,000 (Euros)
  • Runner-up = € 1,000,000 (Euros)
  • Third and Fourth places = € 500,000 (Euros)

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.799
Поени од реакции
3.887
15 милиони се за ЛШ, ова е Пис Куп:). Со победа би добиле накаде околу 2 милиони.

[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Corriere dello Sport
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Del Piero proclaims: ‘Juve better than Real!’
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Tonight in Spain the Peace Cup Final against Aston Villa
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Victory with the English side is worth nearly £2m
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Pirlo to Chelsea: It’s time
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Abramovich increases his offer to £16m or £10m plus Pizarro
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Galliani plays at raising the price-tag, Berlusconi is surprised
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Mourinho still hopes to get Deco
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Lazio and Cruz already in Beijing
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]De Rossi warns Roma: ‘Aquilani must not go’
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Napoli stadium packed even in August

Едит: Јас, ме претркал. . .
[/FONT]

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Мислам дека воопшто нема да биде лесно вечер , но нормално се надевам дека ќе победиме. Астон Вила е многу заебана екипа , а ние играме многу тешко против Англиските тимови ( овој и не е од онаа голема четворка , со Сити може да се каже и петка , али е одма зад нив ). Да се обрне внимание пред се на Ешли Јанг кој е доста брз и на десната бековска позиција да се стави некој поагилен , на пример Брацо .... а не да игра Зденката кој две чисти нема од фудбал. Нивната слаба точка е одбраната ... по пензионирањето на Лаурсен и продавањето на Зет Најт во Болтон ги изгубија двајцата кои лани играа прва постава во задната линија. Доколку ја земеме играта од почетокот во свои раце и постигнеме први гол ... наши се.

П.С. Хески нема право на настап, казнет е, али затоа Ешли Јанг заедно со Карју и брзиот Агбонлахор .... подржани од Рео Кокер и Сидвел ќе бидат доста опасни.

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Да воопшто нема да биде лесно со Астон имаат многу брзи играчи и техничари и нивните долги топки се опасни ако убацат у наш шеснаесетник ќе биде опсано и мислам дека Канаваро и Киелини ќе се стационираат окоу единаесет мерта за да ги исфрлаат топките и шансата да ја бараме во контра или од прекини.Се надевам дека на крај Астон ќе земат 1 милион а ние два и ќе го лапнеме купов

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.299
Поени од реакции
46.842

Свесен си дека перманентно се банира за отварање на нов акаунт ?

Зашто не си побарал во прашања за администратори да ти ја пратат некако лозинката на мејлот што си го дал при логирање, нормално истото ке го побарал некој друг член за тебе .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom