Еве сеа ке му ѕвонам и ке му кажам нареден пут малце да припази. .Абе нормален ли е тој григера бе па тоа за во затвор е а судијата само золт му даде ова е лудо бе со крампони во колено му отиде дај тој григера нека не игра толку остро,само што поцна ронадло во реал одма ке го повредат ок заслузена победа али не се иде така остро ова ви го памтам и на каморанези на интер коа му искрси нога не пеле во купот мозе некој се секава од вас и доби тогас црвен за тоа
Сепак сметам дека ни фали десни бочни. Знам дека управата (барем како што изјавија) едвај скрпи средства за Касерес, но мислам дека со продажба на Поулсен, Алмирон и Григера ке се соберат доволно средство да се купи десен бек. Фаворит ми е Сантакроче, меѓутоа управата треба да подразмисли и за Ебуе, за кој има индиции дека ке замине, а како најсериозни се Фиорентина. Го земе ли Секо Сантакроче/Ебуе, ке може слободно да си ја накриви капата, да го потапша Ферара по рамо и да пали патика за Бахамите. Неговата работа за летово ке биде завршена.Се надевам дека Григера ќе биде продаден до крајот на преодниот рок. Али незнам само кој би дал пари за такво дрво. Подобро Јуве нека му плати за да си замине. По камен десен бек јас немам видено.
Добро бе луге посетувајте малце Јувентус.цом.Не чекајте само од гоал.цом да ви кажат се ви пишува на Јувентус.цом.од 10 саат играмеSo ogled na toa deka ferara igrase desen bek siguren sum deka prvo ja analiziral taa pozicija pred site drugi sto e i normalno da vidi koj go menja i kako go menja a deka sme sjajni na taa pozicija ne sme bas naprotiv na bekovskite pozicii sme najslabi pa taka da sigurno imat nekoi planovi ali ipak mnogu pari ispodavaa ovoj preoden rok sto ne e karakteristicno za juve pa taka da ne sum bas siguren dali ke se zasilime na bekovska pozicija ipak juventus koga kupuva bira vnimatelno i kupuva eden igrac dva masimum tri a ne kako nekoi ekipi po 10 igraci pa posle i kosturot na ekipata rasturen nemozat da se voigraat cela sezona i otide se u pm pozzz
Od kolku saat treba da pocneme da go osvojuvame finaleto ?
Му веруваш повеке на livescore.com одколку на Juventus.com?Јас мислам дека информацијата на Јувентус.цом е поточна:helou:али како и да е најбитно е да победимеНа livescore.com пишува у 10:30.
Очекувам победа фала богу,кој се Астон Вила.:smir:
Добар састав ако е овој али овој Григера неможам да го гледам ми се повраќа многу е тромав нека си оди шо побрзо.Ваљда Ферара му дава шанса да се поправи ама дали ќе искористи ќе видиме/i na goal.com pise deka e vo 22 00 taka da dve najbolje ekipe na ovogodisnjem Peace Cup-u, nedelja 22:00, Juventus vs. Aston Villa. eve ova na juve balkan e
Juventus XI: Buffon - Grygera, Cannavaro, Chiellini, Salihamidzic - Tiago, Melo, Camoranesi, Giovinco - Amauri, Del Piero
Aston Villa XI: Friedel - Shorey, Cuellar, Davies, Lichaj - Albrighton, Sidwell, Reo-Cocker, Bannan - Young, Carew
eve mozni sostavi isto na jve balkan
abe uste podobro da go prodademe i za onaj trezege trebit da go projdame poso mn ne se snajde vo novava sezona se nadevam ke izbori prvo timski status vo tekot na novata sezona a edno me raduva so ciovinko dobiva se povoeke sanca kaj ciro so ne bese toa kaj (ranieri plackovic) pozzДобар састав ако е овој али овој Григера неможам да го гледам ми се повраќа многу е тромав нека си оди шо побрзо.Ваљда Ферара му дава шанса да се поправи ама дали ќе искористи ќе видиме/
Не е почнато, барем кај мене нема слика...http://www.la7.it/eventi/sport/calcio/diretta.asp
стримов е почнат и е со одличен квалитет, а составот ќе биде буфон, молинаро, зебина, киелини, легротаље, занети, мело, каморанези, џовинко, јакинта, трезеге
Неможам да го уклучам линков ... давајте другиhttp://www.la7.it/eventi/sport/calcio/diretta.asp
стримов е почнат и е со одличен квалитет, а составот ќе биде буфон, молинаро, зебина, киелини, легротаље, занети, мело, каморанези, џовинко, јакинта, трезеге