Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Аман бе што се дешава пак примавте гол со Каљари ли ќе се мачите сега? :nesum:
 

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Има време. Се вративме по раниот гол што е најважно. 2-2 има уште време мора да победиме :):):):vozbud:
 

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.224
Поени од реакции
8.093
Vo momentov ne mozam nisto da kazam osven deka e potrebna momentalna smena na trenerot. Ne sakam ni imeto da mu go spomnam. Pozz idam da se utepam od pienje da zaboravam
 

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Ќе кажам само две работи

1. ЗБОГУМ НА СКУДЕТОТО

2. ОЧЕКУВАМ ОСТАВКА НА РАНИЕРИ, барем нека го направи тоа пред да не исфрлат и од Лигата на шампионите

И ДА ... И ТРЕТО ... БРАВО ЗА КАЉАРИ; ЦЕЛОСНО ЗАСЛУЖЕНА ПОБЕДА
 
Член од
11 ноември 2008
Мислења
40
Поени од реакции
5
Ќе кажам само две работи

1. ЗБОГУМ НА СКУДЕТОТО

2. ОЧЕКУВАМ ОСТАВКА НА РАНИЕРИ, барем нека го направи тоа пред да не исфрлат и од Лигата на шампионите

И ДА ... И ТРЕТО ... БРАВО ЗА КАЉАРИ; ЦЕЛОСНО ЗАСЛУЖЕНА ПОБЕДА
ne samo ostavka besilka treba ne unisti mame mu ebam interasko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hhmmm neznam sto e rabotava ama nekako mnogu mi se jadat SARDINI !!!



So long suckers!
trgnete go debilov od fan club poditno
 
Член од
11 ноември 2008
Мислења
40
Поени од реакции
5
Prvo ke im cestitam na Cagliari za pobedata zasto deckite izigraa so srce i onaka fudbalski na prva,e sea ke pocnam da seram da plukam po uprava i po trenerot i ako nekoj pocne da mi go brani ranieri neka ide i komotno neka navaviva za Parma ili Juve B,pred nekolku denovi nekoj neznam koj bese dade jasen i mnogu dobar opis na timot koj sto e i kako e nemoze pred tocno edna nedela da sme prvo mestojelda samo na 24 casa, a sega da sme ispishani od borba za titula.Prvo nemoze trener kako ranieri da bide sampion za prvpat vo svoja istorija na 100 god,i ako posle se izjasni deka so ovoj tim tolku mozel da napravi se laze sam sebe zasto fraerot sam kaza deka ne mu e potreben diego demek ne mu se vklopuval vo taktika a sea go stava Del Piero da igra poluspic.
 
Член од
11 јули 2008
Мислења
4.695
Поени од реакции
3.647
Очекувам модераторот да си ја заврши работата... И го молам горенаведениот џган да не не става во уста!

Сега и за вакви екипи станавме ситна боранија(реторичко прашање)? Со ваква игра не се опстанува во лига, а не па нешто повеќе. Многу напатена игра. Примаме 2 идентични гола, од контра какви што не смее да си ги дозволиме. Впрочем и не играме таква игра за противникот да не фаќа на контри. Во средина дупка..во одбрана дупка. Како да игравме со 7 играчи во поле. Се сме некако на стаклени нозе во дуеливе со 'помалите' екипи. И срамота е да играме според нотите на некој друг. Апсолутно недозволиво. И првиот дел од сезоната тргнавме лошо, а еве сега и вториов дел е така. Ако продолжиме вака Милан ке ни биде конкурент... А Каљари иако одигра на ниво и заслужено победи, имаше една тактика научена од Ливерпул, односно опни ја колку што можеш подалеку! Последните неколку минути гледавме само дување на топка, а кутрите наши, па неможат да ја смират и да ја стават под контрола... Автобусот паркиран пред 16 метри и ај да те видам ?? 2 пати ја поминаа средината 3 гола дадоа !? Многу висок процент на реализација.... До пред натпрварот на неколку пати имаше изјави дека нема да се откажат од скудетото, дека ке го користат секој кикс на Интер, да се пази интер бла бла... Ама некој не си стои на зборот...

Не сакам целата вина да ја префрлам на Раниери, со оглед на фактот дека од трите измени две беа принудни (аман веќе со овие повреди). За грешка го сметам стартувањето на Мелберг (не знам од кои причини не играше Григера), Занети во првиот тим (на два пати се губи како мало дете, откако ке биде селектиран во првите 11), играњето на Амаури. Стартер на сите досегашни средби, од нова година па наваму и очигледно е дека му треба 2-3 натпревара ладење. Не знам дали некој примети, кога излегуваше Киелини односно кога се правеше измената Киелини-Григера крај аут линијата, убаво и на два пати му довикна на Григера: Матри! Матри!..Алудирајќи од каде доаѓа опасноста. Ама додека да се консолидираат, кој каде игра, и кој ке го чува Матри.... не ми се збори понатаму.... Сисоко постигна гол и максимално се трудеше али факат, последниот гол иде на негова душа. Недвед ако не го постигнеше голот немаше да има којзнае колкав придонес.. Ќе умре на терен, ама не заслужува одмор. Најверојатно му е казна за перформансите... Единствен кој одигра на ниво беше Молинаро. Досега не сум го видел во вакво издание...само тој играше, се трудеше и трчаше надоле нагоре како коњ! Очекувам уште утре да има дијагноза за повредата на Џорџо. Се наоѓаме во мини-криза, факт! И наредниот натпревар го играме дома, против Наполи (Куп), тим кој ни прави фрки секогаш. Баш сакам да видам што ке покажат... и дали нешто ке покажат..
 
Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Каљари играше одлично многу просто а одбраната на Јуве многу слабо..не е провокација никаква кажувам што видов од натпреварот..јуве убаво водеше 2-1 но тоа е..за скудетото не се одкажувајте оти минатата година интер и бегаше на рома 9 бода па во последно коло се решаваше..
 

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Felizthecaat, Dimitaaar, исто како и Artan, банирани од тема и бидете среќни шо поминавте само со тоа.
 

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
лошо...мизерија....едвај стигнавме до пристојно заостанување зад интер, и ја изгубивме во 2 обични навидум дури и лесни мечеви....вака не се станува шампиони! се надевам дека ќе се сменат некои работи во скоро време, инаку:nenene:
 
Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
1. Пад на концентрација, имаш нешто моогу блиску и наеднаш се губиш :kesa:
2. Во одбраната не вервам дека го пишам ова ама Молинаро ни беше најдобар, незнам шо му е на Киелини некое време ми е лабав, очекувам да се среди, а Легро е мноогу паднат.
3. Маркиони е и добра и лоша алтернатва за Каморанези, во напад е добар а во одбрана мноогу лош, во вакви случаи се гледа колку е битен Каморанези.
4. Браво за Каљари, добра партија, иако се екипата шо обично је покажвам како најлоша во Серија А денес ни покажа како се игра на контри, се надевам кје научиме нешто.
 

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Ех ... нешто недостасува, ама не знам што. Потешки натпревари добиваме, а на овие, навидум лесни паѓаме. Сите играчи на моменти се добри, на моменти ептен лоши. Пример - Амаури. Или е прејак или преслаб. Денес посебно зајде. Ножичките негови ме искршија од смеење на цела мака. Знам дека му е желба еднаш така да даде гол, ама не ја ни допре топката од филмање! :pos2:
За Буфон ми е жал. Испаѓа дека е крив што повеќе пати беше погодена неговата мрежа, а воопшто не е, бидејќи сам со залетан противник не би требало да биде оставен.
Многу се изнервирав дека вопшто не очекував ниту нерешен резултат. Не се нормални овие Каљаровциве ... навистина добро изиграа, нема што. Постојано ги имаше насекаде и изгледаше невозможно да се спречат. Како 20 души да беа, мамата нивна.
Но добро, верувам дека овие падови треба да се случат за да се стегне цел тим и да почне да се покажува континуирано во право светло, како во Италијансково првенство, така и во ЛШ.
Forza Juve!!!
 

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Излегов со надеж за победа од 3-2 ама обратно 2-3. Се разочарав едноставно денеска.Не го гледав натпреварот но по коментарите гледам дека се повеке и повеке влегуваме во криза. Мора да се направат некои измени,дали тренер дали некое засилување во последниве моменти од преоден рок ама вака не ја бива.
Утре Интер не верувам да си дозволи кикс со Торино но се е можно. Не ја губете надежта. Видовме дека секој може на секој да го победи. + Тоа имаме мегусебен дуел со Интер во Торино.
 
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom