Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.046
Поени од реакции
5.689
И заборавив...Винченцо Јакинта :bravo:

Мило ми е што конечно проработи неговата десница..После повредата, сериа од 2 натпревари со постигнат гол...

Член од
1 октомври 2008
Мислења
164
Поени од реакции
1
ОДЛИЧНА ИГРА НА ЈУВЕ СЕГА НА РЕД ЅЕ ГЛУПИНЕ И...Р.ДЕЛ ПИЕРО НЕ ДАДЕ ГОЛ СО ЏЕНОВА,НО ЌЕ ДАДЕ СО И...Р САМО ДА ИМА СЛОБОДЕН УДАР.АМАУРИ:zver:

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Браво :zver::zver::zver:
Нека се редат победите....

Инаку одвај чекам Јакинта да се опраи и да може да го стави и првa постава а не само у 80та мин го пушта....дури ако имате приметено истиот стил на движење го имаат со Ибрахимович и истата самодоверба кога ја водат топката...
А Амаури да вежба како се води топка повеќе од 5 секунди ,бидејќи секогаш му ја зимаат топката и пропаѓа нападот!!!

И за крај FORZA JUVE .....alee ALEEEE aleeee ALEEEE aleeeee:zver:

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Нека ни е честита победата. Да се множат. Задоволство кај мене овие натпревари..од натпревар во натпревар играме се подобро и подобро.Мислам дека кога водевме 2-0 требаше да го пушти џовинко порано но негова тактика.
Следни се Интерашитее.... :)

Член од
22 април 2008
Мислења
549
Поени од реакции
93
Нека ни е честита победата. Да се множат. Задоволство кај мене овие натпревари..од натпревар во натпревар играме се подобро и подобро.Мислам дека кога водевме 2-0 требаше да го пушти џовинко порано но негова тактика.
Следни се Интерашитее.... :)
И јас мислам исто. Требаше Џовинко и Јакинта да влезат порано. Имавме добра преднос која со играта што ја прикажуваа неможеше да се изгуби. Јакинта да влезеше некаде 65 мин. а Џовинко во 70 мин. мислам дека ќе беше деноменелно. Но не сне ние тие што одлучуваат, така да Раниери ке прај шо сака а ние ќе гледаме.

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Пошо беше избришано и мислењето што го цитираше, а и двете беа оф-топик.

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
13
Честито победа наредни на списокот се интер :helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom