- Член од
- 10 јануари 2008
- Мислења
- 723
- Поени од реакции
- 24
Амаури е НАШ. Реал можат само да го сонуваат него:nenene:
Точно..Амаури нема шанси да замини од Јувентус барем во наредниве 4-5години, тоа се чисти шпекулации..Абе само тречеви се сигурно нема шанси да имаат толку понудено. А и да имаат понудено не ми се верува дека управа ќе го даде Амаури, зар заборавиве со колку труд и мака го доведоа во Торино а сега туку така да го дадат, нема шанси.
Немам Коментар... Фосиле брат за ова видео имаш 10 од мене.. Киелово има Муда и Срце, и нај важно струја не држи ИЧ!! FROZA JUVENTUS!!FORZA CIELO!!!Ајмо една компилација со Џорџо... Молам звучник на погласно! Дуелите со Ибрахим му се најбоље
одличен клип,башка и музиката,Depeche Mode ми се меѓу омилените топппАјмо една компилација со Џорџо... Молам звучник на погласно! Дуелите со Ибрахим му се најбоље
Хахаха тој Малиот Кордоба нема да игра против Големите :pos2:
Едит.. Е па така е кога играш без глава![]()
http://www.gazzetta.it/Calcio/SerieA/Squadre/Inter/
Како идат работите, уште еднаш ке игра тој миленикот на ЈУВЕНТУС, Бурдисо... Фала од него
Vistinski voin!Ајмо една компилација со Џорџо... Молам звучник на погласно! Дуелите со Ибрахим му се најбоље
Воин кој треба да ја покаже својата моќ наредниов викенд против Интер..Не очекува тешко гостување, можеби најбитното гостување во Сериа А годинава, и се надевам дека ќе се покажеме во добро светло..Vistinski voin!
Воин кој треба да ја покаже својата моќ наредниов викенд против Интер..Не очекува тешко гостување, можеби најбитното гостување во Сериа А годинава, и се надевам дека ќе се покажеме во добро светло..
Уште помило ми е што се наоѓаме во супер форма, на последните натпревари покажавме одлични перформанси, но мислам дека сериозно треба да му се пристапи на наредниот натпревар, и со огромна мотивираност ( а не ми се верува дека има помотивирачки од тоа да играш против ривалот )..
Очекувам позитивен резултат, се надевам дека ќе се повтори играта која ја играа играчите последните натпревари..
На натпреварот со Интер, веројатно се враќа во игра Кристијан Поулсен, ама искрено не очекувам да го видам во првата постава, поради едномесечната пауза од терените за фудбал, но доколку покаже солидни игри на подготвителните тренинзи, ништо не би ме изненадило ако почне од почеток!!
A инаку денешен Tuttomercato пишува дека Диего веројатно ќе биде најголемото засилување на Јувентус во Зимскиот Трансфер период, а бил контактиран и агентот на играчот на ПСВ, Афелај за преселба во Торино на играчот, ама на крајот од сезоната!