Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
ДЕКЛАСИРАЊЕ!!!Овој Робињо од многу анализирање на слободните на Дел Пиеро заборави дека имаме и други играчи нека ни е честито:vozbud:

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.356
Поени од реакции
2.248
Не ја гледав утакмицата само што стигнам од Скопје.
Инаку гледав само авто голот, можам само да кажам нека ни е честито победата и нека се множат конечно нешто повеке голови да дадеме на утакмица ајде тргна работава со среќа нека ни се трите бода.
ДОбредојде Bianconero vero

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Cestito pobedata, i cestito sto prv pat sezonava davame poveke od 2 gola :D Odlicno takticki izigraa, samo vaka da prodolzat :D

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.783
Поени од реакции
9.601
Охоооооооо мелење годинава,браво:helou:

Член од
21 февруари 2006
Мислења
132
Поени од реакции
9
ај честито победа добра игра на нашите :helou::helou:
следни се интерашите наредна недела :vozbud:

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Леле мераци, мераци... Ц Ц Ц... Товарање на мртво... Овие од Џенова изгледа беа дојдени со една мисла, да не примат петарда... Немам што да кажам посебно за играчите... Феноменално сите.. Сеќен сум што Јакинта се враќа пополека во убиствена форма... Амаури:zver:... Дел Пиеро како со 4 очи да е... Но ке немаше од мене посреќен во нареднава деценија, доколку Молинаро постигнење гол... Тоа за мене ке беше остварување на еден, невозможен сон... Нека ни е честита победата, следни се Црно-Сините на Цепциал Оне:pos2::pos2:Честита Победа уште еднаш....
FORZA JUVENTUS!!
FORZA BIANCONERI!!!

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.185
Поени од реакции
3.516
Честитки за победата,вака како што сви тргнале све испопобедивте.
Што има сторено Раниери, играчиве даваат 100% од себе еве 4-1
фала duman, а гејот си даде авто гол аааааааа :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: треба да пишува на goal.com наслов - the Gay from Geyland scores auto goal

а Јакинта мора да игра поише ,да добива поголема минутажа зверче е

Член од
10 јануари 2008
Мислења
723
Поени од реакции
24
Ете допрва доаѓа Големиот Јувентус..... Ова е нашето лице, лице која ке ги крши сите противници.. Форца Јуве ..... Честито Победа.
Григера и Амаури почнаа, завршија Јакинта и Сократис:zver:... The Next victime are Inter:tapp:

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
И ај после некој нека рече дека Грциве не се глупи , како си го кладе гејчето ... уфффф :pos2:

Kista

ADP *10*!!!!!!!!!!
Член од
7 април 2008
Мислења
988
Поени од реакции
32
neka mu ja mislat neroazzurite u sabota.ima da go izedat so se jajca stapot

Lipski

FORZA JUVE
Член од
5 ноември 2008
Мислења
95
Поени од реакции
13
Ај нека ни е честито победата баш ме израдува шо паднаа повише голови а и тоа педериштето накрајот изгледа немаше кој да му го забоде па мораше сам :pos2:
Ај сеа уште Интер да ги згазиме па да а видам тогаш гордоста на Мурињо.

Поздрав до сите ја одам да спијам оти утре на работа :coffee:

Vartolu

makoto 誠 chu 忠義
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.380
Поени од реакции
6.082
Се надевам нема да го уништи Џовинко , а и играта е добра бидејќи тимот има самодоверба , а не дека Раниери направил нешто магично
Прво, Честита победа над Џенова..Второ, Пинтуричио, не се сложувам со тебе... Кога не играше Јувентус убаво, и кога редеше неславни резултати сите плукавте врз Раниери, ваков е, таков е, да си оди, а сега не направил нешто магично?? Што требаше?Да влезе и тој гол да даде?Да бидеме реални, мислам дека Ел Команданте Раниери има и тоа каква огромна заслуга за оваа супер победничка серија на Црно-Белите, и мислам дека заслужи да му честитаат сите што плукаа врз него.. Тимот има самодоверба точно, а кога ја немаше го обвинувавте Раниери, сега кога ја има тимот самодовербата и тоа во огромни количини, Раниери не е заслужен за неа, некако не ми е логички.. Во феноменална форма се играчите, па дури и Молинаро имаше шанса за гол, добро изреагира но ете, се најде таму играч на Џенова да ја извади од гол..Повеќе среќа нареден пат:pos2:За другите сите изиграа одлично....

Честитки за победата,вака како што сви тргнале све испопобедивте.
Што има сторено Раниери, играчиве даваат 100% од себе еве 4-1
Думан, ете оваа е коректна честитка, без провокации :helou:

Член од
8 февруари 2008
Мислења
693
Поени од реакции
10
bravo cestito neka ni e, izigravme odlicno i vecerva, sea ima odmor taman, pa da odime da im go plesneme i na inter. poz do site

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom