Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
1 октомври 2008
Мислења
164
Поени од реакции
1
definitivno sisoko ne e kaznet,i dobro e kamo ce igra so genova ocekuvam pobeda so dobrata genova.MAGICA JUVE

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.063
Поени од реакции
45.854
Sissoko нема да биде суспендиран!
линк
Па нормално дека нема да биде казнет, немаше причина за истото, главниот проблем беше драмската секција на Италија со главна улога на еден од играчите на Киево, убава потврда имаше за тоа со еден линк од You Tube на темава .

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.342
Поени од реакции
2.235
Среќен до тапаааа, Сисоко се враке против Интер мислам дека ке биде закон овој дуел со Интер како и да е веке збор за Сисоко не мора. НЕ Е КАЗНЕТ.
Инаку докај голманите шо сме арно кажа кико дека игра со срце добар е голманот но само треба да си подобри излевањата од стативата ова сум го кажал и во последните постови треба да излегува од гол линијата да спречува корнери е тоа ако излегува мислам дека ке биде многу подобар, но ЏИЏИ е ЏИЏИ не може никој оригиналното да го замени како што се вели немам зборови за него искусен голман и мислам дека ако беше он дома немаше да примиме гол од Реал Мадрид овој со глава, ке излезеше и тоа како ке ја боксираше топката го знам џиџи излегува на вакви ситуации епа тоа му недостасува на Манингер, затоа малку е тука заостанат како и да е досега брани солидно и си ја врши задачата за БЕЛАРДИ и ЧИМЕНТИ е БОГ Манингер.

Сега со Џенова очекувам пак добра игра и ПОБЕДА која ке ни донеси 3 бода и ближување до врвот.

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.775
Поени од реакции
3.852
Па нормално дека нема да биде казнет, немаше причина за истото, главниот проблем беше драмската секција на Италија со главна улога на еден од играчите на Киево, убава потврда имаше за тоа со еден линк од You Tube на темава .

Ок, како и да е имаше доза на театар во инцидентот... Сисоко не викам дека беше нежен али човеков падна како покосен, се испреврте почна да се држи за лице како којзнае што да се десило.Факт е дека Јепес изглуми професионално...

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Нормално дека ќе ги газиме, САКАМ ЏОВИНКО ДА ИГРА!!!

Член од
12 октомври 2007
Мислења
1.482
Поени од реакции
22
Има ли некој податок колку гола има дадено Дел Пиеро во својата кариера?:helou:

Член од
10 јануари 2008
Мислења
723
Поени од реакции
24
Има ли некој податок колку гола има дадено Дел Пиеро во својата кариера?:helou:
Total: 249 Goals

Serie A -158
Serie B - 20
Coppa Italia - 19
Supercoppa Italiana - 3
Champions League - 43
Uefa Cup - 2
Intertoto Cup - 1
Europe Supercup - 2
Intercontinental Cup - 1

Appearance: 574

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Metono1[mkd];1848639 напиша:
Pishi mu e-mail na ranieri :pos2:

btw, mislam deka treba da gi zgazime u top forma sme. :helou:
Ne mi odgovara Ranieri, se pravi vazen:pos2: pa si rekov aj tuka da prasam nekoj da ne znae.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom