Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.342
Поени од реакции
2.235
Не верувам да кикснеме на овој меч се одморија Амаури, Каморанези, Сисоко се одморија за со Џенова ке бида 100% спремни така да мислам дека ке тепиме. А мислам дека ке ја дават некаде барем 99% бидејки нема многу утакмици насекаде така да ...

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Сега и со Џенова дома не би требало да кикснеме иако играат многу добро за сега. Диего Милито е во страшна форма. Ајде нека се редат победите!!:vozbud::vozbud::vozbud:
Ќе му кажи него Киелини кој е во страшна форма.
п.с. само Кришито да ја држи истата форма од лани :pos2:ќе му кажиме

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.342
Поени од реакции
2.235
иии заборавив СРЕКЕН РОДЕНДЕН МАЈСТОРЕЕЕЕ
Има серија од слободни удари само нека стартуват Џенова пред шестнаесетникот и ке го видат кој е кој !!
Форза Јуве

Член од
12 октомври 2007
Мислења
1.482
Поени од реакции
22
Да немаме случајно некој суспендиран за тој натпревар?

Член од
10 јануари 2008
Мислења
723
Поени од реакции
24
Да немаме случајно некој суспендиран за тој натпревар?
Фала му на Богу немаме суспендиран, но доколку Григера ке пожолте, тогаш ке биде суспендиран за следниот меч и тоа против лутите ривали, Интер:drk:... Така подобро би било Мелберг сепак да биде стартер по таа десна бековска позиција. :pipi:

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Сега и со Џенова дома не би требало да кикснеме иако играат многу добро за сега. Диего Милито е во страшна форма. Ајде нека се редат победите!!:vozbud::vozbud::vozbud:
pa da ti kazam brat nema da kiknsni

Член од
21 февруари 2006
Мислења
132
Поени од реакции
9
ја малце каснам али јбг немав нет :toe:

СРЕЌЕН РОДЕНДЕН КАПИТЕНУ!!!
И пак даде од слободен денес :zver::zver: па пенали да шутираше ќе утенеше еден.... :smir:
Браво мајсторе секоја чест!!! Честито победа до сите јувентиновци :helou::helou:

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
Фала на сите за честитките еве ја според мене сликата на неделата...

малце е уплашен овој:pos2:
Против Џеноа треба да се стартува со силен состав и воопшто да не се потценат бидејки не играат во лоша форма според мене:toe:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.046
Поени од реакции
5.689
Дел Пиеро, компилација на слободни удари!!!

Едноставно нешто што не може да се опиши со зборови!

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Преговорите со Диего напредуваат, останува да се договори цената со Вердер.
:zlo:

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.342
Поени од реакции
2.235
Преговорите со Диего напредуваат, останува да се договори цената со Вердер.
:zlo:
LELE Само какоф сон ке ми се уствари ако додје ДИего во Јуве, само каков среден ред ке имаме мислам дека многу ке постигнеме со тој играч како сега шо флеваме во форма, само така нека остане и да си продолжи да договараме со него, многу сакам да дојде во дресот на Јуве, а и би требало да додје Вердер се во криза и тоа голема, во ЛШ ги нема никаде така да по добро ке му биде да дојде, па сега незнам ке видиме, само да не е трач ова.

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Тешко ке биде со Џенова.Играат доста добра,милито одличен предводник но ние сме домакини имам преднос домашен терен,фантастична форма и ке победиме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom