Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
Дел Пиеро е како виното значи,колку постар толку подобар!

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Огласи: Се бара Голман што ке прифати да му одбрани слободен удар на Дел Пиеро!! Заинтересираните нека се пријават на вечната листа!

Хаха.. Браво за цел тим.. Ова е вистинскиот Јуве... Дел Пиеро си даде, сам на себе си поклон, со одличен гол од слободен удар.. ФОЦА ЈУВЕ!! ФОРЦА БЈАНКОНЕРИ!!

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Затоа јас сум тука...

фала зиксче ,поздрави го тој на аватарот од мене хаха

Овој стварно не е нормален. Секоја ЧЕСТ.
ти сеа знаеш дека не е нормален?:)

a be da ne se povredil Sissoko nesto, zosto go smeni??
Сисоко беше изнервиран нешто и мислам претходно имаше жут,а и плус да го одмори малце

А,зошто пак Јакинта го шутираше пеналот, не ми е јасно.
ваљда да даде и он нешто,да му се дигне самодовербата,еееех како го чекам Трезе да се врати,читам нешо Лион го бараат али само ако го дадат Бензема:)

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
дел пиеро ........ без претерување е ако се каже дека е меѓу топ 5 фудбалери на сите времиња , убедливо најдобриот фудбалер во калчото во овој момент.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.046
Поени од реакции
5.689
А,зошто пак Јакинта го шутираше пеналот, не ми е јасно.
Затоа што беше повреден, малку играше, и треба малку стимул за да се проработи...

Многу добра игра на Јувентус, имаше една спорна ситуација која Легро несакајќи играше со рака, ама не беше досуден пенал ...

Манингер - немаше шанса да се докаже...
Молинаро - се забележа напредокот на Молинаро и на овој натпревар..Само нека продолжи така...
Киелини - ЅВЕР!!! Предвоник на одбраната, голем мотиватор, и супер изигра!!Брилијантно без никаква грешка..Доби жолт картон, поради препирка со играч на Киево!!
Легротаље - Дали е овој ист играч со онај од почетокот на ланската сезона, кога добиваше награди од типот „Златна канта“ ? Игра во супер форма, и со Киелини се многу добар пар за централно - дефанзивната линија
Мелберг - Мислам дека многу подобро игра на позицијата бек .. Последните натпревари негова позиција е таа, и се докажува дека е подобар на таа позиција..И во Астон Вила играше на тоа место!!
Сисоко - ЕЛ КОМАНДАНТЕ СИСОКО...Од каде само ја собира онаа жестина, и енергија на теренот..Ми се чини дека сиот тим на Јуве ќе го качи на грб и ќе трча со нив...
Де Чеље - Добро изигра, имаше неколку влезови, и мислам дека напредува...
Тиаго - очигледно е дека Тиаго напредува во тимот..Изигра супер, се трудеше и мислам дека заслужува да му се дава поголема шанса за да му се врати самодовербата!
Маркиони - Некако ми беше денеска незабележителен, како да беше уморен, на крајот имаше една изгледна позиција да асистира за гол, ама неговиот обид беше спречен!
Дел Пиеро - СРЕЌЕН РОДЕНДЕН УШТЕ ЕДНАШ КАПИТЕНЕ!! ГРАНДЕ ДЕЛ ПИЕРО, ПАК ИМ ЈА ЗАБИБЕРИ МРЕЖАТА ОД СЛОБОДЕН УДАР!!!ПРЕКРАСЕН ПОТЕГ.. ТРЕБА ДА МУ СЕ ЗАБРАНИ ДА МАВА СЛОБОДНИ УДАРИ:pos2::pos2:
Јакинта -
Го скрши малерот, даде гол, и после сите малери кои го пратеа сезонава со повредата, мислам дека конечно ќе се раздава голови..Мислам дека пак ќе го гледаме на натпреварот со Џенова како стартер...
Екдал - Млад играч, перспективен, мислам дека му треба искуство и ќе биде уште подобар! Игра добро, ама како трема да има, не е опуштен..
Григера - Нова фризура има (кафена):pos2:И сигурно нов заб..Добар топовски удар кон голот на Киево и ја здрма конструкцијата на голот!!!
Амаури - Влезе во 80+, и имаше една шанса од тешка позиција да го зголеми водството на Јуве..
Раниери - Имам само една забелешка.. На овој натпревар требаше да му даде шанса на Џовинко ама како и да е..Покажува дека е квалитетен тренер кој знај да ја постави играта, кој знај да направи тактика...

Се на се ПРЕЗАДОВОЛЕН сум за Јувентус, победува, а тоа е најважно!! Форца Јуве..Форца Дел Пиеро!!!

Член од
10 јануари 2008
Мислења
723
Поени од реакции
24
дел пиеро ........ без претерување е ако се каже дека е меѓу топ 5 фудбалери на сите времиња , убедливо најдобриот фудбалер во калчото во овој момент.
Добро е што знаеш дека Дел Пиеро моментално е најдобриот фудбалер во светот. Мислам дека подорбо знаат Бурдисо и Матераци каков играч е Алекс па и голманот Жулио Цезар. Со нетрпение ја чекам 23 ноември, денот кога на стадионот Џузепе Меаца во Милано ке се одигра големото дерби помеѓу Интер и Големиот Јувентус. Би сакал да се повтори ланската победа:vozbud:

Форца Јуве - Мерда интер

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.046
Поени од реакции
5.689
"We spoke, I would have taken it myself, but I understood that Vincenzo wanted to score and I was happy to leave it up to him. I’m happy for him."
На прашањето зошто ја пропушти можноста Дел Пиеро да го постигне својот 250 гол за дресот на Јуве тој одговори:
„Ние зборувавме, јас ќе го изведував, знаев дека Винченцо сакаше да постигни гол, па бев среќен да му го отстапам него...Јас сум среќен за него“

Инаку, многу пофалби стигнаа од Клаудио Раниери на сметка на Дел Пиеро..Тој изјави:
"I have no more adjectives for Alex. He plays well, scores and plays for the team. He is lethal to our opponents and important to us."
„Немам повеќе зборови за Алекс. Тој изигра прекрасно, погоди и игра за тимот.. Toj e фатален кон нашите противници и тоа е битно за нас“

Конечно, Раниери проговори за лошиот период за Јуве...

"Its a year since we’ve been working together. I’ve been here for a year and as I said the other day if I did well last year I does not mean that I suddenly became an idiot and now once again Einstein. It’s certain papers who come up with such statements but I can’t share their opinion. Mistakes are always committed even when the team wins. in Italy we tend to praise a team when it wins and fire at it incessantly when it loses."
„Ова е година која ние ќе работиме заедно..Јас тука сум една година и како што реков, дека лани бевме успешни, и тоа не значи дека ако западнеме во криза, јас наеднаш станувам идиот, и сега пак кога се враќаме во форма пак станувам Ајнштајн. Toa се извесни весници кои излегуваат со такви искази, но јас не можам да го споделам нивното мислење.. Грешките се секогаш присутни и се прават, и кога тимот победува..Во Италија ние сме наклонети да го величаме тимот кога тој ќе победува, и да го обвинуваме непрекинато ако губи... “

Lipski

FORZA JUVE
Член од
5 ноември 2008
Мислења
95
Поени од реакции
13
Конечно и јас

Привот пат кога татко ми ме седна пред телевизор да гледам фудбал беше на натпревар помеѓу Јувентус и Ајакс и од тогаш па до денес моето срце е црно-бело. Па еве конечно и јас да се зачленам и да дадам некој коментар иако редовно ве читам и да ве пофалам сите сте супер и шо и да ми треба у врска со Јуве си го наоѓам тука т.е. некој обавезно се потрудил да оставе некоа информација линкче ово-оно (RESPECT до сите).:helou:

Е па вака најпрво Среќен роденден на Велемајсторот Del Piero и како му го закка пак од слободен ... стварно не е салам :vozbud:
Нека е честито победата и очекувам вака да тераме до крај.

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Привот пат кога татко ми ме седна пред телевизор да гледам фудбал беше на натпревар помеѓу Јувентус и Ајакс и од тогаш па до денес моето срце е црно-бело. Па еве конечно и јас да се зачленам и да дадам некој коментар иако редовно ве читам и да ве пофалам сите сте супер и шо и да ми треба у врска со Јуве си го наоѓам тука т.е. некој обавезно се потрудил да оставе некоа информација линкче ово-оно (RESPECT до сите).:helou:

Е па вака најпрво Среќен роденден на Велемајсторот Del Piero и како му го закка пак од слободен ... стварно не е салам :vozbud:
Нека е честито победата и очекувам вака да тераме до крај.
Welcome in the hood Lipski... Ове можиш да споделиш се во врска со Јуве.. Како добври така и лоши мислења за Јуве... Се надевам дека се што ке ти треба ке најдеш овде.. Од стримови, новитети и тн. и тн... :smir:

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.775
Поени од реакции
3.852
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]“Would I like to be 20 again? Of course, then I could play for another 20 years and not the seven or eight ahead of me right now,” grinned the Juventus captain.

На прашањето дали сака повторно да има 20 години Дел Пиеро одговори: 'Се разбира дека сакам да имам 20, затоа што тоа ќе им овозможи да играм уште едно 20 години, а вака ке играм уште 7 или 8 години':pos2::pos2: Па уште и заебанции прави... Нека му е среќен роденденот уште еднаш!

П.С. 100% вечер ќе се начука:uvo::pos2:

Поздрав до Липски, и добредојде во ова наше мало катче. Овде ќе споделиме СЕ, поврзано со Јуве:smir:
[/FONT]

Член од
8 февруари 2008
Мислења
693
Поени од реакции
10
cestita neka ni e i ovaa pobeda, dele e bog, ama mnogu me iznerviraa ovie inter 93 minuta izvlekoa glava

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom