Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

FikoX

Impossible is nothing
Член од
13 август 2007
Мислења
2.850
Поени од реакции
128
Ја мислев со трета игравте. Немаше ни еден од прва и втора постава, а?

Плачете колку сакате, убедувајте се колку сакате, уште еден пораз. Ај веќе се навикнавте.
Од кај се најде и ти овде да повреѓаш малу:tapp: . Гледај манчестер шо че напрајт утре:tapp:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.132
Поени од реакции
5.774
Хасан,БАЛКАНСКА КРВ:vozbud::vozbud::vozbud:Го нема го нема, и кога ќе е најпотребен е тука..Тешка утакмица, искрено..Нијанси одлучуваа, но победникот е тој што е..Навивачи на Милан, прифатете го поразот, немојте да барате изговори во втор тим, трета постава, овој не играше оној не играше,црвен доби,кафен..Тоа не пали, немојте да барате сламки за спас..Нешто повеќе ме импресионира..Се вративме од Сериа Б, и ме радуваат победата на дерби утакмиците, и ми влева надеж дека ќе прават матара...Напред Јуве..Ајде, всреда и гостуваме на Парма и со победа го осигуруваме 3то место...Каморанези какви влезови попопопооооо машина за мелење месо, Сисоко секоја чест за човеков, стварно мислам дека ќе постани лидер на тимот..Трча колку половина екипа..Трезеге не му одеше многу, Јакинта мислам дека заслужува да почнува да игра во прв состав...

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Салихамиџиќ,отсекогаш бил таков,уште кога беше во Баерн.Може цела утакмица да не го приметиш,ама на крај ќе го одлучи натпреварот!!!

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Леле, колку сум среќен еј!!! Нека играат старциве у куп на УЕФА догодина, уште посеќен ќе бидам. Секоја чест!!! Ѕверови!

Limp Bizkit

Gone with the sin
Член од
9 мај 2007
Мислења
837
Поени од реакции
2
Честито победа сепак имам респект спрема овој тим затоа што татко ми навива за Јуве и ми се свиѓаат како играт позз

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.132
Поени од реакции
5.774
Го добивме секое дерби (освен со Фиорентина)..Тоа ме прави среќен како кога на мало дете ќе им дадете лижавче...:pos::pos:

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Бравос! Јас лично очекував чист Х да биде, али им го туривте сосе мадиња на Милан. Честито победа!

Хасан ѕвер :vozbud:

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
Нека ни е честита победата...и повеќе од заслужена Сисоко е човекот кој треба да му се даде почесна награда ја жртвуваше кариерата за да го заври дуелот РЕСПЕКТ! Дел Пиеро е човекот што ме направи ГОРД!:pirat:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.513
Ние со втора постава и десет играчи.....Па требаше појче голој да ни дајте:tapp: ама......:toe:
ne e opravduvanje toa.so vtora postava i itn.juve si igraa svoj stil na igra i uspeaa da vi gi zamatat smetkite vo italjanskoto prvenstvo.pravite edna sporedba:juve dojde kako sampion na Seria B,a Milan bese sampion na LS.a posle ovaj mec juve se dokazaa deka porazot od Palermo bese samo 1 nesreken den i deka mozat da se nosat so timovite koj igraa ovaa sezona vo LS.bravo uste ednas i cestito pobeda.pozz

Член од
21 септември 2007
Мислења
21
Поени од реакции
0
Овој натпревар покажа дека титулата во Италија ја решаваат малите клубови. Јуве ги победи Интер, Рома, Милан а губеше од тимови како Каљари и Реџина кои најверојатно ќе отпаднат. Инаку пресреќен сум за победата:je:

Член од
4 декември 2007
Мислења
346
Поени од реакции
24
Не плачете не жалете и вие ке победите.:baeh: Е ова веке ме потсека на стариот јуве...
Ама стварно свака част секое дерби годинава е наше

Пс Значи што значи босанска глава да имаш у тим

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
Честито победа зверовиииииииииии...утре ние да извадиме поволен резултат и 99% идеме у лига шампиони...фала ти јуве..

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Честито Јуве...мерак ми се напраи што тепавте

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop