Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
лол се радувате со 2 состав и играч помалце што дадовте гол ccc
важно е требаше да тепате 2-0 а не гзот да ви се поти :D
Ние со втора постава и десет играчи.....Па требаше појче голој да ни дајте:tapp: ама......:toe:
:pusk:

честито победа :smir:
многу убаво дерби и заслужена победа:toe:
поздрав до сите bianconero особено до the_pirat:smir:
Честито дечки.
ај и од мене честитки :pipi:
Фала на честитките, се надевам ќе влезете во ЛШ :) Со среќа понатаму

fantom y

Fuck OFF!
Член од
27 јануари 2008
Мислења
253
Поени од реакции
12
Мислам дека Дел Пиеро е најдобриот напаѓач во последниве 10 години во Италија!!! Дава голови од слободни, дава со лева, со десна!!! Знае да пласира, има силен шут, дриблинг!!! Денешната завршница за голот му беше брилијантна!!!! Ѕвер!!!

JFK

Член од
9 март 2007
Мислења
966
Поени од реакции
52
Многу ми е криво шо Милан изгуби вечерва. NOT! :push:

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
:aplauz::aplauz::aplauz:Јуве цареееевиии:eek:jea::eek:jea::eek:jea::zver::zver::zver::cheeky1::cheeky1::cheeky1:кажете како да не го сакаш овој тим?? :smir:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.234
Поени од реакции
5.865
Мислам дека Дел Пиеро е најдобриот напаѓач во последниве 10 години во Италија!!! Дава голови од слободни, дава со лева, со десна!!! Знае да пласира, има силен шут, дриблинг!!! Денешната завршница за голот му беше брилијантна!!!! Ѕвер!!!
Тоа кажи му го на Донадони, кој не го вика во репрезентацијата на неговата природна позиција, туку во средината!

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.234
Поени од реакции
5.865
Highlights од Јувентус - Милан...

http://youtube.com/watch?v=ejB1IJuK-UU

Каморанези ЅВЕРЕТИНА!Брацо, МАШИНА....Григера добар шут оддалеку..Трезеге некако како да го немаше..Дел Пиеро, има ли зборови за него (иако на 2-3 пати се иссебичи), Легро и Сисоко се надевам дека ќе можат да го играат со Парма дуелот, но и ако има повреда не е сериозна, но нивната кондиција и спремност ќе биде проверена http://www.juventus.com/site/eng/NEWS_newsseriea_D6ADD619AE2A4C2EA140928F19133EC3.asp

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Каснам малце со постот но тука сум пак. искрено како што кажав дека сум сигурен дека ке победиме и се оствари тоа.Милан,Интер и рома ги осетија Бјанконерите оваа сезона и тоа мн добро.Сите дерби утакмици(без фиорентина) ги добивме со одлична игра посебно на ДЕЛ ПИЕРО.Миланези нема во што да се правдате 2 тим овој оној ,црвен картон? па кој им е крив кога играат играчи постари од дедо ми шо се вика!?Се вративме од Серија Б, и 3 место на табелата и одиме во ЛШ. Како што кажа KikoMc мислам(не ме факајте за збор) џузепе меаца е добро место за продавање паломи па попат на вракање купете си! pozz

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
Aj честитки од мене за победата вчера, добро завршена работа. Нека се свести Милан, малку да вложи во млади фудбалери, сите таму старци до старци, можат веќе во пензински фонд да се пријават (освен Кака, и Пато).

viola

FORZA VIOLA
Член од
3 февруари 2008
Мислења
485
Поени од реакции
11
bravo zverki, ubavo go ispleskavte toa penzionerskiot dom:)))
vecer da tepa fiorentina i najsreken na svet ke bidam
pozdrav

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Lele kje padnam bolen. Najgolemoto derbi vi italija go propustiv. :kesa:Mislev vecer e :(

Ko so go gledam rezultatot interesno bilo :vozbud:

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
Еј а читајте го ова:pos2:
Дел Пиеро;“My own performance? I'm pleased, but it's a shame the referee didn't wait another few seconds to end the game, I would have scored from our half of the pitch“:pirat:

R1

Член од
7 мај 2007
Мислења
40
Поени од реакции
1
Ako od vtora liga dojdeni, i Inter go eb.. i Milan.Za Milan so sreka vo kupot na uefa.:)))))))))))))))))))))))))))))))

Kista

ADP *10*!!!!!!!!!!
Член од
7 април 2008
Мислења
988
Поени од реакции
32
JUVE, STORIA DI UN GRANDE AMORE
BIANCO CHE ABBRACCIA IL NERO
CORO CHE SI ALZA DAVVERO, SOLO PER TE
E' LA JUVE, STORIA DI QUEL CHE SARO'
QUANDO FISCHIA L'INIZIO
ED INIZIA QUEL SOGNO CHE SEI

ne treba poise da zboram

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
многу ми се напраи мерак за победава одлична игра заслужена победа иако милан не беше комплетен ама тоа е сезоната е долга

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Ме боли ... шо не бил комплетен и ние мн.пати сме биле некомплетни па сме играле и сме славеле и тагувале ама то је то.. победава е мн слатка... МИЛАНО Е ОСВОЕНО!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom