Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Еве ви информации од телетекстот на RAI UNO:

И да чујам Ј У В Е....ЈУВЕ.....Ј У В Е.....ЈУВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ :vozbud:

п.с Е да ќе заборавев....ако има некој снимки од головите слободно нека каже!!!
Порано знаев една страна каде што ги објавувааат головите по 2-3 мин по крај на мечот....ако ми текне ке ги ставам:)

Јуве Јуве Јуве..?Јувеееееееее але Јувееееееjejeje

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Чекај бе, Буфон се повредил ?! Зашто излегол во 80мин ?

Пики

amazing happens
Член од
10 март 2007
Мислења
1.923
Поени од реакции
37
Еј тоа ќе биде многу опасно за јуве без него ништо не правиме дај кажувајте брзо што се случило со него?

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
НЕ заебавајте сигурно ќе имаше нешто на сајтот

Член од
27 септември 2007
Мислења
1
Поени од реакции
0
Добро се вративме од сериа Б, 4-0 ја отепавме реџина, штета шо удине не зафркнаја

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
НЕ заебавајте сигурно ќе имаше нешто на сајтот
Претпоставувам дека му било досадно, па напуштил терен ... како моментот со Каљари, кога се сончаше на стативата замижан?:pos2: :pos2: :pos2:

Roswell

Tu Sei Tutta La Mia Vita
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.619
Поени од реакции
29
Претпоставувам дека му било досадно, па напуштил терен ... како моментот со Каљари, кога се сончаше на стативата замижан?:pos2: :pos2: :pos2:
Не се сончаше на стативата, него се мислеше за дербито со Милан :pos2:

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Ranieri also allayed fears over Gianluigi Buffon’s injury after the keeper was substituted in the second half and says he will play in the derby against Torino on Sunday.

“The team for the derby? Buffon will play. He came off because he had a small injury that we did not want to risk,” revealed the Coach.
нема причина за паника :sonce:

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Упс не била тактичка замената
...
Ranieri also allayed fears over Gianluigi Buffon’s injury after the keeper was substituted in the second half and says he will play in the derby against Torino on Sunday.
“The team for the derby? Buffon will play. He came off because he had a small injury that we did not want to risk,” revealed the Coach.

...

http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=427157

Ама ништо сериозно како шо гледате ќе игра

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Ја коа викам Тиаго да го стаи... Знам дека човекот е звер, што докажа и денеска. Раниери е презадоволен од играта на Тиаго и Легротаље пред се, што е добро за португалецот.

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Не се сончаше на стативата, него се мислеше за дербито со Милан :pos2:
Не изгледаше загрижено - напротив ...
Буфон е ѕвериште, нема што да се мисли за некое дерби со Милан што ќе го даде само ако платите ...:toe: :pos2:

Roswell

Tu Sei Tutta La Mia Vita
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.619
Поени од реакции
29
Не изгледаше загрижено - напротив ...
Буфон е ѕвериште, нема што да се мисли за некое дерби со Милан што ќе го даде само ако платите ...:toe: :pos2:
Е сега погрешно ме разбра. Не сакаме да купуваме утакмици, не е тоа наш начин за титула или незнам што. Него Буфон се плаши од миланезите, лошо искуство има со нив.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.543
Поени од реакции
5.529
Е сега погрешно ме разбра. Не сакаме да купуваме утакмици, не е тоа наш начин за титула или незнам што. Него Буфон се плаши од миланезите, лошо искуство има со нив.
не бе он има проблеми само со Сидорф :toe:

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Bufon ne e povreden ke igra vo nedela protiv Torino , taka izjavi Ranieri deka zamenata bilo radi mala povreda koja nema da vlijae ponatamu megjutoa zosto da se rizikuva

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom