Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Миланези, не ме чачкајте кај Буфон ... признајте си и сами дека е најјак, џабе ми се контрате. Денес е ден на Јуве и соочете се со тоа. Ќе дојде и вашиот ден де ... кад - тад.:nisto: :pos2:

Roswell

Tu Sei Tutta La Mia Vita
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.619
Поени од реакции
29
Миланези, не ме чачкајте кај Буфон ... признајте си и сами дека е најјак, џабе ми се контрате. Денес е ден на Јуве и соочете се со тоа. Ќе дојде и вашиот ден де ... кад - тад.:nisto: :pos2:
Буфон во три последни утакмици има примено 6 гола од Миланезите. Зарем не е тоа загрижувачки?

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Буфон во три последни утакмици има примено 6 гола од Миланезите. Зарем не е тоа загрижувачки?
Не. Што си сака, тоа си прави. Ептен ќе ве падне во депресија ако не ви прими ни еден гол. Има разбирање човекот.:toe: :pos2: :smir:

Roswell

Tu Sei Tutta La Mia Vita
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.619
Поени од реакции
29
Не. Што си сака, тоа си прави. Ептен ќе ве падне во депресија ако не ви прими ни еден гол. Има разбирање човекот.:toe: :pos2: :smir:
Ааааааааах не!!!
Оваа сезона ќе му дадеме 6 гола, со тоа што ќе го тепаме Јувентус на два пати со 3 - 0 :smir: :vozbud:

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Ааааааааах не!!!
Оваа сезона ќе му дадеме 6 гола, со тоа што ќе го тепаме Јувентус на два пати со 3 - 0 :smir: :vozbud:
Божеее што зборуваш ти? Зарем со ситно? Ма дај помножи со 2 и да се поздравиме.

Ах, како не сум сега таму:pos:

Roswell

Tu Sei Tutta La Mia Vita
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.619
Поени од реакции
29
Божеее што зборуваш ти? Зарем со ситно? Ма дај помножи со 2 и да се поздравиме.

Ах, како не сум сега таму:pos:
Во право си, само ние имаме милост кон ривалите. Утре, задутре треба пак да се сретнеме. Па не ќе можат в очи да не погледнат.

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Се зголемува вашиот клан а? Џабе ... петарда ќе јадете, макар и X да заврши после тоа ...

п.с.Коки дај напиј се нешто за победава на Јуве, а за мене едно џусче од портокал ...:pie:

Roswell

Tu Sei Tutta La Mia Vita
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.619
Поени од реакции
29
Се зголемува вашиот клан а? Џабе ... петарда ќе јадете, макар и X да заврши после тоа ...

п.с.Коки дај напиј се нешто за победава на Јуве, а за мене едно џусче од портокал ...:pie:

:pos2: :pos2: :pos2:
Фала ама неможам да пијам повеќе. Не смеам. Ќе пијаме повеќе кога јас ќе давам за успешното дерби.:smir:

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Јуве со даде вчера четири парчиња а ова со Милан почекајте до утакмицата вие ептен ја загреавте атмосферата :smir:

Kriticar

дискриминатор
Член од
7 мај 2007
Мислења
1.037
Поени од реакции
5
Изгледа прва утакмица на Легротаље а да не направи кикс:zver:.Браво браво само така нека продолжи

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.543
Поени од реакции
5.529
И Ујфалуши на листата на Јуве
Томаш Ујфалуши е последното име што се поврзува со трансфер во редовите на Јувентус. Челниците на "Старата дама" се во потрага по елитен дефанзивец по повредата на Жорге Андраде, а претседателот Џовани Коболи Гиљи најавил дека наскоро ќе почне преговори со Фиорентина за ангажман на Ујфалуши.
Чешкиот интернационалец би дошол во Јуве на барање на Павел Недвед, кој му е близок пријател на Ујфалуши од настапите за националниот тим.
Сепак, она што го прави Чехот многу интересен за првите луѓе на Јувентус е фактот дека неговиот договор со Фиорентина истекува на крајот од оваа сезона. Со оглед на фактот дека Ујфалуши одбива да потпише нов договор, "виолетовите" ќе бидат принудени да го продадат во јануари за да не се случи тој во јули да си замине од Фиренца без никаква отштета.
Се очекува понуда од три милиони евра да биде сосема доволна за Ујфалуши да дојде во Јувентус и токму затоа првите луѓе на торинскиот клуб го направија чешкиот ас своја примарна цел во претстојниот преоден рок.

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Dajte mi link za golovite...bez da se downloadiraat... :)
Ајде бе стварно ајде време е да стаите линк за да ги видиме голиштатаааааааааа....

Аууу шо убаво било овака станав сабајле со исполнета душа,после победата на Јуве нормално....мераци бе...:helou:

:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom