Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
опа Де Чеље место Молинаро
Ја чува ѕвездата за да биде фит против Лацио :)

Иначе, штета Поулсен го нема... баш сакав да игра...

Едит: Ако не ви го отвара тој линк, еве ви друг стрим кој работа 100%

http://www-cdn.justin.tv/widgets/jtv_player.ra4214e9aa0643170b17a37b767f92f7b45b1058f.swf?channel=peterone87

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.046
Поени од реакции
5.689
Јас мислам дека треба да го поштеди и Сисоко, зошто е од непроценливо значење овој играч за нас, и би било супер ако би бил фит за дуелот со Лацио!!Мислам дека треба на местото на Сисоко да го стави Маркизо...

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
младите почнуваат да везат,Џовинко имаше добра акција,излета еден али биеше у голот после Де Чеље одлично нафрлено и 1-000000000 Маркиони лилааааа :pos2: со Буфон многу сме јаки

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.063
Поени од реакции
45.854
За сите фанови на Јуве, тука , знаете дека се бришат сите оние неконструктивни мислења при постигнувањето на головите. Изгледајте го првото полувреме и после пренесете дел од сликата преку пост, а ако толку сакате да се оставате при постигнувањето на головите, тогаш слободно во Социјалната Група .

G

grande-juve

Гостин
победникот од јуве-катанија игра против наполи на 4 февруари

Член од
21 февруари 2006
Мислења
132
Поени од реакции
9
После пак по една утакмица се игра или ќе има дома-гости?

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Лелееее.. Маестрално прво полувреме.. Феноменално.. Подобри во се.. И шанси, водсво, посед на топка.. Едноставно сите играат на највисоко ниво.. Одбраната без прекорна.. Немаше ниту една грешка.. Средниот ред, распалува.. Одлична позициона игра.. Секој си ја врши должноста без прекорно.. Младиве играчи одлични.. Играат како врвни мајстори на фудбалската топка.. Се на се одлилчно прво полувреме.. Во второто се надевам на иста игра, со исто тепмпо, и се разбира упте1-2 голчиња во мрежата на Катаниа!! FORZA JUVE!!

G

grande-juve

Гостин
После пак по една утакмица се игра или ќе има дома-гости?
до финале е со реванши, а за финалето не сум сигурен

сега за сега цел тим игра многу добро, ама посебно задоволен сум од играта на занети и џовинко

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
до финале е со реванши, а за финалето не сум сигурен
Не сум сигурен дека до Финале се игра со реванши.. Ако беше така, вчера Интер немаше да игра на продолжение со Џенова!!:toe:

G

grande-juve

Гостин
Не сум сигурен дека до Финале се игра со реванши.. Ако беше така, вчера Интер немаше да игра на продолжение со Џенова!!:toe:
сега проверив и реванш се игра само во полуфинале, а мислам дека порано имаше реванши од 1/8 финале ама нема врска

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom