bravo odlicna igra promaseni sansi eden kup amauri posebno me zagrizuva pocna da se sebici, giovinko i ona drugoto arajdo sto vikase kom na raisport alal da im e. giovinko stvarno me iznenadi kako struja e, sea so napoli ke bide super,ajde sea da go preslusame lacio.poz do site
Го гледав првото полувреме (второто не бев во можност да го проследам од оправдани причини) и искрено ме бендиса играта на Јувентус..Добар резултат, играта ме радува, многу добро одиграно..Џовинко верувам дека ќе добие поголема минутажа и ќе го покаже она што најдобро го знае и го умее..Торпедо, Амаури имаше желба да постигне погодок, и затоа малку делуваше како себичен, ама мора малку и инает да постои
Нема простор за грижа, те уверувам!!
Повеќе медиуми тврдат дека Милан го ангажираше Матиони..Ни го украдоа од пред нос, но нема место за паника...
Росоњерите успеаа да го комплетираат трансферот на десниот бек од Гремио и го победија Јувентус во трката за 20 годишниот Матиони.
Новиот дефанзивец ќе го чини Милан околу шест милиони евра, а Маиони ќе стави потпис на четириипол годишен договор.
Поради големите проблеми со одбраната управата на Росоњерите се одлучи да го засили тој департман од тимот.
Целата зделка ја потврди и агентот на Матиони кој откри дека играчот утре ќе ги помине лекарските прегледи.
“Матиони веќе е во Италија и утре ќе замине на лекарски прегледи. Тој стави потпис на четитирииполгодишен договор.“ - рече агентот на играчот, Мино Раиола.
“Тој има ЕУ пасош и ќе може да настапува веднаш.“
Риола уште пред неколку дена го најави трансферот на младиот Бразилец на Сан Сиро кога откри дека екипата на Јуве е заинтересирани за услугите на Матиони но додаде дека играчот најдобро ќе се вклопи во редовите на Милан.
“Матиони е играч од светска класа, апсолутно сум сигурен дека е подготвен за Европски фудбал.”
“Доколку јас треба да одлучам тој е најдобра опицја за Милан, дефинитивно Милан.”
Обратете внимание на болдот..Прво потпишал, па утре на медицински прегледи, а јас мислам дека е обратно..Играчот треба да ги помине медицинските прегледи а после го става потписот!!