Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Браво за Јуве. многу мерак ми направи Џовинко што даде гол, се гледа дека малиот ќе го биде, само му требаат подршка од тренерот, повеќе натпревари и се ќе е како што треба:smir:

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Одличен натпревар... Се осеќаше уште прво полувреме дека ке крка Катанија 2-3 комада... Одлично изиграа момциве.. Посебно младиве.. Се знаат кој како дише.. Ариаудо беспрекорен, ладнокрвен.. Џио-џицу:) феноменален... Леташе... Се на се чиста 10..
Браво за Јуве. многу мерак ми направи Џовинко што даде гол, се гледа дека малиот ќе го биде, само му требаат подршка од тренерот, повеќе натпревари и се ќе е како што треба:smir:
Честито за победата :)
Tnx за честитките.. Честита победа и на Манчестер!!

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
браво, одлична игра, одличен натпревар. продолжуваме...

commandante

diablo blue
Член од
16 мај 2008
Мислења
393
Поени од реакции
72
Нека ни е честито победата:smir:.За денеснава игра имам само една замерка.Ranieri не требаше да ги вади Giovinco и Sissoko(кои можат да изиграат две утакмици една по друга :))туку да ги извади Del Piero и Zanetti како најстари и најискуси да се одморат и спремат за со Lazio.

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.342
Поени од реакции
2.235
Супер Супер.
Одлично изигравме добри акции правевме и супер требаше уште некој гол али доволно е. Џовинко супер изиграше само какви асистенции имаше и си даде гол одлично немам зборови Џовинко-ДелПиеро-Џовинко каква акција 2риот гол. Абе Маркиони многу фор си дава во се можеше 3 гола да даде али тоа е. Одлична игра и на Ариаудо супер изигра дечково ке биде замена за Келини во иднина да се надеваме. Де Чеље само ли каков центаршут има дечково леле, закон закон во одбрана не е многу добар ама за центрашутеви немам зборови супер, може тој да игре на местото на Недвед. За жал немаше слободен удар.

хах толку од мене од ова од младите. (= сега да не ги зборувам Дел Пиеро,Амаури за секој посебно кога убаво изиграаа ОДЛИЧНО!
Форза Јуве
Форза Бјанконери

Kista

ADP *10*!!!!!!!!!!
Член од
7 април 2008
Мислења
988
Поени од реакции
32
fenomenalna igra.lele edvaj cekam da dojde nedela.uffff........samo da ne go drvi ranieri sop nedved do 89 minuta ako bide slab.bolji so giovinco vo prva postava da igra.FORZZA JUVE!!!!!!!!!

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.342
Поени од реакции
2.235
fenomenalna igra.lele edvaj cekam da dojde nedela.uffff........samo da ne go drvi ranieri sop nedved do 89 minuta ako bide slab.bolji so giovinco vo prva postava da igra.FORZZA JUVE!!!!!!!!!
Колку е по жива играта од левата страна со Џовинко и со Де Чеље со неговите фантастични центрашутеви, обрано Недвед ако е повеке дефанзивна али како и да е на Лацјаните ги газиме.

Ако има млади луге колку повеке се осека дека е по жива играта.

Kista

ADP *10*!!!!!!!!!!
Член од
7 април 2008
Мислења
988
Поени од реакции
32
poziva e igrata sakaat da se dokazat deckite.nedved veke kaod a nema mn mn zelba za igranje mi se cini.

eve malce relax pred derbito so lazio:

a na videovo se naeziv i mi potekoa solzi da mu ebam coekot lud:pinturicio!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.046
Поени од реакции
5.689
bravo odlicna igra promaseni sansi eden kup amauri posebno me zagrizuva pocna da se sebici, giovinko i ona drugoto arajdo sto vikase kom na raisport alal da im e. giovinko stvarno me iznenadi kako struja e, sea so napoli ke bide super,ajde sea da go preslusame lacio.poz do site
Го гледав првото полувреме (второто не бев во можност да го проследам од оправдани причини) и искрено ме бендиса играта на Јувентус..Добар резултат, играта ме радува, многу добро одиграно..Џовинко верувам дека ќе добие поголема минутажа и ќе го покаже она што најдобро го знае и го умее..Торпедо, Амаури имаше желба да постигне погодок, и затоа малку делуваше како себичен, ама мора малку и инает да постои:) Нема простор за грижа, те уверувам!!
Повеќе медиуми тврдат дека Милан го ангажираше Матиони..Ни го украдоа од пред нос, но нема место за паника...

Росоњерите успеаа да го комплетираат трансферот на десниот бек од Гремио и го победија Јувентус во трката за 20 годишниот Матиони.
Новиот дефанзивец ќе го чини Милан околу шест милиони евра, а Маиони ќе стави потпис на четириипол годишен договор.
Поради големите проблеми со одбраната управата на Росоњерите се одлучи да го засили тој департман од тимот.
Целата зделка ја потврди и агентот на Матиони кој откри дека играчот утре ќе ги помине лекарските прегледи.
“Матиони веќе е во Италија и утре ќе замине на лекарски прегледи. Тој стави потпис на четитирииполгодишен договор.“ - рече агентот на играчот, Мино Раиола.

“Тој има ЕУ пасош и ќе може да настапува веднаш.“

Риола уште пред неколку дена го најави трансферот на младиот Бразилец на Сан Сиро кога откри дека екипата на Јуве е заинтересирани за услугите на Матиони но додаде дека играчот најдобро ќе се вклопи во редовите на Милан.
“Матиони е играч од светска класа, апсолутно сум сигурен дека е подготвен за Европски фудбал.”
“Доколку јас треба да одлучам тој е најдобра опицја за Милан, дефинитивно Милан.”
Обратете внимание на болдот..Прво потпишал, па утре на медицински прегледи, а јас мислам дека е обратно..Играчот треба да ги помине медицинските прегледи а после го става потписот!!

Kista

ADP *10*!!!!!!!!!!
Член од
7 април 2008
Мислења
988
Поени од реакции
32
brat ako e zdrav on moze i posle da se potpise.zar se somnevas vo bordot na direktori na juve.a mzoda i pustaat onaka samo vest,moze si prosol na pregledi veke.

Член од
8 април 2008
Мислења
132
Поени од реакции
4
Ајдееееееееееееее :vozbud: ѕверови бе, браво. Супер игра и во новава година, тоа ми се свиѓа. За Дел Пјеро више немам комплименти, ги потрошив сите... не престана да изненадува. Браво мајсторе. Il fenomeno vero si chiama Alex Del Piero. Grazie Capitano!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom