Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Одлилчно... Од момент на момент ке добиев за малку срце колцање:pos2::pos2::pos2:Ама добро е.. Се надевам на добра игра, и уште еден погодок... Позз.. ФОРЦА ЈУВЕ!!ДЕЛ ПИЕРО:zver::zver::zver::zver:

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.352
Поени од реакции
2.247
Наградно прашање: со кој?
Каморанези, Џовинко !

Инаку супер супер играме само така само каква одбрана имаме на центарот е поставена хуху, закон закон Молинаро имаше некои дупки но добро е не е како што беше СУПЕР ИГРАМЕ само Амаури да не се нервира толко стварно со нервоза не се може ништо сега така да продолжаме и пак иста игра да се чека прекин или некоја бомба уште некој гол.

Според мене:
Маркиони - Џовинко/Каморанези (измена)
Тиаго не мора да се мени.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Каморанези:helou:
Беше повреден и мислам дека не е толку паметно да влегва. Можи маркиони да тера

А може и со Џиовинко!
Каморанези, Џовинко !

Инаку супер супер играме само така само каква одбрана имаме на центарот е поставена хуху, закон закон Молинаро имаше некои дупки но добро е не е како што беше СУПЕР ИГРАМЕ само Амаури да не се нервира толко стварно со нервоза не се може ништо сега така да продолжаме и пак иста игра да се чека прекин или некоја бомба уште некој гол.

Според мене:
Маркиони - Џовинко/Каморанези (измена)
Тиаго не мора да се мени.
Џовинко е премногу слаб за бранење. Мислам дека ќе се отвори многу простор така. Побрзо екдал би го ставил да крши таму. (ама некаде подоцна не на полувреме)

Пики

amazing happens
Член од
10 март 2007
Мислења
1.923
Поени од реакции
37
Се оди по плановите само страв ми е од Сисоко да не направи некоја глупост па да заработи црвен

Член од
21 февруари 2006
Мислења
132
Поени од реакции
9
лелеле мерациии Алекс :zver::zver::zver:
Ај да брцнеме уште еден па да се смирам :helou:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.215
Поени од реакции
5.852
Ајде ајде задоволувачка игра... Амаури имаше можност да го зголеми резултатот но почна да ја плетка топката, а Тиаго се лизна инаку ќе го гледавме неговиот првенец и тоа токму против Реал Мадрид.. И јас очекувам инфарктно 2ро полувреме и максимално сконцентрирана игра од страна на Бјанконерите..Форца Јуве:zver:

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
oooo дел пиерооо:vozbud:

ајде јас за вас навивам во лига на шампиони:)

Член од
21 февруари 2006
Мислења
132
Поени од реакции
9
лееееееееее вечер има да се начукам у чест на Дел Пиеро!!!!! :zver::zver::zver: БРАВО МАЈСТОРЕ!

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Леле Дел пиеро не е токму од слободни :nesvest:

ајде Гарфилд јависе или премногу се радуеш :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.