Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.215
Поени од реакции
5.848
Според Блан, муабетите околу Диего се само шпекулации (барем така најавува гол.ком)
Јас мислам дека само се штити и се пази и друг клуб да не почни толку рано да преговара со Диего, затоа ги одби овие шпекулации...
А вчера сите медиуми го најавија тоа, не само гол.ком, така да верувам дека тука има нешто и после демантот на Блан..Останува да видиме...

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Според Блан, муабетите околу Диего се само шпекулации (барем така најавува гол.ком)
Јас мислам дека само се штити и се пази и друг клуб да не почни толку рано да преговара со Диего, затоа ги одби овие шпекулации...
А вчера сите медиуми го најавија тоа, не само гол.ком, така да верувам дека тука има нешто и после демантот на Блан..Останува да видиме...
ЈАс мислам дека нема шо да пишат овие од гоал па едниот ден Јуве ќе потпише со Диего, па другиот ден не се заинтересирани. Во недостаток на интересни и релевантни содржини се обидуват нешто да измислат па да го привлечат нашето внимание.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.215
Поени од реакции
5.848
ЈАс мислам дека нема шо да пишат овие од гоал па едниот ден Јуве ќе потпише со Диего, па другиот ден не се заинтересирани. Во недостаток на интересни и релевантни содржини се обидуват нешто да измислат па да го привлечат нашето внимание.
Aко беше само од гол.ком, нормално таа информација ќе ја примев со смеење..Ама вчера Ла Стампа излезе со таа информација, и тоа со слика...Истото и Тутоспорт го изваде, и Ла Национал...Не е само до гол.ком...Пред некој ден на конференција, Претседателот Гиљи изјави дека за Јануарскиот трансфер рок добил пари и дека ќе бидат активни на пазарот, а Секо имаше изјава дека почнуваат со потрага за замена за Чехот Павел Недвед..Повеќе работи се поклопуваат, а гол.ком, си е гол.ком..На повеќето фудбалски форуми (барем од на Јуве) се забранети линкови од таа страна...:)

Еве ја сликата од Тутоспорт...

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Гоал само кажуваат што викаат медиумите, ијако знаат да измислат и они нешто, али овојпат не измислија. Кажаа шо викаат италјанските медиуми... Не знам... времето ќе покаже.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Aко беше само од гол.ком, нормално таа информација ќе ја примев со смеење..Ама вчера Ла Стампа излезе со таа информација, и тоа со слика...Истото и Тутоспорт го изваде, и Ла Национал...Не е само до гол.ком...Пред некој ден на конференција, Претседателот Гиљи изјави дека за Јануарскиот трансфер рок добил пари и дека ќе бидат активни на пазарот, а Секо имаше изјава дека почнуваат со потрага за замена за Чехот Павел Недвед..Повеќе работи се поклопуваат, а гол.ком, си е гол.ком..На повеќето фудбалски форуми (барем од на Јуве) се забранети линкови од таа страна...:)
Да те потсетам дека кога Ибра дојде во Интер многу медиуми предходниот ден пренесоа дека тој има потпишано за Милан, и нормално меѓу нив беше и гоал.цом.

Можеби Гаљи припрема пари за во Јануари, но тоа не значи дека ќе го купат Диего.
Мислам дека е прерано да се зборува за трансвери, засега сето тоа се само предпоставки и празни муабети...

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.215
Поени од реакции
5.848
Да те потсетам дека кога Ибра дојде во Интер многу медиуми предходниот ден пренесоа дека тој има потпишано за Милан, и нормално меѓу нив беше и гоал.цом.

Можеби Гаљи припрема пари за во Јануари, но тоа не значи дека ќе го купат Диего.
Мислам дека е прерано да се зборува за трансвери, засега сето тоа се само предпоставки и празни муабети...
Не е рано..Доколку се работи за фудбалер кој ги поседува атрибутите на Диего, треба порано да се заинтересираш, за во Јануарскиот преоден рок да остане само формалноста, т.е. потпишувањето на договорот..Ама, ајде да оставиме да каже иднината дали медиумите биле во право или не, ама сигурен сум дека нешто се случува...

Член од
10 јануари 2008
Мислења
723
Поени од реакции
24
Jean-Claude Blanc kaza deka ne i interesira Diego :tapp: http://www.tuttomercatoweb.com/?action=read&id=126997, dodeka vo vesnikot na Tuttosport pocnaa so kritike Perche Diego!.... Zosto Diego:nenene: http://www.tuttosport.com/edicola.html

dodeka za natprevarot so Bologna cekam ova formacija
Manninger
Mellberg Knezevic Chiellini Molinaro
Marchionni Sissoko Ekdal Nedved
Amauri Iaquinta

Giovinco i Camoranesi spored mene ke bidat rezervni..... Vaka mislam bidejki dokolku Juve da ne daj boze da gubi, posle ke nemame validni alternativi, znaejki deka celiot sostav ni e povreden.... :toe:

Videte go Torino e Bianconera... DRUGHI

Член од
12 октомври 2007
Мислења
1.482
Поени од реакции
22
Па подобра вака од колку сега шо сме на половина.
За вечер јас би сакал со овај состав да тргнеме:
Манингер
Григера Мелберг Келини Молинаро
Каморанези Сисоко Маркиони Недвед
Амаури Јакинта
Не верувам Маркиони да го стави на таа позиција.:helou:

Член од
10 јануари 2008
Мислења
723
Поени од реакции
24
Па подобра вака од колку сега шо сме на половина.
За вечер јас би сакал со овај состав да тргнеме:
Манингер
Григера Мелберг Келини Молинаро
Каморанези Сисоко Маркиони Недвед
Амаури Јакинта
Grygera ne e ni povikan. Na desnata strana ke igra Mellberg dokolku Knezevic i Giorgio ke igrat centralni. Pa i siguren sum deka Albin Ekdal ke bide na startnite edinaesetmina.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Bez navredi
jas licno mislam deka Diego bi vi bil mnogu potreben vo timot
i najdobro zasiluvanje kje vi bide ;)
pozz:smir:

Член од
12 октомври 2007
Мислења
1.482
Поени од реакции
22
Ej aбе ќе ја даваат ли негде Јуве? Ако не, дајте линк за некој лајв стриминг.:smir:

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
Ej aбе ќе ја даваат ли негде Јуве? Ако не, дајте линк за некој лајв стриминг.:smir:
Тешко дека ке ја даваат незнам сигурно али 99% е според мене дека ке ја даваат Интер со Фиорентина затоа еве ви за стримови тука

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Според Тутоспорт:

Манингер
Мелберг, Кнежевич, Киелини, Молинаро
Маркиони, Тиаго, Сисоко, Недвед
Амаури, Јакинта

Тиаго :vozbud: Баш да видам како ќе се покаже ако игра...

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.352
Поени од реакции
2.247
ццц сосема заборавив кој нема да играт, леле ако не тепиме ке се сокинам !
епа ако не ако игра Салихамизич на место на Григера ама Мелберг ке игра таму, незнам не ми е сфатлива стратегијата на Раниери али мора да тепаме нема застанувања

Член од
10 јануари 2008
Мислења
723
Поени од реакции
24
ццц сосема заборавив кој нема да играт, леле ако не тепиме ке се сокинам !
епа ако не ако игра Салихамизич на место на Григера ама Мелберг ке игра таму, незнам не ми е сфатлива стратегијата на Раниери али мора да тепаме нема застанувања
Salihamidzic e povreden zaedno so ostanatite i zatoa nema Mellberg e na taa pozicija:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom