Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.199
Поени од реакции
5.842
Ne mi e jasno kako mozat da primat vakov gol....
Мене знајш штои не ми е јасно??Како можи да игра во Јувентус онаков безрбетник ко Књежевич, поарно дома нека остани палачинки нека прај, ама сите фудбалери и тој фудбалер.Ама победа си е победа.Молинаро, отпрво добро се покажа после заради него падна гол, но како и да е барем покажа знаци на фудбалер....Поопширно ќе пишам покасно...Честита победа и патуваме во Торино да ја пречекаме волчицата...Дрн дрн!!!:vozbud::vozbud::vozbud:

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Волчицата ке ја исплескате како никој што не ја исплескал!

Член од
21 февруари 2006
Мислења
132
Поени од реакции
9
ајде честито нека ни е победа...
чекам линк од головите коа ке имате ставете :helou::helou:
браво за НЕДВЕД !!!

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.784
Поени од реакции
3.857
Мене знајш штои не ми е јасно??Како можи да игра во Јувентус онаков безрбетник ко Књежевич, поарно дома нека остани палачинки нека прај, ама сите фудбалери и тој фудбалер.Ама победа си е победа.Молинаро, отпрво добро се покажа после заради него падна гол, но како и да е барем покажа знаци на фудбалер....Поопширно ќе пишам покасно...Честита победа и патуваме во Торино да ја пречекаме волчицата...Дрн дрн!!!:vozbud::vozbud::vozbud:
Vero... Ni eden klizac ne mu bese na mesto, na momenti ripase i trcase naokolu kako 'headless chicken'...Juve mora da se oslobodi od nego po zavrsuvanjeto na sezonata, toj dres sto go nosi ima svoja tezina i ako ne e podgotven da ja izdrzi togas ne zasluzuva da go nosi...Neka ni e srekna pobedava iako ne sum bas najzadovolen od igrata...

Член од
12 октомври 2007
Мислења
1.482
Поени од реакции
22
Да ни се множат!!! Ајде и јас чекам некој линк од головите.
Eве од првиот гол на Недвед.A eве и од вториот, кој бтв е многу смешен.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
ајде Кикицааа пиши нешто поише за утакмицата,значи Кнежевич дрво а?лејјј до кога бе ќе зиаме просечни играчи?Молинаро бил добар тоа ме радува,а другитее?

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Aj нешто и од мене за натпреварот:
До последна минута се ребрев... Еден гол на Болоња не и беше признае поради офсајд... Во право беа судиите...
Манингер- Спаси што можеше да се спаси... Беше на место секогаш и не направи ни една грешка... Добро го заменува ЏиЏи...
Мелберг- Добро изигра на местото од Григера... Стабилен ги исправаше грешките на своите соиграчи... Солидно одигра...
Киелини- Добро... Како и секогаш... Никогаш под нивото..
Књежевич- Тотално изгубена фаца... Ни еден старт не му беше добар, го летаа како гулаб играчите од Болоња, при избивање со глава грешеше... Овде многу фали Легро...
Молинаро- За него одлично прво полувреме... Вотро заедно со Књежевич талпи... Дрво до дрво... Ништо... Пропаст...
Маркиони- Супер изигра според мене... Стварно вреди овај играч да го гледаме по крилната позиција... Има шут, дриблинг, брзина, борбен е... Се што му е потребно на едно комплетно крило...
Недвед-:zver:
Сисоко-
Секогаш на висина на задачата... Овај играч е еден од најдобрите еввропски средни дефанзивини играчи... Имаше врз него еден старт, при што Раниери не сакаше да ризикува...
Тиаго- Мислам дека денес изигра солидно... Покажа се што можеше... Мислам дека можи далеку повеќе, само му треба самодоверба и поголема минутажа добиена од Раниери...
Амури- Добар беше... Имаше една статива, и еден удар но за среќа на голманот на болоња не ја затресоа неговата мрежа...
Јакинта- Солидно... Но не е онај стариот Јакинта според мене... Мислам дека нема доволно жар во неговата игра...

Општо од натпреварот сум задоволен.. Само мислам дека има некои играчи кои не се ни малку способи да го носат дресто на Јуве... Мора да се бара брза замена за нив... Со ваква одбрана како денес не бива, затоа што денес играа само 2 во одбрана, а другите двајца месечареа... Следно коло со Волчицата, па ке треба да и напавиме неколку мали волчиња неа... Форца Јуве... Форца Бјанконери...:helou:

Jovo Sk-Mk

Е брзо е,брзо е
Член од
16 јануари 2008
Мислења
310
Поени од реакции
40
Добро е добро е, полека се враќаме у форма, ете победа над Реал што значи за враќање на самодовербата, 3 in row,кај ќе ни биде крајот хехехехе ...

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Ajde cestito na site :D ne mozev da go gledam naptrevarot ama kolku sto gledam ne ni bilo lesno, a i koga vidov deka knezevic ke bide u prv tim ocekuvav nekakva glupost od nego, no kako i dae 3 boda osvoivme i prodolzuvame ponatamu:) Forza Juve :helou:

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.351
Поени од реакции
2.247
Честитки, најпрво да кажам дека конечно дадовме во лигата 2 гола.
Како прво имавме слаба одбрана кога видов дека е Кнежевич во одбрана право знам дека и Молинаро е слаб тоа од лично искуство го знам. Не го гледав натпреварот ги гледав головите Недвед мен оф да меч, супер вториот гол беше кикс на голманот ама тоа е кога сака сака. Излеговме од малата криза шо ја имавме и така и треба у гости 2 гола даваме супер, сега дома Рома не се испушта мора и неа да ја тепиме и да атакуваме за скудето, гледам Екдал е играл добро тоа ме мотивира мене малку по да добива шанса Екдал.Честики уше еднаш за победата и само така да си продолжиме да редиме победи.

Да не знае некој кога ке се одигра натпреварот Рома - Сампдорија1?

Момци сте слушнале за ова?
Јуве го следи "новиот Маикон"
Јувентус го следат дефанзивецот на Гремио, Фелипе Матионе Роде и сакаат да го донесат фудбалерот во Торино при првата можност, тврди Calciomercato.com.Младиот талент е десен бек и е забележан за време на настапите со националениот тим на Бразил под 21 година. Тој е познат по тоа што може да игра и во нападот и е често споредуван со Даглас Маикон. "Старата дама" сака да го засили составот, особено во одбраната каде во моментов има доста повредени фудбалери.
Се смета деа доста европски тимови го следат младиот талент, но Јуве ќе предложи 10 милиони евра за да си ја осигура позицијата на врвот во трката по фудбалерот.
Во Торино треба да внимаваат многу со трансферите, зашто сопствениците на акции не се многу задоволни од купувањето на играчи кои потоа се претставуваат под очекувањата.

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
ајде нека ни е честита новата победа и нека ни се множат. полека ама сигурно фаќаме приклучок кон врвот.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.199
Поени од реакции
5.842
Солидно прво полувреме на Јувентус..Секој играч на теренот си ја одработуваше задачата на терен доделена од Тинкерман..Дури и Молинаро..Потоа дојдоа до предност од 2 гола, и се опуштија неколку играчи (читај, Књежевич, Молинаро )..Околу Књежевич се сложувам со Моџи, овој не е за да игра во Сериа А, а камоли во Јувентус..Не можам да си објаснам, што ли бара во Јувентус овој..Молинаро, изигра солидно за него првото полувреме, дури напати и ме зачуди,ама таман што се израдував, човекот почна по старо, кикс до кикс, и заради него падна голот на Болоња, ама дефинитивно со Књежевичон во поглед на киксови не си може, го јади во старт...Ама како и да е , победивме, 3те бодчиња се значајни за нас, пред се, како увертира за двата тешки натпревари, еден против Рома и друг против Реал Мадрид.. И се надевам дека нема да го видам Књежевич во одбраната повторно.. Се надевам дека во Јануарскиот трансфер период ќе биде донесен еден одбранбен играч со добар квалитет..

Мен оф Д Меч, Недвед :zver: Стариот изигра брилијантно, исто така и Маркиони не заостануваше, многу добар натпревар и за него...Исто така и Сисоко, забележавте кога излезе, колку послабо ни одеше во сечењето на топки на средината на теренот, и мислам дека токму тој ни фалеше тогаш, но како и да е Раниери сакаше да го поштеди, знаејќи дека претходно доби незгоден удар, од повреда..Џовинко, мислам дека истурен напред не е негова позиција, очигледно не се снајде добро на таа позиција..Се знае неговото..Позицијата на Павел Недвед најмногу му одговара, но има време, има талент и мислам дека нема да не изневери!!!Јакинта, некако не дојде во израз, дали ова е резултат на повредата која го мачеше скоро еден месец,ама би сакал овој да добива повеќе шанси..Тиаго..Е сега околу него сакам да напоменам и да му забележам на Раниери, дека може да го искористи и да му даде шанса, кога имаме толку повредени играчи во составот..Играше со желба, имаше добри пасови, добар центар-шутеви, и мислам дека ако му се даде шанса дека ќе му се влее поголема самодоверба , бидејќи мислам дека само тоа му фали...Не може човекот да заборави да игра фудбал...
Минатото зад нас, да се фокусираме на дуелот со Рома кој не очекува..

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.351
Поени од реакции
2.247
Солидно прво полувреме на Јувентус..Секој играч на теренот си ја одработуваше задачата на терен доделена од Тинкерман..Дури и Молинаро..Потоа дојдоа до предност од 2 гола, и се опуштија неколку играчи (читај, Књежевич, Молинаро )..Околу Књежевич се сложувам со Моџи, овој не е за да игра во Сериа А, а камоли во Јувентус..Не можам да си објаснам, што ли бара во Јувентус овој..Молинаро, изигра солидно за него првото полувреме, дури напати и ме зачуди,ама таман што се израдував, човекот почна по старо, кикс до кикс, и заради него падна голот на Болоња, ама дефинитивно со Књежевичон во поглед на киксови не си може, го јади во старт...Ама како и да е , победивме, 3те бодчиња се значајни за нас, пред се, како увертира за двата тешки натпревари, еден против Рома и друг против Реал Мадрид.. И се надевам дека нема да го видам Књежевич во одбраната повторно.. Се надевам дека во Јануарскиот трансфер период ќе биде донесен еден одбранбен играч со добар квалитет..

Мен оф Д Меч, Недвед :zver: Стариот изигра брилијантно, исто така и Маркиони не заостануваше, многу добар натпревар и за него...Исто така и Сисоко, забележавте кога излезе, колку послабо ни одеше во сечењето на топки на средината на теренот, и мислам дека токму тој ни фалеше тогаш, но како и да е Раниери сакаше да го поштеди, знаејќи дека претходно доби незгоден удар, од повреда..Џовинко, мислам дека истурен напред не е негова позиција, очигледно не се снајде добро на таа позиција..Се знае неговото..Позицијата на Павел Недвед најмногу му одговара, но има време, има талент и мислам дека нема да не изневери!!!Јакинта, некако не дојде во израз, дали ова е резултат на повредата која го мачеше скоро еден месец,ама би сакал овој да добива повеќе шанси..Тиаго..Е сега околу него сакам да напоменам и да му забележам на Раниери, дека може да го искористи и да му даде шанса, кога имаме толку повредени играчи во составот..Играше со желба, имаше добри пасови, добар центар-шутеви, и мислам дека ако му се даде шанса дека ќе му се влее поголема самодоверба , бидејќи мислам дека само тоа му фали...Не може човекот да заборави да игра фудбал...
Минатото зад нас, да се фокусираме на дуелот со Рома кој не очекува..
Така е брате, Тиаго треба да се пушта повеке на овие сега повредени играчи ако заводиме Тиаго е играчот кој ке ја држи средината и кој може да го тоа направи.

Молинаро немојте сега да ми го навредувате човекот е во ОДЛИЧНА форма ЗА НЕГО и нека си работи како шо треба помалку кискови прави и голот шо го дадоа ако беше на негова грешка ништо страшно 2 гола разлика имаме.
Сега на Рома сакам да ги кцаме и на Реал да ги победиме во гости ова ке биди ЗАКОООН и очекувам такво нешто!
Форза Јуве!

Член од
12 октомври 2007
Мислења
1.482
Поени од реакции
22
Aјде на Реал не мора да ги победиме, но на Рома во секој случај мора победа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom