Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

hriste

Fire Star
Член од
12 март 2008
Мислења
218
Поени од реакции
54
Од ракав ја тресат цената мислиш бомбоне купуваат :pos2::pos2::pos2:

Член од
22 април 2008
Мислења
549
Поени од реакции
93
Тотенхем не даде толку пари кога го купуваше а камоли сеа Јуве да даде толку пари после неуспешна сезона на играчот. Нема теоретика ова, добро кажа кикоМЦ ова е виц на денот.

Vartolu

makoto 誠 chu 忠義
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.386
Поени од реакции
6.144
Тотенхем не даде толку пари кога го купуваше а камоли сеа Јуве да даде толку пари после неуспешна сезона на играчот. Нема теоретика ова, добро кажа кикоМЦ ова е виц на денот.
Абе јас слушам Тиаго ќе го продавале 50 милиони...Тоа е исто:vozbud:..Модриќ има многу слаба сезона сега, и до зима ако игра вака цената ќе му падни под 9 сигурно..Овие медиумиве изгледа на Марс живеат...

Инаку Раниери изјави дека не го избрал Чаби Алонсо поради што бил бавен...

Xabi Alonso? I didn't want him here because he is too slow," the coach told La Stampa.
www.goal.com.mk

Ranieri is still keen on a top midfielder and reports in Italy have linked the club to Werder Bremen star Diego who may arrive in January.
Раниери се уште барал квалитетен играч од средниот ред, и според најавите од Италија, го поврзуваат Диего од Вердер дека може да пристигне во Јануари!

Член од
3 октомври 2008
Мислења
15
Поени од реакции
0
Samo ovoj igrac Diego ni treba..nisto drugo..se nadevam deka nema da ima nekoj pred nas da go kupi kako sto napravija so Van Der Vart.

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
Само со оваа формација би извадиле 3 бода против Наполи според мене...
----------Манингер------------
Григера--Мелберг--Легро---Киелини

---Маркиони--Поулсен--Недвед--

----------------------Џиовинко

----------Амаури----Дел Пиеро----

Џиовинко како подршка во нападаот мислам дека најдобро ке се вклопи што мислите?:)

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.185
Поени од реакции
3.516
Само Диего ни треба и одбрана некој да земеме а ни фали К.Занети и овој моронов Секо да напраеше бар добар трансфер ради глупите трансфери сеа немаме игра,место Тиаго и Алмирон да земевме некои други подобри,читав нешо Секо бил шпиун на интер,Морати го пратил:)

Член од
22 април 2008
Мислења
549
Поени од реакции
93
Виц на неделата: На гоал.ком пишува дека Секо ќе понудел 38 милиони евра за Модрич. За тие пари да ги понуди Јувентус на Тотенхем освем Модрич во понудата треба да влезат и уште 5 играчи на Тотенхем.

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Виц на неделата: На гоал.ком пишува дека Секо ќе понудел 38 милиони евра за Модрич. За тие пари да ги понуди Јувентус на Тотенхем освем Модрич во понудата треба да влезат и уште 5 играчи на Тотенхем.
more cel tottanham ne samo uste 5 igrachi, ne veruvam vo ova i pokraj nesmasnosta na Seko sepak ne e do tolku los za da napravi vakva ponuda :D

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.356
Поени од реакции
2.248
Секо мош е направил ваква понуда ама не со толку пари, трач.ком право дигаат парите тродупло !

Д

Демијан

Гостин
Хааххаха смешно. Модрич 38 милиони.За тие пари го имаме Диего и Запата.

Vartolu

makoto 誠 chu 忠義
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.386
Поени од реакции
6.144
Хааххаха смешно. Модрич 38 милиони.За тие пари го имаме Диего и Запата.
Абе тој новинарот во гол.ком сигурно на тешки опојни дроги е мавнат...Му се мешаат буквите, бројките...

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.356
Поени од реакции
2.248
Кико, само да прашам песничкава шо ти е на потписот(јутубб) химна на Јуве е ?
ако не е сигурно Јуве има химна да ми ја пратиш сакаш ?

Д

Демијан

Гостин
Кико, само да прашам песничкава шо ти е на потписот(јутубб) химна на Јуве е ?
ако не е сигурно Јуве има химна да ми ја пратиш сакаш ?

Storia di una grande amore не е официјална химна на Јувентус.Официјалната е побрза песна(не ми текнува како се викаше).Иначе оваа ми е многу поубава од официјалната.

Vartolu

makoto 誠 chu 忠義
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.386
Поени од реакции
6.144

Oваа е официјална химна на Јуве...Inno Juve...Мене двете ми се допаѓаат...Оваа Инно Јуве е побрз ритам....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom