Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
10 јануари 2008
Мислења
723
Поени од реакции
24
Ni trebat najmalku 2-3 igraci za u zimskiot preoden rok.

Dodeka mojot son ke ostane sekogas: "Vo Juve da gi vidam Diego, Schweinsteiger, Lahm, Zapata i Ivanovic". Diego vredi 20 milioni evra, Schweini ako doaga ke go dobieme uslovno re4eno Gratis, Lahm i Zapata vredat po okolu 12 milioni evra, dodeka srbinot Ivanovic 6 milioni evra. Dokolku ke gi nabroime site ovie sumi ke izlezat okolu 50 milioni evra. 20+0+12+12+6=50.

Mozen sostav (son): Buffon Ivanovic Zapata Chiellini Lahm; Camoranesi Sissoko Diego; Schweinsteiger Trezeguet Giovinco. Trener: "Samo ne Ranieri"!

Buffon
Ivanovic Zapata
Chiellini Lahm
Camoranesi Sissoko Diego
Schweinsteiger
Trezeguet Giovinco

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Остај форца каљари,болоња,џенова... еми Куп на уефа? хахахаха:pos2::pos2::pos2::pos2:

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Ni trebat najmalku 2-3 igraci za u zimskiot preoden rok.

Dodeka mojot son ke ostane sekogas: "Vo Juve da gi vidam Diego, Schweinsteiger, Lahm, Zapata i Ivanovic". Diego vredi 20 milioni evra, Schweini ako doaga ke go dobieme uslovno re4eno Gratis, Lahm i Zapata vredat po okolu 12 milioni evra, dodeka srbinot Ivanovic 6 milioni evra. Dokolku ke gi nabroime site ovie sumi ke izlezat okolu 50 milioni evra. 20+0+12+12+6=50.

Mozen sostav (son): Buffon Ivanovic Zapata Chiellini Lahm; Camoranesi Sissoko Diego; Schweinsteiger Trezeguet Giovinco. Trener: "Samo ne Ranieri"!

Buffon
Ivanovic Zapata Chiellini Lahm
Camoranesi Sissoko Diego
Schweinsteiger Trezeguet Giovinco
А Јувентинит да не му ја снижи цената на Запата и Лам малку поќе?? Удинезе Запата нема да го продај за помалку од 20 милиони... Лам е еден од нај добрите беков ви европа... Па со тоа и си носи своја поголема цена... Од 15- 20 милиони... И кога ќе зумираш сонот ке си остани сон,а само 1-2 најмногу ке имаме од овие играчи...:)

Член од
10 јануари 2008
Мислења
723
Поени од реакции
24
А Јувентинит да не му ја снижи цената на Запата и Лам малку поќе?? Удинезе Запата нема да го продај за помалку од 20 милиони... Лам е еден од нај добрите беков ви европа... Па со тоа и си носи своја поголема цена... Од 15- 20 милиони... И кога ќе зумираш сонот ке си остани сон а само 1-2 најмногу ке имаме од овие играчи...:)
Pa Lahm lani imase cena na merkatoto okolu 15 milioni evra. Dodeka so losata forma ovaa sezona, cenata se namaluva. Pa i mislam deka ima dogovor so bavarcite do 2010, togas realna suma ke bide 12 milioni evra. Za Zapata najmnogu bi dal 15 milioni, no nikogas igra4ot ne se prodava po svojata realna suma (Mozebi toj vredi poveke od ova ponudenoto). I Diego lani na januarskiot preoden rok vredese okolu 30-35 milioni evra. No sega 20 milioni ke bidat tocni za nego. Bastian Gratis. Taka da mislam deka sum bil vo pravo.

No znam deka ovoj son tesko ke se realizira, i ke ostane samo Son a ne realiziranje:pipi:

Член од
22 април 2008
Мислења
549
Поени од реакции
93
Лам е еден од најдобрите бекови во европа, не ми се верува дека има толку ниска цена, а многу би сакал да го видам во црно-бел дрес, кога би се прашувал јас и 20 милиони би искеширал за него, секако од сефот на Јуве не од моето новчаниче. А кога не би мозело Лам да дојди во Јуве Гросо би сакал да го видам покрај левата аут линија на Јувентус, и за него би платик голема сума, најдобар е.

hriste

Fire Star
Член од
12 март 2008
Мислења
218
Поени од реакции
54
Јувентус во јануари атакува на Модриќ

Лука Модриќ во Јувентус? Шпекулација или информација.Ова се прашањата кои се појавија во хрватските меидуми по денешната вест која ја лиферуваа неколку италијански медиуми.
Репрезентативецот на „коцкестите“ има очаен старт на сезоната во новиот клуб Тотенхем, но малкумина веруваат дека тој во јануари би го напуштил Лондон и би дошол во Италија. Тотенхем со сигурност нема лесно да се одлучи да го продаде Модриќ по само 6 месеци од неговиот ангажман на „Вајт Харт Лејн“.
Факт е дека Модриќ не се снајде најдобро во Тотенхем, но и клубот го има најлошиот старт во последните 96 години. „Кориере дело Спорт“ објави дека челниците на Јуве очајнички бараат добар „везњак“, а првите погледи се во Модриќ.
Се споменува сума од 30 милиони евра за трансфер на Модриќ во Торино.

Член од
1 октомври 2008
Мислења
164
Поени од реакции
1
timot na juve spored mene ce izgleda vaka;buffon,grigera,ivanovic,kelini,taiwo,sissoko,diego,capel,kamoranezi,amauri,g.rosi.FORZA JUVE

Vartolu

makoto 誠 chu 忠義
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.386
Поени од реакции
6.144
30 милиони евра?А веста да не е на страната наменета за Вицотека??30милиони за Модриќ...:pos2::pos2::pos2:

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.356
Поени од реакции
2.248
timot na juve spored mene ce izgleda vaka;buffon,grigera,ivanovic,kelini,taiwo,sissoko,diego,capel,kamoranezi,amauri,g.rosi.FORZA JUVE
ццц
доста бе...

Инаку за Модриќ, не се дава толку пари може и поефтино да го земиме.
30 милиони евра?А веста да не е на страната наменета за Вицотека??30милиони за Модриќ...:pos2::pos2::pos2:
30 милиони пише во весникот ''Другарче '' шо го дават во 1во одд.:pos2:

Член од
1 октомври 2008
Мислења
164
Поени од реакции
1
Јувентус во јануари атакува на Модриќ

Лука Модриќ во Јувентус? Шпекулација или информација.Ова се прашањата кои се појавија во хрватските меидуми по денешната вест која ја лиферуваа неколку италијански медиуми.
Репрезентативецот на „коцкестите“ има очаен старт на сезоната во новиот клуб Тотенхем, но малкумина веруваат дека тој во јануари би го напуштил Лондон и би дошол во Италија. Тотенхем со сигурност нема лесно да се одлучи да го продаде Модриќ по само 6 месеци од неговиот ангажман на „Вајт Харт Лејн“.
Факт е дека Модриќ не се снајде најдобро во Тотенхем, но и клубот го има најлошиот старт во последните 96 години. „Кориере дело Спорт“ објави дека челниците на Јуве очајнички бараат добар „везњак“, а првите погледи се во Модриќ.
MODRIC 30 MILIONI.:nesvest::nesvest::nesvest::nesvest:

hriste

Fire Star
Член од
12 март 2008
Мислења
218
Поени од реакции
54
Па овој Модрич 10 милиони не вреди па пишат шпекулација или информација.
Изгледа нема со да работат и пишат нешто што нема врска

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.356
Поени од реакции
2.248
за заинтересирање за модриќ верувам ама за 30те милиони НЕ!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom