- Член од
- 8 февруари 2008
- Мислења
- 693
- Поени од реакции
- 10
uzivaj
Лани бевме добри против јаките тимови. Малку подруга е играта против нив. Баш ме интересира колку е способен овај тим да се справи со вакви предизвици Наполи, Реал, Интер ... сега е време да се покажат шо мажи се.Наполи гости победа?Дај боже ама некако не верувам.Минатата година изгубивме ние,Милан и Интер.Тешко е во Неапол,башка и Наполи има силен тим,ја тепаа Рома у гости
Артан..Пак ќе имаме, не му ја секирај, се ќе си дојде на своето место..Трпение спасение..:star::costumed3Круната ќе се врати кај Кралот..Само малку трпение...Форца Јуве!na Telesport ja davaat Juventus-Messina vo 2005 , lele mi se place kakov tim imavme:S
Кукушанец, ќе дојдат пак тие времиња..Ќе видиш..Дај Боже КикоМЦ...Дај Боже
Да ти кажам право и мене ми се плаче...na Telesport ja davaat Juventus-Messina vo 2005 , lele mi se place kakov tim imavme:S
Брате..Ми се плаче, ама од друга страна кога ќе помислам на кој начин не напуштија Заброта и компанија, си викам барем останаа оние кои најмногу го сакаа Јувентус, за Шампионски тим, ќе направиме НИЕ СМЕ ЈУВЕНТУС а не мачкина кашлица..Шампионот не се создава, Шампионот се РАЃА...Се друго е ветер во магла...Бјанконери шампиони, Forza Raggazi...Juve is religion!Да ти кажам право и мене ми се плаче...