Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Д

Демијан

Гостин
Наполи гости победа?Дај боже ама некако не верувам.Минатата година изгубивме ние,Милан и Интер.Тешко е во Неапол,башка и Наполи има силен тим,ја тепаа Рома у гости

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Наполи гости победа?Дај боже ама некако не верувам.Минатата година изгубивме ние,Милан и Интер.Тешко е во Неапол,башка и Наполи има силен тим,ја тепаа Рома у гости
Лани бевме добри против јаките тимови. Малку подруга е играта против нив. Баш ме интересира колку е способен овај тим да се справи со вакви предизвици Наполи, Реал, Интер ... сега е време да се покажат шо мажи се.

Член од
25 мај 2008
Мислења
547
Поени од реакции
14
Napoli голем залак а за Реал да не збориме сепак за со Наполи се наевам на победа иако тие се единствената екипа без пораз а за со Реал немаме потенцијали ниту пак квалитет, но на теренот никогаш не се знае што ќе се случува барем нерешено против Реал да извадиме топ е :wink:

J@mbo

Zack de la Rocha
Член од
18 септември 2008
Мислења
386
Поени од реакции
8
abe kako i da e ke morame da se potrudime da gi tepame i napoli i real ako sakame da vlezeme vo trka za titulata i da ideme vo vtor krug liga na sampioni moe mislenje e toa :toe::wink:
edit: polsednite godini juve u liga na sampioni go tepasse real mislam deka ovaa tradicija ke si prodolzi ...:)

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
Погледнете ја сликава Дел Пиеро во сенка на Џиовинко..
:vozbud::vozbud::vozbud:

J@mbo

Zack de la Rocha
Член од
18 септември 2008
Мислења
386
Поени од реакции
8
ej pirat od kaj gi simnuvas slikite ostai link ako sakas :wink:

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
na Telesport ja davaat Juventus-Messina vo 2005 :D, lele mi se place kakov tim imavme:S

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.046
Поени од реакции
5.689
na Telesport ja davaat Juventus-Messina vo 2005 :D, lele mi se place kakov tim imavme:S
Артан..Пак ќе имаме, не му ја секирај, се ќе си дојде на своето место..Трпение спасение..:star::costumed3Круната ќе се врати кај Кралот..Само малку трпение...Форца Јуве!

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.046
Поени од реакции
5.689
Да ти кажам право и мене ми се плаче...
Брате..Ми се плаче, ама од друга страна кога ќе помислам на кој начин не напуштија Заброта и компанија, си викам барем останаа оние кои најмногу го сакаа Јувентус, за Шампионски тим, ќе направиме НИЕ СМЕ ЈУВЕНТУС а не мачкина кашлица..Шампионот не се создава, Шампионот се РАЃА...Се друго е ветер во магла...Бјанконери шампиони, Forza Raggazi...Juve is religion!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom