Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
Раководството на италиански Јувентус, најави дека во иднина нов тренер на тимот посакува да биде Чезаре Прандели. Амбициите на раководната структура на тимот беа објавени уште пред некоја недела кога се насети кризата во „Старата Дама“, а сега само и официјално се потврдени. Според претседателот на тимот, Коболи, Прандели од следното лето би требало да седне на кормилото на „црно-белите“, откако годинава ќе ја заврши сезоната со Фиорентина. Инаку, Прандели има активен договор со „виолетовите“ до 2011 година и засега не се огласи по понудата на Јуве.
Покрај Прандели, Јувентус за следната сезона ќе се обиде во тимот да го донесе и Монтоливо, како замена за ветеранот Недвед кому оваа му е последна сезона во активниот фудбал.

Vartolu

makoto 誠 chu 忠義
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.388
Поени од реакции
6.150
Раководството на италиански Јувентус, најави дека во иднина нов тренер на тимот посакува да биде Чезаре Прандели. Амбициите на раководната структура на тимот беа објавени уште пред некоја недела кога се насети кризата во „Старата Дама“, а сега само и официјално се потврдени. Според претседателот на тимот, Коболи, Прандели од следното лето би требало да седне на кормилото на „црно-белите“, откако годинава ќе ја заврши сезоната со Фиорентина. Инаку, Прандели има активен договор со „виолетовите“ до 2011 година и засега не се огласи по понудата на Јуве.
Покрај Прандели, Јувентус за следната сезона ќе се обиде во тимот да го донесе и Монтоливо, како замена за ветеранот Недвед кому оваа му е последна сезона во активниот фудбал.
Официјално?На официјалната страна да не е?Па и да планираат да го земат Прандели од наредната сезона, тоа нема да го кажат никому, бидејќи со каков мотив ќе работи Раниери знаејќи дека ќе биде сменет по дифолт на крајот од сезоната??Така да ова мислам дека се ништо повеќе од шпекулации на оние кои сакаат да му наштетат на Јувентус и да го урнат моралот во тимот, тоест бабини деветини...

J@mbo

Zack de la Rocha
Член од
18 септември 2008
Мислења
386
Поени од реакции
8
llelel ej nesreka do nesreka taman se oporavi buffon sea pak se povredi lele i kamo pak malerrr go bie juve :toe:

Член од
12 октомври 2007
Мислења
1.482
Поени од реакции
22
Да, треба со Киелини на лев бек да се игра. А, веќе преку глава од овие повреди бе.Што прават не ми е јасно..:tapp:

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.356
Поени од реакции
2.248
Криза имаме и тоа голема жал ми е за Камо, што се повреди и за Буфон, барем ке му даде Раниери сега шанса на Џовинко за со Реал и Наполи..

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Денес читав у спорт дека раниери има 10 дена да ја среди кризата ако не АУТ.
Незнам колку е вистина тоа ама по овие 2 повреди уште потешко да освоиме бодови кај наполи...

Vartolu

makoto 誠 chu 忠義
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.388
Поени од реакции
6.150
Aбе ќе тепаме со Наполи, 0-2...Ќе си го добијат за ланската сезона, не му ја секирајте:)

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Баталете Наполи, спасот на Раниери лежи во победа со Реал, море неутралнио мислење.
А искрено жал ми е за Каморанези и Буфон, сакав и Јуве и Реал да бидат во полна сила во дуелот ама тоа е.

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
Optimist ne sum za ovoj mec, no se nadevam na pobeda, inaku tesko ke ni bide
Не летајте у облаци пола тим ни е отиден со бод би требало да бидеме задоволни треба да ги одамара и за со Наполи за да бидат 100% спремни за Реал знаеме дека скудетото ни е одамна избегано за жал веке ги изгубивме бодовите со помалите клубови:toe:

Vartolu

makoto 誠 chu 忠義
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.388
Поени од реакции
6.150
Не летајте у облаци пола тим ни е отиден со бод би требало да бидеме задоволни треба да ги одамара и за со Наполи за да бидат 100% спремни за Реал знаеме дека скудетото ни е одамна избегано за жал веке ги изгубивме бодовите со помалите клубови:toe:
Скудетото изгубено??Брат, ова е почеток..Секој клуб влегува во криза, а до крајот има уште 32 кола, тоа ти се деведесет и шест бодови, а моменталната разлика меѓу Јуве и првиот е 4 бода, така да мислам дека ништо не е изгубено..Верувам во победа над Наполи..

Член од
8 февруари 2008
Мислења
693
Поени од реакции
10

skudetoto ni e odamna izbegano?????
kako ne izbegano, ralika od 4 boda so prvoplasiraniot i ne e mnogu, udri baska toa deka dve utakmici igravme so nezgodni timovi fiorentina i udineze, e sea so ovie drugive dzukelite toa e. mislam deka za seria a nisto ne se znae, megutoa sto se odnesuva za LS tuka neznam sto da kazam, sega duelot soo real doaga vo najlos moment, povredeni igraci nestabilen tim, moral 0, i zaboraviv glup trener, itn, tuka mislam deka malce ke ja zeznime rabotata,ali jebiga nisto ne se znae sto ke bidi. ajt pozdrav do site, xfire ako ja najde pesnata dobro ako ne ti ostaviv link svrti nekolku strani ponazad ke gi najdes site kako sto velis ORGINAL

Kiko ne prepisuvaj :):)poz

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom