Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

J@mbo

Zack de la Rocha
Член од
18 септември 2008
Мислења
386
Поени од реакции
8
da da ke se obide amauri da se dokaze i ke mu bide zelba da postigne gooool vakva atmosvera da krene treba ranieri kaj igracite:vozbud::wink:

J@mbo

Zack de la Rocha
Член од
18 септември 2008
Мислења
386
Поени од реакции
8
JUVENTUS STORIA DI UN GRANDE AMORE:helou:zakon pesni4e e

P

PewDiePie

Гостин
:wink: Читав нервозни коментари од вчера гледам сега се е во ред,Раниери е звер немојте така да зборите онака интересна фаца има човекот уште кога беше во Челзи го поштував. BTW Што се жалите кај нас Анчелоти само со еден шпиц отапе страв му е на човекот двајца во напад да стави.....бар подобар тренер од нашиот имате :helou:

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
Сега читам коментари по други фан клубови лугето викаат дека сакаат Јуве да изгуби против Палермо за управата да го отпушти Раниери:kesa:па какви навивачи се тоа ако еднаш тргнат Јуве нема да запрат верувајте победата против Палермо ни е скоро гарантирана:nesum:

J@mbo

Zack de la Rocha
Член од
18 септември 2008
Мислења
386
Поени од реакции
8
hahaha koja facka e ranieri ali u celsea koa bese trener svaka mu cast gi donese do polu finale a zborot mi bese deka JUVE KE GO DONESE DO FINALE:wink:

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Хммм, која е тајната за успехот на Зенит
Според шпанскиот весник ABC двајца уапсени руски мафијаши, зборувале за местење на натпреварите во Купот на УЕФА на Зенит минатата сезона. Се споменувале суми од 50 милиони.

Шпанскиот весник тврди дека двајцата припадници на руската мафија биле уапсени по други обвинувања и дека скандалот за Зенит го слушнале случајно.

Во весникот се вели дека тие двајца му помогнале на Зенит да го помине Баерн во полуфиналето и да го победи Ренџерс во финалето.

Во разговорот шефовите на мафијата „Тамбобскаја“ разговарале за некакви закани и се спомнувале суми од 50 милиони.

Шпанската полиција во соработка со полицијата од Германија, отвори истрага за овој случај.

За разлика од минатата сезона, кога Зенит делуваше супериорно оваа година имаат проблем во натпреварите и во домашното првенство, како и на меѓународните средби, а за тоа доказ е и последниот пораз од Реал на домашен терен со 2-1.
- извор: Таратур

Сума сумарум, русиве се матни, слични работи имам слушано за тенис исто и овде.Којзнај шо ќе излези на крај.

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Хмм... искрено верувам дека може да биде такво нешто,но можеби е и некој трач ништо не е чудно.

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.342
Поени од реакции
2.235
се додека не откријат на цело, да си кутиме ....

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Торпедо, милион пати имам пишувано околу ова..Последниот пат беше денес..Само ќе се цитирам...

Сите сакаме да е прв Јувентус, сите сакаме да е непобедлив..Ама и тоа ќе дојде..Верба и трпение...
Не е проблемот тоа што сме биле во Б. Проблемот е со лузерскиот менталитет на Раниери, пред утакмицата со БАТЕ изјавува „важно е да не се изгуби“ - алоооо со БАТЕ играш не со МАДРИД!
Раниери е добар за во Реџина, а за голем клуб како Јувентус - хмм Липи?

п.с. Џовинко го игра десно крило WTF ?!?!:tapp:

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Lele se iznacitav, od vchera ne sum vlegol na forumot, decki jas pukav od nervoza vcera gledajki go natprevarot iskreno ne mozev da svatam kolku loso go zapocnavme natprevarot, no sepak posle toa se vrativme vo normala i nemavme dovolno sreka da dojdeme do 3 boda. A sea da go kazam nesto i za Ranieri, jas bev eden od prvite koj sto go falese na pocetokot od sezonata, iako malku padna igrata na juventus, no veruvam deka ke se podobri, i lani koga potpisaa so nego voopsto ne bev zadovolen od toa, no da bideme iskreni vo toj moment i nemase nekoe podobro resenie. I treba da mu se dade sansa da vidime do krajot na sezonata a posle da se analiziraat nekoi raboti, i da se vidi dali ima nekoj kvaliteten trener sto e sloboden. Dobro resenie mislam deka bi bil, Spaletti pa i Guidolin, no ne se dokazani nitu tie... takasto ne znam. Kako i da e da se nadevame ne podobruvanje. Forza Juve :)

edit: http://kr.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=890844 - garant ste go procitale ali sakav samo da kazam odlicno kazano, isto mislenje imam i jas.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.046
Поени од реакции
5.689
Не е проблемот тоа што сме биле во Б. Проблемот е со лузерскиот менталитет на Раниери, пред утакмицата со БАТЕ изјавува „важно е да не се изгуби“ - алоооо со БАТЕ играш не со МАДРИД!
Раниери е добар за во Реџина, а за голем клуб како Јувентус - хмм Липи?

п.с. Џовинко го игра десно крило WTF ?!?!:tapp:
:)Фала што ми кажа за болдираното..Ама, има еден мал проблем - тој е селектор на Италијанската репрезентација, и читај - НЕМА ШАНСИ ПРЕД НАРЕДНОТО СВЕТСКО ПРВЕНСТВО И ДА СТАНИ ОД ТАМУ..Инаку, се знае дека Маестро Липи е нумеро уно опција за Јуве, ама реалноста е поинаква..Лузерски менталитет??Многу ја читаш гол.ком, и колку да знаеш, на сите форуми што се официјални на Јувентус, а и на другите фудбалски клубови, забрането им е да поставуваат линкови од гол.ком..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom