Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

J@mbo

Zack de la Rocha
Член од
18 септември 2008
Мислења
386
Поени од реакции
8
:kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa:smena na ranieri pod hitno:nesum::toe::uvo::uvo::uvo::kesa::kesa::kesa::nesvest::nesvest::nesvest:zaradi nego padnaa golovi kopuk:mad:

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Дали кога имавме 2-2 резултат го внесе КНЕЖЕВИЧ ?!?!?!?!?!?
(тоа ме интересира)
а ке кажам уште еднаш :

ЛЕКОТ Е НОВ ТРЕНЕР !!!
Не на 2-0 беше заменат... Влезе на место на Легро... Само тој не знам зошто излезе?? Ако има некој информациа нека пастира...:kesa:

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Не на 2-0 беше заменат... Влезе на место на Легро... Само тој не знам зошто излезе?? Ако има некој информациа нека пастира...:kesa:
Се гледа дека половината не ја гледавте утакмицата и само плачите безвеза.
Легро се повреди ама мислам дека нема да е нешто сериозно.

Во вториот дел потполно доминиравме и тука ама ич не е крив раниери, проблемот е шо бате играја многу затворено и таква дефанзива е многу тешко да се пробие. Пак немавме среќа

Член од
8 февруари 2008
Мислења
693
Поени од реакции
10
pa ne e ranieri kriv majkamu e kriva da go eba* vo glupio, ej nema nikakvo opravduvanje zatvoreno ili ne sramota e be luge BATE BORISOV:kesa::kesa:

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.342
Поени од реакции
2.235
Се гледа дека половината не ја гледавте утакмицата и само плачите безвеза.
Легро се повреди ама мислам дека нема да е нешто сериозно.

Во вториот дел потполно доминиравме и тука ама ич не е крив раниери, проблемот е шо бате играја многу затворено и таква дефанзива е многу тешко да се пробие. Пак немавме среќа
Доста го бранеше РАниери, искрено сега ама мора да се смени овој тренер.

F|eR

Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
pa ne e ranieri kriv majkamu e kriva da go eba* vo glupio, ej nema nikakvo opravduvanje zatvoreno ili ne sramota e be luge BATE BORISOV:kesa::kesa:
Абе имало или не оправдување, дечките од БАТЕ изиграа супер... Имаа убиствени контра напади... Сите беа опасни по голот на Јуве... Нема тука сега што да се ваѓаме, затворено играа ова она... Јуве денес беше ептем слаб, а напротив БАТЕ изигра феноменално...

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Доста го бранеше РАниери, искрено сега ама мора да се смени овој тренер.
ДА и ќе те стават тебе,

Сите плачевте за Џовинко Недвед и Каморанези и водовте дека неможи со таква формација. Во второто влезе Маркизио и се стабилизира играта.

F|eR

Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
ДА и ќе те стават тебе,

Сите плачевте за Џовинко Недвед и Каморанези и водовте дека неможи со таква формација. Во второто влезе Маркизио и се стабилизира играта.
Да да.. Во право си Јас за ова, дека Џовинко, Недвед и Каморенези не можат да играат заедно... Сите беа како муви без глави... Сега гледате зошто е потребен Полсен?? Епа затоа дечки не треба многу серење по играчите, зошто на Полесен му беше работа да сечи акции, а сите и Недвед, Џивинко и Каморанези се офанзивни играчи, а нас не зеба дефанзивата во средниот ред...:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom