Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Ако сум грешка, извини ...
но и ако сум грешка со КУР салихамизиџ ке направи во офанзива кое можеше да ставеше друг
сеа ке ме прашаше кој друг да стави, не ги паметам кои беа на клупа одма ке ти кажев!
нема веза тоа било и поминало, сега се враќаме на Првенството со Палермо.
Изгледа Палермо ке е екипата на која ке се издушиме
Излезе Маркиони и дотогаш тој беше ТАПА. Салихамиџич тогаш ја воскресна играта од десната страна.

@торпедо_тнт аман прочитај си ги речениците :kesa:
@Јувентинт : е со него ќе ја решиме. не вервам дека тој ќе се врати во првиот состав, секогаш пред него ќе бидат овие тројца.

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.342
Поени од реакции
2.235
уф Знети е заборавен ...
но и кога ке се врати мислам дека ке биде на клупа ке немжожи да протне 1 тим пред Поулсен и Сисоко :tapp:
но сепак и на Занети ке му се дава шанса, тој е борбен играч и секогаш за држење на топка

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
abre ovek (syn) ako ne go postirase sea ova sto go pisa nisto nemase da mi stane jasnoo od fudbalot na 21 vek(ebati gluposta) bez navreda, ne e problemot samo za so bate tuka se katanija, tuka e fiorentina, tuka e sampdorija tuka e mancester vo podgotvitelniot period, porazite od milan i red drugi raboti, da imas ekipa so cetiri iskusni napagaci makar sto sea se tri, i osven ovaa utakmica kade sto redno bese da se dadat dva gola znaes i sam kako zavrsija drugite natprevari, za mecot so fiorentina imas igrac poveke i na kraj pravis zamena izleguva sreden red ti stavas napagac:kesa:, so sampdorija od tri zameni sto gi imas pravis edna a imas rezultat sto ne ti odgovara,:kesa:, za ovoj vo 80 min vadis covek sto dal dva gola vleguva drug napagac koj ima samo 10 min da se navikne na terenot a ne pa i gol da dade(i toa strelec na skoro site golovi za juve vo prvenstvoto), a del piero od druga strana bil legenda, zboruvam za ovaa sredba,:kesa:, e za toa mislam deka ne zasluzuva ranieri da sedi na klupa
1. Прашваш Зошто да напрај замена? во продолжение сам кажваш зошто не.
2. Кој К. дека Дел Пјеро бил легенда го виде денес? Шо можеше да напрај раниери за него, ништо? работа на раниери беше да го извај најдобриот тим и горе долу го извај.

3. Манчестер и Милан заборај ги, не се битни, таму се спрема само тимот за сезоната. а инаку со манчестер извадовме нерешено на гости шо и не е така лошо

4. Редно било да се дадат 2 гола. Шо можи тука да напрај раниери? ги става напаѓачите и нивна работа е да го дат голот. работа на раниери е да напрај игра тие да имаат шанси. Колку шо памтам имавме доволно шанси во сите 3 меча.

Член од
18 април 2008
Мислења
593
Поени од реакции
10
Koj e taj Bate Borisov kazajte mi za JUVENTUS sum cel zivot ama da ne se pobedi Bate Borisov e katastrofa, ako sakaat plasman vo 2 krug neka go pobedat Real Madrid so tesko veruvam i 2 boda da zemat na gostuvanjata so Zenit I Real da gi vidam

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Се случува бе што вие на вас...одма да се фрлало по се и сешто...мислите имате 15-16 години и ајде мењај тренер,постава,се убаво кажаа погоре Хул го тепаше Арсенал сред Лондон и што требаа да се убијат :toe:...не ми се верува вака ли се навива за омилениот тим :jaj: па искрено мене ми е срам што има такви што навиваат за мојот клуб...

Член од
21 февруари 2006
Мислења
132
Поени од реакции
9
еве што кажал после утакмица :

http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=889967
Ranieri hails Juventus comeback!! :kesa::kesa:
место да вика - мило ми што победивме пошто бевме појака екипа на оваа утакмица ќе си кажува - мило ми е што извадивме нерешено....

ај бар ќе си ги види грешките што ги напраи последниве утакмици и малце и немавме среќа :toe:

Член од
18 април 2008
Мислења
593
Поени од реакции
10
Ej lugje Juventus trebase da se proseta u Minsk a jas navivam za ovoj klub 15 godini, i priznavam deka rabotite ni malko ne se kako so treba u klubo, da e ziv Agneli odma ke umre da vide 2-2 so Bate Borisov, a sporedba so Arsenal da Arsenal zagubi od Hull, ama go rasturi na Porto, a Juve remizirase 3 vo niza i povtorno remi so Bate Borisov

Член од
10 јануари 2008
Мислења
723
Поени од реакции
24
Излезе Маркиони и дотогаш тој беше ТАПА. Салихамиџич тогаш ја воскресна играта од десната страна.

@торпедо_тнт аман прочитај си ги речениците :kesa:
@Јувентинт : е со него ќе ја решиме. не вервам дека тој ќе се врати во првиот состав, секогаш пред него ќе бидат овие тројца.
Zanetti barem e podobar od ovoj Poulsen, i Ranieri poveke veruva vo nego otkolku kaj Poulsen. Se sekavas lani kakvi asistencii davase Zanetti kaj nasite napagaci. Ako pamtam dobro, mislam deka 8-9 golovi na Del Piero, tokmu Zanetti bese asistent so prekrasni dolgi topki (dijagonali). Taka bese so Lazio koga Del Piero dva pati pogoduvase so dve prekrasni asistencii od Zanetti. Protiv Livorno isto taka. Protiv Lazio vo Torino, Atalanta i dr. Taka da i fanovite na Juve poveke go sakat Zanetti otkolku Poulsen.

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.342
Поени од реакции
2.235
Zanetti barem e podobar od ovoj Poulsen, i Ranieri poveke veruva vo nego otkolku kaj Poulsen. Se sekavas lani kakvi asistencii davase Zanetti kaj nasite napagaci. Ako pamtam dobro, mislam deka 8-9 golovi na Del Piero, tokmu Zanetti bese asistent so prekrasni dolgi topki (dijagonali). Taka bese so Lazio koga Del Piero dva pati pogoduvase so dve prekrasni asistencii od Zanetti. Protiv Livorno isto taka. Protiv Lazio vo Torino, Atalanta i dr. Taka da i fanovite na Juve poveke go sakat Zanetti otkolku Poulsen.
Јувентин тука сум против тебе, колку и да е добар Занети неможе да го рамниш со Поулсен, поулсен е играч од 1ва класа и за се е подготвен и плус тоа сега Занети нема да е во форма кога ке се врати така да ..

Член од
10 јануари 2008
Мислења
723
Поени од реакции
24
Јувентин тука сум против тебе, колку и да е добар Занети неможе да го рамниш со Поулсен, поулсен е играч од 1ва класа и за се е подготвен и плус тоа сега Занети нема да е во форма кога ке се врати така да ..
Dobro de.. Spored tebe podobar e Poulsen, spored mene Zanetti

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.046
Поени од реакции
5.689
Леле, сте испишале којзнае колку страници,се изначитав..Да се сменел Раниери, да бидело вака, да бидело онака..Јас можам да речам дека кој се срами од резултатов комотно нека не навива повеќе за Јувентус..Ако сте навивачи кои се радуваат кога ќе победи Јуве, а не можете да се контролирате и плукате по се и сешто кога ќе извај нерешен или ќе изгуби, не е убаво.Треба да бидеш горд ако твојот тим победи, и достоинствен ако твојот тим изгуби..Сите тимови киксираат, видете само што се случи некни со Арсенал на Емирати Стадионот, буквално беше ДЕМОЛИРАН, и што?Како крај на светот да е, смена на овој, смена на оној..Поулсен не чинел..Па добро играше ли воопшто Поулсен што сте се фатиле за него? Или дежурен виновник е?Занети, во тимот како конкуренција ги има Сисоко, Поулсен и Маркизо, Сисоко го ставам како стандард,Занети секогаш ќе биди третата опција позади Поулсен и Маркизо..Фудбалот е таков сега, што секој секого може да го победи, искрено..Реал немаше игра против Зенит но имаше среќа, и затоа победи..Некогаш ќе имаш игра ќе немаш среќа ќе загубиш или ќе биди нерешено (како против Катанија)..Некогаш, ќе се налутиш на тренерот што не направил ништо кога тимот не е во поволна позиција (како јас за тактиката на Раниери против Сампдорија кога не смена ништо, а игравме под очекувањата)..Се случуваат секакви работи во фудбалот..Или на секој пораз овде ќе читаме смена на Раниери...Ете потоа би дошол Петре Петревски, и на нареден пораз ќе скандираме П.Петревски да си замине?И така на секој пораз и на слаба игра ние ќе менуваме тренер така?Тренер се менува ако има неуспешна сезона, односно ако сезоната е помала од очекувањата..Пример, минатава сезона Управата на Јуве беше согласна за очекувањата - Пласман во Лигата на Шампиони..Освоија трето место, еве не во ЛШ..На крајот од оваа сезона, ќе седне Управата и ќе го разгледа резултатот што ќе го постигне Јувентус со Раниери, ако е задоволна ќе го остави, ако не, ќе бара друг..Не се менува тренер за 3 нерешени средби..Раниери се наоѓаше под голем притисок за Џовинко (и самите овде викавте да го игра Џовинко), а треба да се потпре и на искуството на Недвед, Каморанези за натпревари во ЛШ..Раниери испроба тактика со овие тројца во тимот..Ама очигледно дека не испадна на добро тоа, сигурно не планираше така...И стварно преку глава ми е од тој песимизам,и демотивација..Работите ќе се подобрат..

Баш ме интересираат коментарите какви ќе бидат ако успее Јуве да го победи Реал...„Браво Раниери..Секоја чест....“

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom