- Член од
- 8 февруари 2008
- Мислења
- 693
- Поени од реакции
- 10
vo 18 min knezevic na mesto od legro
Не на 2-0 беше заменат... Влезе на место на Легро... Само тој не знам зошто излезе?? Ако има некој информациа нека пастира...:kesa:Дали кога имавме 2-2 резултат го внесе КНЕЖЕВИЧ ?!?!?!?!?!?
(тоа ме интересира)
а ке кажам уште еднаш :
ЛЕКОТ Е НОВ ТРЕНЕР !!!
Добро бе брат торпедо.. Не видов, затоа и одговорив на прашањето..abe vo 18 min bese zamenet
Се гледа дека половината не ја гледавте утакмицата и само плачите безвеза.Не на 2-0 беше заменат... Влезе на место на Легро... Само тој не знам зошто излезе?? Ако има некој информациа нека пастира...:kesa:
Доста го бранеше РАниери, искрено сега ама мора да се смени овој тренер.Се гледа дека половината не ја гледавте утакмицата и само плачите безвеза.
Легро се повреди ама мислам дека нема да е нешто сериозно.
Во вториот дел потполно доминиравме и тука ама ич не е крив раниери, проблемот е шо бате играја многу затворено и таква дефанзива е многу тешко да се пробие. Пак немавме среќа
Абе имало или не оправдување, дечките од БАТЕ изиграа супер... Имаа убиствени контра напади... Сите беа опасни по голот на Јуве... Нема тука сега што да се ваѓаме, затворено играа ова она... Јуве денес беше ептем слаб, а напротив БАТЕ изигра феноменално...pa ne e ranieri kriv majkamu e kriva da go eba* vo glupio, ej nema nikakvo opravduvanje zatvoreno ili ne sramota e be luge BATE BORISOV:kesa::kesa:
ДА и ќе те стават тебе,Доста го бранеше РАниери, искрено сега ама мора да се смени овој тренер.
Да да.. Во право си Јас за ова, дека Џовинко, Недвед и Каморенези не можат да играат заедно... Сите беа како муви без глави... Сега гледате зошто е потребен Полсен?? Епа затоа дечки не треба многу серење по играчите, зошто на Полесен му беше работа да сечи акции, а сите и Недвед, Џивинко и Каморанези се офанзивни играчи, а нас не зеба дефанзивата во средниот ред...ДА и ќе те стават тебе,
Сите плачевте за Џовинко Недвед и Каморанези и водовте дека неможи со таква формација. Во второто влезе Маркизио и се стабилизира играта.