Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

zEk0

Селектор
Член од
8 април 2005
Мислења
531
Поени од реакции
3
Време е...
Се приближува моментот. Утре со почеток од 20:30 Јуве гостува на Сан Сиро на првото дерби оваа сезона (она со Интер не го земам во предвид со оглед на тоа каква екипа е Интер – како Беласица Герас Цунев станале!). Премногу се возбудувам кога ќе помислам на утрешниот натпревар па така не сакам многу да прогнозирам што и како ќе биде. Кај Јувентус сеуште е неизвесен настапот на Виеира во првиот тим додека кај Милан, денеска е потврдено дека Малдини ќе игра а најверојатно до утре вечер нема да се знае дали и Шевченко ќе биде целосно подготвен за настап. Со оглед на моменталната состојба на табелата, ова е must-win натпревар за Милан. Доколку останеме непоразени на Сан Сиро, тешко дека барем до полу-сезоната некој ќе не симне од врвот. Ако Милан победи, тоа ќе биде најава за една екстремно возбудлива сезона, а доколку не успее да победи, нема да им биде убаво:)

Како и да е...малку го запоставив блогов деновиве, ама многу бев зафатен. Загубивме од Баерн, но поставивме нов РЕКОРД во Серија А со 8 победи во првите 8 натпревари. Ова би требало да влијае дополнително на самодовербата на фудбалерите.

Јас сакам победа! Колку само тоа убаво звучи: Јуве два пати по ред го победува Милан на Сан Сиро! Ајде да видиме...минатата сезона си освоивме титула на гости а си ја фатив 2-ка сингл во кладилница:)

Да видиме што ќе биде сега.... Forza Juve!!!

dajdo

The OuTLaW
Член од
17 октомври 2005
Мислења
5.139
Поени од реакции
19
epa ajde ushe ushe 24 saati ima do pochetokot se nadevam na tri boda na san siro se nadevam na gol na del piero i mutu (nego dali nekoj znae dali vieira igra) ako tepame utre gotovo e titulata e nasha pa posle ushe 2 i tri zvezdi.nego jas najuskrajno za juventus navivam od 94 koga baggio igrashe i neznam nikad ne sum go videl juve u podobra forma od sea toa mi dava golemi nadezi da kazam deka titulata e nasha i ovaa godina site timovi imaat po nekoj igrach ama site timovi nemaat tradicija a toa e edna od najvaznite raboti ajde pa utre da ja proslavime pobedata a i titulata na forumov FORZA JUVE

zEk0

Селектор
Член од
8 април 2005
Мислења
531
Поени од реакции
3
Дајдо....и јас верувам во се тоа што го кажа, ама дај ти се молам не фрлај малери пред утакмица....жити се, многу сум осетлив!!

dajdo

The OuTLaW
Член од
17 октомври 2005
Мислења
5.139
Поени од реакции
19
zEk0 напиша:
Дајдо....и јас верувам во се тоа што го кажа, ама дај ти се молам не фрлај малери пред утакмица....жити се, многу сум осетлив!!
e bachko neznaesh ja kolku sum osetliv posle millan juve finaleto ja od doma nezlegov 3 dena bev skamenet ama so site sili ideme na tri boda FORZA JUVE

zEk0

Селектор
Член од
8 април 2005
Мислења
531
Поени од реакции
3
Еве еден показател кој според мене значи дека ако некој има среќа на утрешниот натпревар, тоа ќе биде Јувентус.

Во средата, насловот во Македонски Спорт беше ”Интер недопирлив на Џузепе Меаца” - епилогот сите го знаеме: Интер беше исплескан од Рома.

Денешниот наслов во М.С. е ”Серијата на Јуве завршува на Сан Сиро” - така да, ајде нека биде како што беше Интер-Рома :)

dajdo

The OuTLaW
Член од
17 октомври 2005
Мислења
5.139
Поени од реакции
19
ej molimte znaesh shto ke te chekam utre posle utakmica na forumov FORZA JUVE ke ve zgazime na san siro

dajdo

The OuTLaW
Член од
17 октомври 2005
Мислења
5.139
Поени од реакции
19
epa ok toa e tvoja procenka ali najiskrajno mislam deka ke tepame 0:1 so golot na mutu

Член од
23 април 2005
Мислења
622
Поени од реакции
14
Дечки малку слезет на земја и проголтајте ја вистината....Милан за вас се нешто недостижно, ве жалам арно шо не играше и шева па 5 да примевте

dajdo

The OuTLaW
Член од
17 октомври 2005
Мислења
5.139
Поени од реакции
19
momak ushe sme prvi na tabela taka da tamu i ke ostaneme :D ne se grizime za porazov imam ushe 28 utakmici

Член од
6 февруари 2005
Мислења
1.952
Поени од реакции
14
Anonymus1 напиша:
Милан - Јувентус 1-0

упс извини мислев на првите 15 минути поздрав од Милан и посебно разгледајте го Сан Сиро ве следува бесплатна прошетка заслуживте една :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

dajdo

The OuTLaW
Член од
17 октомври 2005
Мислења
5.139
Поени од реакции
19
zekoooooooo!!!!!! abe mnogu beshe losha utakmicata ili

Член од
6 февруари 2005
Мислења
1.952
Поени од реакции
14
Зеко се разболе после овој пораз на Јуве мислам повеќе не му треба за нервен слом. Зеко немаш образ да се појавиш сеа и да дудлаш за Јуве

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom