Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

апец

Јувентус фан
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.083
Поени од реакции
60
Целоснат листа на двојките за третото квалификациско коло во Лигата на Шампионите:
Анартосис/Рапид – Олимпијакос
Виториа Гимараеш – Гетеборг/Базел
Шахтјор – Домжале/Динамо Загреб
Шалке – Атлетико Мадрид
Алборг/Модрича – Ренџерс/Каунас
Барселона – Беитар Ерусалим/ Висла Краков
Левски – Андерлехт/Бате Борисов
Стандард – Ливерпул
Интер Баку/Партизан – Фенербахче/МТК
Твенте – Арсенал
Спартак Москва – Дрогхеда/Динамо Киев
Јувентус – Тампере Јунајтед/Артмедиа:vozbud::vozbud::vozbud:
Бран/Винтспилс – Олимпик Марсеј
Фиорентина – Славија Прага
Галтасарај – Стеауа
Панатанаикос/ Динамо Тбилиси – Шериф/ Спарта Прага

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Супер е ждрепката.Според мене лесно ке минеме и победата ке биде изразена со добра гол разлика.
Ги избегнавме големи фаворити :):):vozbud:

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
ја типувам голови на Дел пиеро,Јакинта,Амаури и Трезе:vozbud: после може и поулсен некој гол и тиаго:)

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
ја типувам голови на Дел пиеро,Јакинта,Амаури и Трезе:vozbud: после може и поулсен некој гол и тиаго:)
Juve јас се надевам на четворицава напаѓачи и полсен... А на Тиаго не се надевам... Јас напоменав дека Раниери нема да смета на него, пред некој пост... Не знам зошто но мислам дека таква е реалноста, а тоа е дека Тиаго ке си ја бара среќата во друг клуб... Во јуве дефинитвно не можи да се снајди... И 10 сезони да го чекаме тој нема да ја смени оваа игра... Подобро е да се бара друго решение... И тоа што побрзо, и да се уигрува оваа екипа... Позз:helou:

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.752
Поени од реакции
3.790
Pred malku procitav edna izjava na Mourinho koj po kojznae koj pat go pika nosot vo drugite timovi, pa taka 'Specijalniot' izjavuva deka Tiago bil podobar od Sissoko i Zanetti i stvarno ne mu bilo jasno zasto ne igral prva postava.....ocigledno e deka se uste ne e zapoznaen so italijanskiot fudbal podrobno:[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular] “I don’t understand why Tiago doesn’t get games for Juve,” the Special One is quoted as saying. “On a footballing level he is a great player and is stronger than Momo Sissoko and also Cristiano Zanetti.” - Boga da cuva:kesa:
[/FONT]

апец

Јувентус фан
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.083
Поени од реакции
60
а последната вест е дека Јувентус ке го менува Тиаго за Станкович.
Незнам дали е паметна идеава. Можеби станкович е подобар играч од Тиаго, но никој не заборава како станкович го критикуваше Јувентус , дека се местачи и дека со испаѓањето во втората лига Јувентус се нашол таму кај што му било местото. Затоа навивачите неможат да прифатат трансвер на Станкович и за тоа целосно ги подржувам.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.697
Поени од реакции
11.510
Има ли баја струмичане тука?
Знаа ли некој дали ќе га дават Манчестер - Јувентус на инфо канало ?

Член од
21 јануари 2008
Мислења
2.782
Поени од реакции
33
Отсутен малку бев за Дојран еден ден па се разболев сега да напишам нешто ...
Мурињо нека си ги гледа неговите играчи да не кажува за Јуве кој од кој бил подобар тоа нека си гледа за него таму у Интер а не да изјавува, Тиаго прва постава а Сисоко нема да игра :tapp:(ебате глупиот)...
Тиаго имаше добар натпревар во ТИМ ТРОФЕЈОТ но еднмоставно има СТРАХ, се плаши незнам зошто првиот гол на Сифорф требасе да се жртвува да му исклиза пред топката но ете страх му е видевте и за пеналот :tapp:мое мислење е дека да напраиме добра замеза за Тиаго но не Дејан Станкович.....
За ЛШ мислам дека супер ни се паднааа викате дека Артмедија ке биде нашиот противник па онака добро би изгледало ке го дават на ТВ, секак на Хрватската или на РТС, и ке го дават .. добро е... :D
Има ли баја струмичане тука?
Знаа ли некој дали ќе га дават Манчестер - Јувентус на инфо канало ?
Јас сум од Струмица, незнам дали ке ја дават на инфо канал ама сигурен сум дека ке најдам стрим од итакмицата ...

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
сега читам ама супер е ждрепката. ќе газиме :) време е за нов рекорд 9-0 *2 интересно звучи :je:

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Лесен противник ни падна, али не смее да се потцени, и нивните играчи се од крв и месо, топката е тркалезна, не смее да се потценат. Во секој случај, сигурно идеме у групите. :) Ајде утре со Арсенал играме, и онака ми пропаднаа плановите за утре, ќе ја гледам утакмицата. :tv: Да видиме како се справуваме со јаки европски тимови од ранкот на Арсенал.

апец

Јувентус фан
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.083
Поени од реакции
60
Ај ако може некој да најде стрим одма да пише

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Juventus In London For Van Persie!

Something Interesting
Директорите на Јуве ке се сретнан со главните луѓе на Арсенал после емирати купот за да разговараат за трансфер на Ван Перси.. :vozbud:
Трач или вистина ке дознаеме деновиве

Edit:
http://www.mundofutboll.com/
http://www.justin.tv/mundofutboll2

Би требало на овие 2 стрима да го даваат јуве..тоа го најдов на нет.
Проверете после дали ке даваат бидејки нема да можам да го гледам :(

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.752
Поени од реакции
3.790
A koga pocnuva natprevarot? Na oficijalnata strana na Juve pisuva deka pocnuva od 17.15 h odnosno 16.15 local time.... e sea koe e po naski???

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom