Пики
amazing happens
- Член од
- 10 март 2007
- Мислења
- 1.923
- Поени од реакции
- 37
Епа топ :no1:Сисоко само една утакмица нема да игра..Се враќа за во викенд!:yes::juve:
Епа топ :no1:Сисоко само една утакмица нема да игра..Се враќа за во викенд!:yes::juve:
Редно е да одмори и тој една утакмица.Епа топ :no1:
Јас ја иам дојди на мсн:helou::pirat:Ах Сисоко таман беше во топ форма се повреди
Ах и да не ја има некој оваа да ми ја прати :juve*:
Јас сакам еден Буфон и така животна желба му е:pirat:Ајде сеа да ги плеснеме Парма! Колку само сакам Тиаго да им шибне гол.. и Паладино... лелелелеле (ако играат нормално, а Тиаго ќе игра најверојатно)
Тиаго според она што го покажа мислам дека нема ни да биде во стартните 11 во Среда..:ale::juve:Ајде сеа да ги плеснеме Парма! Колку само сакам Тиаго да им шибне гол.. и Паладино... лелелелеле (ако играат нормално, а Тиаго ќе игра најверојатно)
Сисоко очекувано отпадна а на него му се придружи и јакинта кој има проблеми со мускулот се надевам не е нешто посериозно:nesum::pirat:1 Buffon
2 Birindelli
3 Chiellini
7 Salihamidzic
8 Camoranesi
10 Del Piero
11 Nedved
12 Belardi
17 Trezeguet
20 Palladino
21 Grygera
23 Nocerino
25 Stendardo
28 Molinaro
30 Tiago
32 Marchionni
33 Legrottaglie
36 Castiglia
45 Essabr
Za duelot so Parma:juve:
Не ми се верува дека се озбилни повредите на Сисоко и на Јакинта..Само не сака да ризикува Раниери...:forza::crnobel:Сисоко очекувано отпадна а на него му се придружи и јакинта кој има проблеми со мускулот се надевам не е нешто посериозно:nesum::pirat: