Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Пеле доби црвен на натпреваро со Џеноа нема да настапува против нас во сабота:toe::pirat:
Страшна работа. Пеле немало да настапува... Јакиот играч...

Дербито на Италија овој пак ќе започне со двете екипи деморализирани екипи. Ни Интер, ни Јувентус, моментално не се во добра форма.

Но, како и да е, секогаш за дербито, може да изненади едниот или другиот тим. Мотивот не е ист да се игра меѓусебе, или да се игра против Емполи/Џенова.

Ќе биде неизвесно...

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.251
Поени од реакции
5.882
Страшна работа. Пеле немало да настапува... Јакиот играч...

Дербито на Италија овој пак ќе започне со двете екипи деморализирани екипи. Ни Интер, ни Јувентус, моментално не се во добра форма.

Но, како и да е, секогаш за дербито, може да изненади едниот или другиот тим. Мотивот не е ист да се игра меѓусебе, или да се игра против Емполи/Џенова.

Ќе биде неизвесно...
Се согласувам..Дерби натпревар е..Ниту едната ниту другата екипа не се во некоја константна играчка форма,ама овој е дерби натпревар и мислам дека ќе гледаме многу интересен фудбал..Мотивот за победа е голем кај двете екипи...Важно да гледаме возбудлив и интересен фудбал..

edit: Јувентус (според гоал.ком) се заинтересирани за Лусио од Баерн..

http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=627379

Исто така агентите работат за доведување на дуото од Фенербахче..Алекс и Лугано...

http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=628766

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Да не знај некој зошто недвед седеше на клупа вчера ? (да не му фали жолт картон пасе чуваше за интер ?)

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Ова е помош за Емполи..Енрике, во Италија тимовите си се спасуваат, односно си имаат натиго дајмиго:)А добро е и вака..Се зголеми на 1бод разликата така да не се секирам многу..До 4 место сигурно ќе бидеме (2ро рака на срце немаме шанси)така да мислам дека обезбеден ни е влез во ЛШ..Што му ја секирате толку...

P.s Мора ли Каморанези на секој натпревар да добива жолт картон!
абе не е работа да спасуваме ние. па кикснаа и милан и фиорентина ке се зацврстевме повеке ама јбг тоа е тоа..

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
Желбата на Трезеге е победа против Интер....Додека на Буфон му е врачена титулата најдобар голман 2007 година:vozbud::vozbud::pirat:

Vetrence

Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Нека му е честито да му се множат.... иначе интер ке изгубат од нас 2-1 ТРУСТ МИ!

Vetrence

Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
АБЕ ВО КОРИСТ ЗА ЈУВЕНТУС МИСЛЕВ И ТИ ПА !:pos2:

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Кој од вас е од Битола, е спремен да ја истрпи 90минутната тортура, и трите заушки од мене и момците на Манчини во сабота?

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.251
Поени од реакции
5.882
Кој од вас е од Битола, е спремен да ја истрпи 90минутната тортура, и трите заушки од мене и момците на Манчини во сабота?
Во фудбалот не е сигурно ништо пред да изминат 90 минути..Затоа ќе речам, прво скокни па викни оп:wink:

Vetrence

Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
е да ама јас сум оптимист и имам претчувство оти ке победите

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
не би го типувал натпреварот , ке биде неизвесно но ке биде право дерби на италија киелини vs. ибра ке има тепањ,е дуел на двајцата најдобри голмани во сериа А во моментов шансите се 50 - 50 според мене навивачки 2 : 1 за интер :smir:

Vetrence

Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Лол... не си за тука! Аут! хаха

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop