Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Пеле доби црвен на натпреваро со Џеноа нема да настапува против нас во сабота:toe::pirat:
Страшна работа. Пеле немало да настапува... Јакиот играч...

Дербито на Италија овој пак ќе започне со двете екипи деморализирани екипи. Ни Интер, ни Јувентус, моментално не се во добра форма.

Но, како и да е, секогаш за дербито, може да изненади едниот или другиот тим. Мотивот не е ист да се игра меѓусебе, или да се игра против Емполи/Џенова.

Ќе биде неизвесно...

Страшна работа. Пеле немало да настапува... Јакиот играч...

Дербито на Италија овој пак ќе започне со двете екипи деморализирани екипи. Ни Интер, ни Јувентус, моментално не се во добра форма.

Но, како и да е, секогаш за дербито, може да изненади едниот или другиот тим. Мотивот не е ист да се игра меѓусебе, или да се игра против Емполи/Џенова.

Ќе биде неизвесно...

Се согласувам..Дерби натпревар е..Ниту едната ниту другата екипа не се во некоја константна играчка форма,ама овој е дерби натпревар и мислам дека ќе гледаме многу интересен фудбал..Мотивот за победа е голем кај двете екипи...Важно да гледаме возбудлив и интересен фудбал..

edit: Јувентус (според гоал.ком) се заинтересирани за Лусио од Баерн..

http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=627379

Исто така агентите работат за доведување на дуото од Фенербахче..Алекс и Лугано...

http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=628766

Да не знај некој зошто недвед седеше на клупа вчера ? (да не му фали жолт картон пасе чуваше за интер ?)

Ова е помош за Емполи..Енрике, во Италија тимовите си се спасуваат, односно си имаат натиго дајмиго:)А добро е и вака..Се зголеми на 1бод разликата така да не се секирам многу..До 4 место сигурно ќе бидеме (2ро рака на срце немаме шанси)така да мислам дека обезбеден ни е влез во ЛШ..Што му ја секирате толку...

P.s Мора ли Каморанези на секој натпревар да добива жолт картон!
абе не е работа да спасуваме ние. па кикснаа и милан и фиорентина ке се зацврстевме повеке ама јбг тоа е тоа..

Желбата на Трезеге е победа против Интер....Додека на Буфон му е врачена титулата најдобар голман 2007 година:vozbud::vozbud::pirat:

Нека му е честито да му се множат.... иначе интер ке изгубат од нас 2-1 ТРУСТ МИ!

Кој од вас е од Битола, е спремен да ја истрпи 90минутната тортура, и трите заушки од мене и момците на Манчини во сабота?

Кој од вас е од Битола, е спремен да ја истрпи 90минутната тортура, и трите заушки од мене и момците на Манчини во сабота?

Во фудбалот не е сигурно ништо пред да изминат 90 минути..Затоа ќе речам, прво скокни па викни оп:wink:

е да ама јас сум оптимист и имам претчувство оти ке победите

не би го типувал натпреварот , ке биде неизвесно но ке биде право дерби на италија киелини vs. ибра ке има тепањ,е дуел на двајцата најдобри голмани во сериа А во моментов шансите се 50 - 50 според мене навивачки 2 : 1 за интер :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom