Никој не се радува, ама свати друго е да немаш операција а друго е да си со операција.Само ти радувај се,Буфон еднаш е веќе праен операција...Уживај,и ако можи да се пролонгира операцијата таа сигурно ќе биде на лето!!BUFFON E NUMERO UNO!
Брат, ќе речеш дека сум луд, ама имам некое чувство дека Тиаго ќе блесни вториот дел од сезонава !!!Не знам ама имам такво чувство!!Ако остани да видиме!!!Тиаго го одбил договорот на Тотенхем пропаднаја парите од него
Brat povekje drzi voda ona deka si lud , odkolku sto Tiago moze da blesne - SE SALAM ( bez navreda ) :smir:Брат, ќе речеш дека сум луд, ама имам некое чувство дека Тиаго ќе блесни вториот дел од сезонава !!!Не знам ама имам такво чувство!!Ако остани да видиме!!!
Хехе, уживај не се лутам!!Ама ако остани да се молиме дека е она другото...Дека може да блеснеBrat povekje drzi voda ona deka si lud , odkolku sto Tiago moze da blesne - SE SALAM ( bez navreda ) :smir:
Каде? во Сиена или Емполи??Раниери ке биде луд ако му даде шанса уште еднаш да игра. По изјавата дека се каел што потпишал за Јуве, да сум јас одма ке го вратам во Б-тим.
Oh oh oh... Ubajna...vo vrska so transferive:
1. Sissoko ( vekje site go oficijaliziraa, nema mesto za somnez u nedela ke bide prestaven vo torino)
2. Mellberg ( spored najvlijatelniot sajt na bjankonerite j1897.com , melberg svoeto debi ke go ima na 2 fevruari protiv kaljari )
3. Van Der Vaart ( za ovoj mn go tupea ali sega se cini Secco navistina ima napraveno pred dogovor so VDV)
4. Kalouda ( mlad ceski reprezentativec, Secco denes e vo Praga za oficijaliziranje na transferot )
Se izvleece moronov( secco ) na kraj , uspea da vrze nekoe transferce
1. Tiago e najblisku do Atletico Madrid posle toa so se desi si TotenhemКаде? во Сиена или Емполи??
Ако не оди во Тотенхем во игра се Манчестар сити и уште некои од тие англичаните.
За бумсонг нашите барале одложвање на заемот кај лион. Ова страшно ги изнервирало оти се надевале нанего за мечот со псж.
Можи да не иди друг одбрамбен