Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
dokolko e nesto poseriozno sigurno ke zemat dobar golman ama ne veruvam buffon e maz ke se oporavi be :smir:

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.562
Поени од реакции
5.556
Само ти радувај се,Буфон еднаш е веќе праен операција...Уживај,и ако можи да се пролонгира операцијата таа сигурно ќе биде на лето!!BUFFON E NUMERO UNO!
Никој не се радува, ама свати друго е да немаш операција а друго е да си со операција.
пр. Солскер како му пропадна кариерата 3 години го немаше.

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
ха ха...ти знаеш што повреда заработи солскер ? И како можеш да го споредуваш со голман ?
Чабе праиме моабет кога Буфон немора да се оперира, мислам неморам да ти кажувам што е кила...знаеш она едно фудбалче на стомакот што ти излага ? И таа ти кажувам дека не е опасна и ништо нема да се случи, работата е тоа што само ке отсуствува.

А и да те прашам тебе нешто...мислиш дека голманите тренираат како останатите играчи во тимот ? Што мислиш дека ке му ослабне на Буфон? Кондицијата, за да неможе на гол да стои...или ке нема за да ја е*е женаму ? Да не случајно мислиш дека ке го загуби рефлексот ?:pos:

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Abe operacija od kila e operacija od kila. Ne e tuka operacija na ramo, noga ili neznam ti so pa da gi izgubis refleksite. Bufon i bez madinja ke bide najdobriot golman na planetava:pos2:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.301
Поени од реакции
5.973
Тиаго го одбил договорот на Тотенхем :( пропаднаја парите од него
Брат, ќе речеш дека сум луд, ама имам некое чувство дека Тиаго ќе блесни вториот дел од сезонава !!!Не знам ама имам такво чувство!!Ако остани да видиме!!!:)

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Брат, ќе речеш дека сум луд, ама имам некое чувство дека Тиаго ќе блесни вториот дел од сезонава !!!Не знам ама имам такво чувство!!Ако остани да видиме!!!:)
Brat povekje drzi voda ona deka si lud :), odkolku sto Tiago moze da blesne - SE SALAM ( bez navreda ) :smir:

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Раниери ке биде луд ако му даде шанса уште еднаш да игра. По изјавата дека се каел што потпишал за Јуве, да сум јас одма ке го вратам во Б-тим.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Раниери ке биде луд ако му даде шанса уште еднаш да игра. По изјавата дека се каел што потпишал за Јуве, да сум јас одма ке го вратам во Б-тим.
Каде? во Сиена или Емполи??
Ако не оди во Тотенхем во игра се Манчестар сити и уште некои од тие англичаните.

За бумсонг нашите барале одложвање на заемот кај лион. Ова страшно ги изнервирало оти се надевале нанего за мечот со псж. :(
Можи да не иди друг одбрамбен

Picasso`

Schizophrenic!
Член од
26 јануари 2007
Мислења
4.149
Поени од реакции
197
vo vrska so transferive:

1. Sissoko ( vekje site go oficijaliziraa, nema mesto za somnez u nedela ke bide prestaven vo torino)
2. Mellberg ( spored najvlijatelniot sajt na bjankonerite j1897.com , melberg svoeto debi ke go ima na 2 fevruari protiv kaljari )
3. Van Der Vaart ( za ovoj mn go tupea ali sega se cini Secco navistina ima napraveno pred dogovor so VDV)
4. Kalouda ( mlad ceski reprezentativec, Secco denes e vo Praga za oficijaliziranje na transferot )

Se izvleece moronov( secco ) na kraj , uspea da vrze nekoe transferce
Oh oh oh... Ubajna...
Aj daj Boze da gi zemime site... Pa ke praime posle muabet...
Bi sakal isto i Tiago da igra pocesto i od prva minuta, mesto onie oloshite Nocerino i Molinaro...

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Честито Сисоко во Јуве :je: желбата му се исполни,сега треба само да го оправда трансферот

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.301
Поени од реакции
5.973
“Управата на Јуве прво ќе мора да разговара со Хамбургер, па потоа со мене, така е најдобро.Сакам што побрзо овие два клуба да се договорат, бидејќи сакам да сум дел од тој тим што поскоро, така што би им помогнал да го совладаат Интер.”-изјави ВД Ваарт!!!.

Секо, каде си заминвај Германија, одврзи го ќесето зошто во Јуни многу екипи ќе го бараат!!Златна шанса да се земе кокошката што несе златни јајца!!!
Не смее да се пропушти!!

Исто така Јувентус се во разговори за ангажирање на Мелберг од Астон Вила и Ујфалуши од Фиорентина!!!Очајно им треба одбрана, така да со овие двајца би била одбраната на Јуве закон!!Мелберг&Андраде&Ујфалуши&Киелини...Ме бендисва МНООГУ!!!

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
По многуте повреди и изјави дека го јувентус е голем клуб и дека многу го сака Бумсонг по се изгледа ке остане во јувентус.Челните луѓе го стопирале трансферот во лион на што челните луѓе на лион биле гневни. Неофицијални информации !

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Каде? во Сиена или Емполи??
Ако не оди во Тотенхем во игра се Манчестар сити и уште некои од тие англичаните.

За бумсонг нашите барале одложвање на заемот кај лион. Ова страшно ги изнервирало оти се надевале нанего за мечот со псж. :(
Можи да не иди друг одбрамбен
1. Tiago e najblisku do Atletico Madrid posle toa so se desi si Totenhem
2. Bumsong ne e povikan ni vo posirokiot spisok za sredbata so Livorno ( dali ova znacese samo odlozuvanje na pozajmicata vo lion ?!)

Eve povikanite za mecot so Livorno:

2 - Alessandro Birindelli
6 - Cristiano Zanetti
7 - Hasan Salihamidzic
8 - Mauro Camoranesi
9 - Vincenzo Iaquinta
10 - Alessandro Del Piero
11 - Pavel Nedved
12 - Emanuele Belardi
13 - Jess Vanstrattan
17 - David Trezeguet
20 - Raffaele Palladino
21- Zdeneck Grygera
23 - Antonio Nocerino
28 - Cristian Molinaro
30 - Tiago Cardoso Mendes
31 - Cristiano Novembre
33 - Nicola Legrottaglie
36 - Luca Castiglia
38 -Salvatore D’Elia
43 - Lorenzo Ariaudo

P.S. Go ima i Camoranesi :)

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Нека го враќаат Миранте најубаво, го сметаат за најталентиран млад голман во Италија и сега кога Буфон е повреден, кој може да иде на операција и подолго време да го нема...Миранте може да се покаже.

И сега кога дојде Сисоко, сигурно си оди Тиаго...нека иде во Атлетико, лежат на пари тие. И Мелберг може да потпише деновиве.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom