среда играме со нив. сабота со ливорно играме. тие јадоја една петарда.Еоеоеоеоеоеоеоеоеоеое!
Жалосно е да не се биде радосен, кога еден ваков натпревар завршува нерешено. Толку беа на работ на поразот нашиве, што пресвртот до солзи ме насмеа. Мамата ... како да не речам после дека сме најдобри и со таков бош и збунет состав? :bilder:
И да ... ах да беше Буфон, колку немаше да ги примиме тие мутави голови кои како сами и најслучајно да се дадоа. Нашите беа голови, посебно тој накурчениот на Дел Пјеро ... мх, мх, мх!
Ајде сабота појќе среќа и да им покажеме што е петарда еднаш.:pusi:
Ај со среќа дипломата.Браво,браво!!Моите очекувања се остварија(и повеќе од нив)2-2 е повеќе од одличен резултат на Јувентус.Натпреваров не го гледав(оправдани причини т.е.дипломска)така да се надевам дека ќе го репризираат ма Телеспорт Романска Телевизија!!!Сега дома Јувентус само паметно треба да изиграат,ништо повеќе!!Реално, највеќе ми се свиѓаше Јуве да тепа,ама ај да бидиме малку реални, така да се задоволував со нерешен резултат, уште поарно ќе ми беше да дадат Јуве еден гол, а вака 2гола во гости е супер(само да не изгубат дома)Сепак не е се решено, Интер е голема екипа така да очекувам жежок реванш!!
Плус, ако можи некој во кратки црти да ми долови што се дешаваше на теренот,дали се покажа Тиаго, Трезеге, Мајсторот...Дали дадоа Јуве убави голови!!Утакмицата во кратки црти, ако можи!!Однапред благодарам!!!
Допрва громовите ќе рокаат од Дел Пиеро!!!п.с Уште има громови во ногата на Дел Пиеро:helou:
Не заборавај даке во последните 2 меча (од купот) 3 гола примивме дирекно поради него. Го почитувам за изјавата ама едноставно не е дораснат за Јувентус. Му посакувам се најубо во лион и титула во ЛШBoumsong "sad" to be leaving Juventus
tribalfootball.com - January 24, 2008
Imminent Olympique Lyon signing Jean Alain Boumsong admits he's sad to be leaving Juventus. The defender said: "I love this shirt, I love Juve. I gave everything for the team and now I am somewhat sad. Life is strange, if one day the Bianconeri were to ask me to return, I will do so gladly.
"For me, tomorrow, I begin a new life, I need to play. I've no regrets because I had few chances since the change of coach."
Ми е жал искрено!!Треба можи да му се дади повеќе шанса на момаков!:nesum: