Грешка си ...Реваншот се игра другата среда во Торино.А оваа среда на 23 во Милано..Побарај ќе видиш!!!А за бод мислев за нерешено!!ХехехехеКаков бод бе, у куп играме, нема тука бодови, со елиминација се игра
Ако не ни напрај фаталити Фарина Ибрахимович нема!Стефано Фарина ќе суди.
Очекувам интересен двомеч, иако со овој тим што сега го има Јуве... не верувам дека тоа ќе биде така. Земајте централен пред дуелот, инаку со таква дупка во одбраната Ибра ќе ви направи два-три фателити.
Знам де дека има и реванш, нормално е тоа Збрка настана :smee: Инаку, според последните информации, Секо и Гиљи во моментов се во Англија да ги комплетираат трансферите на Сисоко и МелбергГрешка си ...Реваншот се игра другата среда во Торино.А оваа среда на 23 во Милано..Побарај ќе видиш!!!А за бод мислев за нерешено!!Хехехехе
Уште бисери на Секо!
Бумсонг заминва во лион скоро сигурно. Не дека е нешто посебно и дека ми е криво шо заминва ама ...
Еве како ќе ни изгледа одбраната дури не донесат некој.
Легротаље-Легротаље-Легротаље-Легротаље
Тогаш ќе сака да си игра со врсницитево ПД.Абе кога ке му истече договорот на Барзаљи...ке игра со бастум.
И тогаш нема само Јуве да го брка...ке идат и побуџетските клубови кој имаат можност да му понудат побогат договор.
Хехе..Ме изнасмеа)Не знам зошто Секо вака постапува..Стварно не ми е ништо јасно..Одбрана никој нема, никој ништо не превзема.Ако остани вака мислам дека е доведено во прашање играње во ЛШ наредната година..Може ќе се свестат!!!Уште бисери на Секо!
Бумсонг заминва во лион скоро сигурно. Не дека е нешто посебно и дека ми е криво шо заминва ама ...
Еве како ќе ни изгледа одбраната дури не донесат некој.
Легротаље-Легротаље-Легротаље-Легротаље
И во лондон беше па ништо! И вандерварт демек готов беше трансферо и триста други работи. За Бумсонг пишав дека така изјавил претседателот на Лион. Се дури не го видам играчот на јувентус.ком не вервам на шпекулација.ком алиас гол.ком.Abe ostaj za bumsong so e gotova izgleda rabotata ( za nego izgleda ke go dibieme desniot bek na lion revelliere na pozajmica, ali izgleda ), tuku ovoj Secco odlepil se cini tolku bese i od Tiago vo Juve, za 9 milioni funti preminot vo totenhem se cini e gotova rabota.
Megjutoa se poglasni se spekulaciite deka i Mellberg sigurno doagja kaj nas, isto kako i Sissoko ( mora zamena za Tiago )
A spored posledno so procitav Secco bil i Germanija ( Van der vaaart, diego, de jong .... ) zelbi polno realizacija na transferi kaatstrofa.
Еее арно спомна. А колку трај преодниот рок? Еден месец?Ајде бе мајката, нема уште многу време од преодниов рок...се надевам газдиве брзо ке се вратат во Италија со поклони.
Мелберг како принудно решение добро би дошол. Сисоко супер. ВдВ одличнно.