Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Insomniac

Evil Macedonian
Член од
27 мај 2007
Мислења
1.799
Поени од реакции
28
Моџи врати се оти овие од управава за ништо не ги бива

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.267
Поени од реакции
5.905
Каков бод бе, у куп играме, нема тука бодови, со елиминација се игра
Грешка си ...Реваншот се игра другата среда во Торино.А оваа среда на 23 во Милано..Побарај ќе видиш!!!А за бод мислев за нерешено!!Хехехехе

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Стефано Фарина ќе суди.
Очекувам интересен двомеч, иако со овој тим што сега го има Јуве... не верувам дека тоа ќе биде така. Земајте централен пред дуелот, инаку со таква дупка во одбраната Ибра ќе ви направи два-три фателити.
Ако не ни напрај фаталити Фарина Ибрахимович нема!

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.753
Поени од реакции
9.790
Грешка си ...Реваншот се игра другата среда во Торино.А оваа среда на 23 во Милано..Побарај ќе видиш!!!А за бод мислев за нерешено!!Хехехехе
Знам де дека има и реванш, нормално е тоа :) Збрка настана :smee: Инаку, според последните информации, Секо и Гиљи во моментов се во Англија да ги комплетираат трансферите на Сисоко и Мелберг

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Уште бисери на Секо!
Бумсонг заминва во лион скоро сигурно. Не дека е нешто посебно и дека ми е криво шо заминва ама ...

Еве како ќе ни изгледа одбраната дури не донесат некој.
Легротаље-Легротаље-Легротаље-Легротаље

Член од
4 декември 2007
Мислења
346
Поени од реакции
24
Уште бисери на Секо!
Бумсонг заминва во лион скоро сигурно. Не дека е нешто посебно и дека ми е криво шо заминва ама ...

:pos2::pos2: go zaboravi i birindeli.Situacijava vo klubov e alarmantna uste koga go dadoa criscito na pozajmica jas postirav deka mora da se donese centralen defanzivec.Sega definitivno e zapaleno crvenoto svetlo alooooo uprava pa samo legrotaglie ostana centralen defanzivec.Da se nadevame deka Melberg ke pristigne sto poskoro i kolki tolku ke se sredi odbranata.I daj veke ednas neka go kupat toj Barzagli 4 godini go brkaat.Ili pa cekaat da mu istece dogovorat pa kako sloboden da go potpisat.I mislam u sreda t.e u dvomecot so Inter da im dokazeme koj e koj vo Italija.

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Абе кога ке му истече договорот на Барзаљи...ке игра со бастум.
И тогаш нема само Јуве да го брка...ке идат и побуџетските клубови кој имаат можност да му понудат побогат договор.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Абе кога ке му истече договорот на Барзаљи...ке игра со бастум.
И тогаш нема само Јуве да го брка...ке идат и побуџетските клубови кој имаат можност да му понудат побогат договор.
Тогаш ќе сака да си игра со врсницитево ПД.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.267
Поени од реакции
5.905
Уште бисери на Секо!

Хехе..Ме изнасмеа:))Не знам зошто Секо вака постапува..Стварно не ми е ништо јасно..Одбрана никој нема, никој ништо не превзема.Ако остани вака мислам дека е доведено во прашање играње во ЛШ наредната година..Може ќе се свестат!!!

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Abe ostaj za bumsong so e gotova izgleda rabotata ( za nego izgleda ke go dibieme desniot bek na lion revelliere na pozajmica, ali izgleda ), tuku ovoj Secco odlepil se cini tolku bese i od Tiago vo Juve, za 9 milioni funti preminot vo totenhem se cini e gotova rabota.

Megjutoa se poglasni se spekulaciite deka i Mellberg sigurno doagja kaj nas, isto kako i Sissoko ( mora zamena za Tiago )

A spored posledno so procitav Secco bil i Germanija ( Van der vaaart, diego, de jong .... ) zelbi polno realizacija na transferi kaatstrofa.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Abe ostaj za bumsong so e gotova izgleda rabotata ( za nego izgleda ke go dibieme desniot bek na lion revelliere na pozajmica, ali izgleda ), tuku ovoj Secco odlepil se cini tolku bese i od Tiago vo Juve, za 9 milioni funti preminot vo totenhem se cini e gotova rabota.

Megjutoa se poglasni se spekulaciite deka i Mellberg sigurno doagja kaj nas, isto kako i Sissoko ( mora zamena za Tiago )

A spored posledno so procitav Secco bil i Germanija ( Van der vaaart, diego, de jong .... ) zelbi polno realizacija na transferi kaatstrofa.
И во лондон беше па ништо! И вандерварт демек готов беше трансферо и триста други работи. За Бумсонг пишав дека така изјавил претседателот на Лион. Се дури не го видам играчот на јувентус.ком не вервам на шпекулација.ком алиас гол.ком.

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Ајде бе мајката, нема уште многу време од преодниов рок...се надевам газдиве брзо ке се вратат во Италија со поклони. :)

Мелберг како принудно решение добро би дошол. Сисоко супер. ВдВ одличнно. :)

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Ајде бе мајката, нема уште многу време од преодниов рок...се надевам газдиве брзо ке се вратат во Италија со поклони. :)

Мелберг како принудно решение добро би дошол. Сисоко супер. ВдВ одличнно. :)
Еее арно спомна. А колку трај преодниот рок? Еден месец?

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
1Фебруари завршува. 8дена останаа.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.267
Поени од реакции
5.905
Нека ни се Господ и Буфон напомош со оваа одбрана што ја имаме сега моментално..Само тоа ќќе кажам!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom