Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Ај гледај си го ти Ливерпул сине може...пенал беше од Куманово до Гевгелија се виде...и не е битно дали е 1 или 94 минута,се игра до свирчето...за офсајдот не коментирам да не сум пристрасен...ама и тоа се виде

Член од
24 мај 2007
Мислења
5.124
Поени од реакции
35
Ај гледај си го ти Ливерпул сине може...пенал беше од Куманово до Гевгелија се виде...и не е битно дали е 1 или 94 минута,се игра до свирчето...за офсајдот не коментирам да не сум пристрасен...ама и тоа се виде
Друже, вие се нервирате за еден пенал. А пред да паднете во втора лига, како ви беше коа секоја утакмица судиите ви судеа непостоечки пенали ? Убао ?

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Друже, вие се нервирате за еден пенал. А пред да паднете во втора лига, како ви беше коа секоја утакмица судиите ви судеа непостоечки пенали ? Убао ?
Ај не јади ...
За која сакаш утакмица можиме да збораме за регуларност. Не се толку ситуациите како сезонава шо не јадат судиите.

ај настрана малку ај нас шо ни судат контра дали имате забележано дека на интер првиот гол во скоро секој меч му е од пенал. Не ми се гледани сите нивни мечови ама до толку да ги тепаат ???:pusk:

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.753
Поени од реакции
9.790
6 dena ne bev doma...Ke moze nekoj da mi kaze u kratki crti sto se deshava?

Во најкратки црти:

- Јуве беа на подотовки во Малта, каде играа и пријателски натпревар со валета и изгубија на пенали
- Сисоко изјави дека е близу до потпис за Јуве, ијако последниве 2 дена нема ништо конкретно
- Jуве изигра 1-1 со Катанија на гости, судиите не уништија
- Тиаго играше, и не се покажа, но Раниери и Гиљи велат дека ќе има уште шанси за португалецот
- Раниери демантираше дека ќе дојде ВДВ, а и ВДВ демантираше дека имало контакт со Јуве

toeto

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.264
Поени од реакции
5.896
Ливерпул и Интер??Што има слично меѓу овие два тима?? !!Натокмени да земат титула..Само Интер ја зеде( на зелена маса една, и лани на терен) а Ливерпул каде е ??колку години нема земено титула???Една зеде насреќа во ЛШ(оти не знаеше Милан да го задржи водството од 3-0)!!!Ај пули си го Ливерпул и не брцај нос кај што не го бери!!Одете ко ќе бидите барем трето место ќе пишиш тука!!Јуве барем не губи дома од директниот конкурент за титулата, а Ливерпул(читај Манчестер)...И Јувентус е голема екипа со традиција не се шитка на Амери и други тракатанци, да се серат на традицијата(до пред продажбата искрено мислев дека Ливерпул ќе биде последниот тим што би се шитнал, зошто стварно мислев дека има традиција, верни навивачи и остало)!!Ако Ливерпул беше клуб за традиција, ќе останеше газда најмалку Англичанец!!!Џабе е кешот!Почитта е важна!!!Сега браќата Х можат слободно името да ви го менат зошто ЈА НЕМААТ ЉУБОВТА КОН ТИМОТ, ТУКУ ГО ГЛЕДААТ КАКО ДОБАР БИЗНИС!! И Јувентус гледаат бизнис, ама пред се е ЉУБОВТА КОН КЛУБОТ!!!Тоа е разликата меѓу Јувентус и Ливерпул!! Односно тоа е разликата меѓу Италијанските екипи и Англиските!!!

Член од
21 септември 2007
Мислења
21
Поени од реакции
0
ај настрана малку ај нас шо ни судат контра дали имате забележано дека на интер првиот гол во скоро секој меч му е од пенал. Не ми се гледани сите нивни мечови ама до толку да ги тепаат ???:pusk:
Точно така, секој прв гол на Интер е од пенал. Инвалидите не можат да дат регуларно гол и мора да му поможат судиите, ама тоа е за жал. од 15 натпревари шо ги имам гледано 10 сигурно започнале со гол од пенал за Интер, за срамота.

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
Утре играме со Емполи се надевам дека ке се одмаздиме за минатиот натпревар

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
da da utre tepame i 1:0 e dovolno ja mislam del piero pak ke dade gol deckoto e lud:))

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.264
Поени од реакции
5.896
Кој е најдобар голман??

Buffon still number one

Two weeks before his 30th birthday, Gigi Buffon has received his first, absolutely deserved, gift. The IFFHS, the International Federation of Football History & Statistics, has designated our keeper as the world’s best in his role for the year 2007.

Buffon had already won the honour in 2003, 2004 and 2006, and he is in first place in this too, as no other footballer in the world had ever been able to come first in his category in four different editions: another sign of Buffon's greatness.

In this last edition, Gigi preceded those that are considered by many to be the best keepers in the business after him, i.e. Cech, Chelsea's Czech keeper, and Real Madrid's Casillas. In fourth place, former Juventus keeper Edwin Van der Sar, currently at Manchester United.

Извор:www.juventus.com

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Вечер во 20:45 Јувентус-Емполи за тие што имаат сателитска на:

EuroSport France
Art Sport 5
Sport 1 (cze)
La7
Polsat Sport
NET HellASS

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Кој е најдобар голман??

Buffon still number one

Two weeks before his 30th birthday, Gigi Buffon has received his first, absolutely deserved, gift. The IFFHS, the International Federation of Football History & Statistics, has designated our keeper as the world’s best in his role for the year 2007.

Buffon had already won the honour in 2003, 2004 and 2006, and he is in first place in this too, as no other footballer in the world had ever been able to come first in his category in four different editions: another sign of Buffon's greatness.

In this last edition, Gigi preceded those that are considered by many to be the best keepers in the business after him, i.e. Cech, Chelsea's Czech keeper, and Real Madrid's Casillas. In fourth place, former Juventus keeper Edwin Van der Sar, currently at Manchester United.

Извор:www.juventus.com

Честитки за Џиџи. Уште 10 години да ги освојва овие титули :)

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
За вечер, колку и да е неинтересен купот, ме интересира како ќе настапи јуве. Обавезно го гледам мечот.
1. Ме интересираат аспирациите на клубот кон оваа титула (п.с. мислам дека ако го поминиме Емполи следни ќе бидат Интер)
2. Ме интересира играта на неколку играчи кои не можиме да ги гледаме во другите мечови, пред се евентуален настап на Тиаго и Алмирон (уште не е отстапен??? требаше денес да се изјаснат пред монако не прочитав ништо)

Настрана од мечот. Изгледа Интер го лапна Сисоко, ај со здравје нека го позајмуват во Монако. Многу сум среќен шо овај не заврши кај нас, се надевам на подобар играч.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom