Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Д

Демијан

Гостин
Добро е се спасивме од пораз,благодарение на Дел Пиеро.У секој случај судијата не утепа.Требаше да победиме.Криво ми е за Тиаго.

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Уште сеа некој нека каже дека небеше пенал или наместене било! :pishtoldz

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
1. ММЕ на судијата. (офсајди ? 15,25,28 ,после фал Киелини, фал Тиаго и двата в шеснајстерец, 5 пати го срушија дел пјеро (шо треба? да му скршат нога за да дај жолт))
2. Браво за формацијата на Пинтуричио
3. Ночерино ама ич не е за крило, цело време се мести само салихамиџич за нафрлање. за ночерино секоја чест за собирање топки ама после ....
1. Epa toa e bratce samo neznam do koga ke ne e... sudiive !
2. Fala za "bravoto" ( ke go staev i trezege ali mislev deka e povreden ) :)
3. Nocerino ic ne e za krilo, ali umislata na ranieri e toj da vkrstuva so salihamidzic kako sto bi doslo do nivno nazimenicno zamenuvanje napred i nazad

P.S. Seuste li ima nekoj koj misli deka TIAGO e dobar igrac?! ( kamen bese ) . Aj pozzz

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
немавме среќа за жал, среќа бешетука мајсторот да не извади од срање а и судијата си го направи своето голот на катаниа беше офсајд

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Ова му беше излезен билет на Тиаго од Јувентус.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Ова му беше излезен билет на Тиаго од Јувентус.
И јас така мислам. Само за да дреми на терен е и да се чуди шо се случва со топката. За малку гол ќе примевме поради него да не го попраеше легро назад. некоја топка подели (да бидиме реални) ама дури и ночерино такви ќе ги средеше.

Молинаро ...
Шутот .. Браво.
Комбинации со недвед ... добро е се уигрува.
Со паладино после ... треба уште да учи молинаро, едноставно не можи да ги предвиди комбинациите со паладино (типов само да се уигра со некој(пример Џовинко))
Молинаро, јас не го видов да успеј да нафрли нешто како шо треба се прекратко и предолго нафрлаше.

Паладино се надевам малку ќепоработи на шутирање.
Браво за маркиони за нафрлањето до делпјеро (она за ножичките :))

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Браво за маркиони за нафрлањето до делпјеро (она за ножичките :))
Многу беше добро да и баш ми е криво што не беше гол. Ми беше криво и за другите високи топки, посебно за таа од слободниот на Дел Пјеро.
Друго, баш ме интересира дали ќе го јаде судијата пак за голот што го прифати, иако нели беше офсајд, кој подоцна, истиот на Дел Пјеро му го свирна. Мамата бе.
Ама во ред, при цели нервози до крај, на глас се смеев и радував и нерешено што заврши. Барем еден пенал заслужија (кој неможе никој да го оспори!), на толкавото физичко малтретирање, посебно кон Дел Пјеро.
Исто и дождот и паниката си го направија своето ... тоа е.

Forza Juve!:bilder:

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Да, и овојпат се покажа тоа дека ако не му иде на Трезеге, ништо од бизнисот.

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Уште сеа некој нека каже дека небеше пенал или наместене било! :pishtoldz

Не беше пенал.
Наместено беше.
:)

Досаден и глупав натпревар.
Не беа криви фудбалерите, него Катанија го има убедливо најлошиот терен во Сериа А. Не сте свесни колку е нерамен теренот, плус на тоа додадете подмрзната трева. Не можеа да се искористат индивидуалните квалитети на ѕвездите на Јуве. Може и брзите напаѓачи на Катанија ќе имаа повеќе простор за игра, али јебига. Италија е. Јануари.

Еве шанса за Интер и Рома да се одвојат од Јувентус. :)

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Многу беше добро да и баш ми е криво што не беше гол. Ми беше криво и за другите високи топки, посебно за таа од слободниот на Дел Пјеро.
Друго, баш ме интересира дали ќе го јаде судијата пак за голот што го прифати, иако нели беше офсајд, кој подоцна, истиот на Дел Пјеро му го свирна. Мамата бе.
Ама во ред, при цели нервози до крај, на глас се смеев и радував и нерешено што заврши. Барем еден пенал заслужија (кој неможе никој да го оспори!), на толкавото физичко малтретирање, посебно кон Дел Пјеро.
Исто и дождот и паниката си го направија своето ... тоа е.

Forza Juve!:bilder:
Не вервам дека ќе има некакви санкции. НА гол ком пишаја идиотите дека за малку не бил офсајд. ццц. барем за 25 минута пишаја дека згрешил. Муабето ми е овај не беше толку како наполи, можи да му прогледат низ прсти.

Ај настрана овај муабет за судијата ќе зборам за нормален меч. Мислам дека за дел пјеро ... раниери можи малку да размисли кај го става во тимот. Мислам дека би можел да го смени недвед на крилна позиција и да игра со двајца напаѓачи (јакинта и трезеге) напред. Дел Пјеро знај идеално да нафрли (работа за крило) А ндвед и молинаро скоро ништо не нафрлаат и затоа нема трезеге добри топки. А со дејпјеро напред и да стигни некое нафрлање тој неможи да ја турни в гол (со глава). Мислам дека ова би била добра варијанта за замена на недвед. Ама проблемот е шо делпјеро нејќи да игра на таа позиција(мислам си знајте за расправањето со донадони)

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Не сум сигурна баш за тоа со Недвед. Некако пресебичен ми е во последно време. Башка, премногу чека кога е близу до голот ... ни ја дава на други, ни ја фрла кај треба со време ... што знам, може филм ми е, ама тоа е ...:toe:

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
1-1 многу не искористени шанси за Јуве,посебно на Недвед колку пати можеше слободно да си шутне..ама тоа е...

Шок со голот на Катанија 1-0...неизвесност се до 90-тата минута,кога Дел Пиеро даде гол за 1-1...ако не е тој Јуве немаше да биде 3...1-1,бод бод кој ти го дава...

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.264
Поени од реакции
5.896
Што му е филмот на судииве, појма немам!!Ова веќе стварно апла(можи не како со Наполи, ама апла)..Тиаго, ми е жал што не се снајде, се надевам дека ќе добие уште една шанса да ги докаже своите годинава скриени квалитети!!Трезеге дали со малата повреда со која влезе не доби забележителна улога во нападот!!Сепак, секоја чест за Пинтуричио, МАЈСТОР голем е!!!Гол од офсајд,и многу сомнителни одлуки на судијата!!!

Член од
24 мај 2007
Мислења
5.124
Поени од реакции
35
Ах, убао ви беше коа ви судеа судиите пеналчиња ... Сеа коа не ви судат, трпете. :helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom