Д
Демијан
Гостин
Добро е се спасивме од пораз,благодарение на Дел Пиеро.У секој случај судијата не утепа.Требаше да победиме.Криво ми е за Тиаго.
1. Epa toa e bratce samo neznam do koga ke ne e... sudiive !1. ММЕ на судијата. (офсајди ? 15,25,28 ,после фал Киелини, фал Тиаго и двата в шеснајстерец, 5 пати го срушија дел пјеро (шо треба? да му скршат нога за да дај жолт))
2. Браво за формацијата на Пинтуричио
3. Ночерино ама ич не е за крило, цело време се мести само салихамиџич за нафрлање. за ночерино секоја чест за собирање топки ама после ....
МОжеби и затоа така играше ништо чудноОва му беше излезен билет на Тиаго од Јувентус.
И јас така мислам. Само за да дреми на терен е и да се чуди шо се случва со топката. За малку гол ќе примевме поради него да не го попраеше легро назад. некоја топка подели (да бидиме реални) ама дури и ночерино такви ќе ги средеше.Ова му беше излезен билет на Тиаго од Јувентус.
Многу беше добро да и баш ми е криво што не беше гол. Ми беше криво и за другите високи топки, посебно за таа од слободниот на Дел Пјеро.Браво за маркиони за нафрлањето до делпјеро (она за ножичките )
Уште сеа некој нека каже дека небеше пенал или наместене било! :pishtoldz
Не вервам дека ќе има некакви санкции. НА гол ком пишаја идиотите дека за малку не бил офсајд. ццц. барем за 25 минута пишаја дека згрешил. Муабето ми е овај не беше толку како наполи, можи да му прогледат низ прсти.Многу беше добро да и баш ми е криво што не беше гол. Ми беше криво и за другите високи топки, посебно за таа од слободниот на Дел Пјеро.
Друго, баш ме интересира дали ќе го јаде судијата пак за голот што го прифати, иако нели беше офсајд, кој подоцна, истиот на Дел Пјеро му го свирна. Мамата бе.
Ама во ред, при цели нервози до крај, на глас се смеев и радував и нерешено што заврши. Барем еден пенал заслужија (кој неможе никој да го оспори!), на толкавото физичко малтретирање, посебно кон Дел Пјеро.
Исто и дождот и паниката си го направија своето ... тоа е.
Forza Juve!:bilder: