Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Ebati plackovcite daj ako ne da im gi dademe site tituli.ebate interot.I onaka gi mrzam mnogu ali sega sum gi zmrzel od dnoto na dusata.Pedercinja.
Forza Juventus!!!
Ако му ги дајме ние ќе почнат да ни ги бараат и оние од купот и сите втори места и сл. Па после ќе почнат по ред на Про Версели, На Џенова, Тернана и сл да му ги бараат титулите.

А за мразење не зборај... (почна стомако да ме фаќа)

Д

Демијан

Гостин
Па незнаат на терен да освојуваат и затоа сакаат по административен пат да земат некоја титула!!!И неможам да разберам како може да се радуваат на "судски" титули!!А Морати нашол па зашол,кај неможеше да земе титула 18 години малерот го разби со туѓа титула!!!Ама ако нека се радуваат ние имамме многу титули дури им дадовме!!Да не плачат! А што се однесува до оваа сезона има уште време сега у јануари ќе земеме некое добро засилување!!!

К

*Каталонец*

Гостин
Според Tuttosportдиректорите на Јувентус се во Ливерпул каде треба да преговараат околу евентуален ангажман на Момо Сисоко и Чаби Алонсо.
Ја мислим дека не им требаат што велите вие?

Д

Демијан

Гостин
Според Tuttosportдиректорите на Јувентус се во Ливерпул каде треба да преговараат околу евентуален ангажман на Момо Сисоко и Чаби Алонсо.
Ја мислим дека не им требаат што велите вие?
Абе еден од нив би било добро да дојде!!Пошто се шпекулира дека Тиаго и Алмирон зимава ке си отидат па ќе им треба барем еден(се надевам дека ќе биде Алонсо).Ама на Јувентус тоа моментално што му треба е Диего или Ван Дер Ваарт!!!

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Albelda ke dojde vo Juve vo Januari ! ( a sto ke ni e toj veze si neam )

Darth Malak

Blue is the Colour
Член од
16 октомври 2007
Мислења
153
Поени од реакции
5
Ама и Челзи го бркаат Ван Дер Ваарт! Ама ако диего дојде во Јуве... мислам дека титула не ни бега!

Д

Демијан

Гостин
Победа над Сиена!!! Очекувано беше!! Ама овие гадовиве Интер пак тепаа!!! Останува непроменет врвот на табелата!

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
a be so stana so Lampard?ke doaga ili ne?ili po van der vaart trgnaa po se izglea van der vaart u juve a i on vikase saka u juve drug so ni treba e gilberto mnooogu dobar igrac mora da go zemat

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Dobro e ocekuvana pobeda nad Siena.
Malku mi e krivo za Milan so ne pobedi t.e. pojke mi e krivo so ne iskoristivme sansa da namalime razlika ama j...
Ne mozi coek da se nadeva vo Dida.

to e to
aj nakratko za prikazanoto do pauzata (zimskata pazuza)
polusezona vo koja sostavvame tim i imame smena na generacii sme -8 zad "gooolemiot" intershit.
-8 iskreno e mnogu. Ama kako uteha mi so igrame dobro t.e. odlicno i so ne spoe....ja na nekoi utakmici sudiite i realno ako presmetam nemame nekoj goolem minus. pa za ovaa razlika mnogu mnogu i ne me boli.
igrale ne igrale dobro razlikata e ta so e pa mora da se anulira. A to je bidi mnogu zaebano. t.e. zaebanoto e so treba da se nadevame vo timoj kako livorno i palermo da mu vadat nereseno na interistive. Ajde nekoe vreme kazvam prikazni deka ocekuvam inter da zaebat i da imaat nekoja mala crna serija pa da gi stignime. a dotogas se nadevam kje prodolzime so dobri igri i pobedi. ajt cao do sledna utakmica, transfer spekulacija i sl.

*izvinete za latinicata. e.... gl... windows

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Ban Der Vart: Sakam vo JUVE
Холандскиот интернационалец моментално настапува во екипата на Хамбургер, каде што е предводник на нивниот успешен старт во новата година. Поради одличните игри тој е мета на сите Европски гиганти и на крајот од наредната сезона тој може да замине за само Ј1 милион.
“Веќе можам да се видам себси како настапувам во Јувентус.” – рече тој за германскиот весник Bild.
“Знам дека Јувентус се заинтересирани за мене, и тоа подолго време бидејќи ме следат уште од почетокот на летото. Тие се еден од најголемите клубови ви светот, имаат престиж и се фасцинантни.”
По ваквите изјави на Варт, многу лесно може да се случи тој уште во јануари да се пресели во Торино, а според Bild Јуве ќе треба да плати околу Ј11 милиони за услугите на Холандскиот интернационалец.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom