Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Како и да е наши се денешниве три бода против Аталанта :je: :olee:

UNA GRANDE FURIA CEKA!!! PAVEL NEDVЕЕЕЕЕED!!!!!
Браво мајсторе, уште го имаш осетот за бушење од над 25 метри! Секоја чест!

UNA GRANDE FURIA CEKA!!! PAVEL NEDVЕЕЕЕЕED!!!!!
Браво мајсторе, уште го имаш осетот за бушење од над 25 метри! Секоја чест!

Точно така. Покажаја старците дека не се потрошена резерва. Одлична партија на Недвед и Делпјеро пред се. Добро е шо Аталанта не ги држеше среќата до крај на мечот. Тврда игра на средината на теренот неколку шанси за Јувентус кои не ги искористивме ама на крај заслужена победа.

честита нека ни е:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::smir::smir::smir::smir::helou::helou::helou::helou::baeh::baeh::baeh:

a moze da pokazete sostavot na Juventus!i nesto poveke za mecot posto gledam mn teska pobeda!!Inter pak tepaa se da im e**m

a moze da pokazete sostavot na Juventus!i nesto poveke za mecot posto gledam mn teska pobeda!!Inter pak tepaa se da im e**m

Составот стандарден

Bufon, Molinaro, Kielini,Legro,Zebina, Nedved (tiago 91'), zaneti, nocerino, paladino(markioni,45'), jakinta(delpjero45'), trezege

A mecot ne se raskazva tuku se gleda.
Barem golot na Nedved, Zoltiot na Zebina (:vozbud:), I majstoriite na delpjero :zver: (neznaeja kutrite kako ad go zastanat)

Bravo za juventus ja zasluzivme pobedata,ama golot nego vidov gledav samo prvo poluvreme.Od sloboden bese ili ja zbiberi onaka?!?!?!

Bravo za juventus ja zasluzivme pobedata,ama golot nego vidov gledav samo prvo poluvreme.Od sloboden bese ili ja zbiberi onaka?!?!?!
Од 25 метри, одкако украде топка, Недвед шутираше во левиот долен агол и го матираше голманот. toeto

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom