Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Не ни требаат некој песебни засилувања, само централен дефанзивец нека земат еден. Нека дадат дебели пари али асален да биде. Иако мислам дека наредна сезона Крисито-Андраде ке бидат супериорни.

Не треба средина да купуваме, за оваа сезона нека тераат овие...за наредна ги имаме Џовинко, Луси и Марчисио, кој ке се вратат од позајмица.
Џовинко- треба да го замени Недвед(лево)-Алекс(напад) и на двете позиции подеднакво добро се снаоѓа
Луси- Нема многу што да се збори, претпоставувам никој не слушнал за него. Наредна сезона кога ке дојде ке праиме муабет, добивме замена за Виера/Емерсон.
Марчисио- Заедно со Лису ке бидат незаменливи во средината на теренот.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Не ни требаат некој песебни засилувања, само централен дефанзивец нека земат еден. Нека дадат дебели пари али асален да биде. Иако мислам дека наредна сезона Крисито-Андраде ке бидат супериорни.

Не треба средина да купуваме, за оваа сезона нека тераат овие...за наредна ги имаме Џовинко, Луси и Марчисио, кој ке се вратат од позајмица.
Џовинко- треба да го замени Недвед(лево)-Алекс(напад) и на двете позиции подеднакво добро се снаоѓа
Луси- Нема многу што да се збори, претпоставувам никој не слушнал за него. Наредна сезона кога ке дојде ке праиме муабет, добивме замена за Виера/Емерсон.
Марчисио- Заедно со Лису ке бидат незаменливи во средината на теренот.
За одбраната убо збораш. Крискито ми е малку со прашалник

Џовинко е закон

А овие двајцата дај некаков линк кај се кој се оти вака ? незнам шо збораш

едит: Милан нуделе замена Зебина-Шимич (нормални се???)

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Кога легендата Чиро Ферара (сегашен скаут на Јуве) вика дека гледа достојна замена за него- Крисито, и ги посочува токму Џовинко, Луси и Марчисио како најголемите таленти што произлегле од школата на Јуве. Треба да му веруваме, нели ?:pipi:

Insomniac

Evil Macedonian
Член од
27 мај 2007
Мислења
1.799
Поени од реакции
28
Е луѓе името на тоа детето се чита Кришито на италијански. Ќе биди играч од него. Без гајле.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Кога легендата Чиро Ферара (сегашен скаут на Јуве) вика дека гледа достојна замена за него- Крисито, и ги посочува токму Џовинко, Луси и Марчисио како најголемите таленти што произлегле од школата на Јуве. Треба да му веруваме, нели ?:pipi:
Знам кој е Ферара :)

само како шо ти кажав подолу не ги знам тие двајцата
а за КриШито (фала ненаспан :) ) незнам шо да кажвам, она шо го гледам е едно а то шо го кажва ферара е друго. можи треба да се уигрува во мечој со послаби екипи па да ризикуваме или требаше да се прати уште некоја сезона да се учи во некој глуп клуб. Засега слабо му оди

kobnik

Гнетач
Член од
14 јуни 2007
Мислења
211
Поени од реакции
37
tocno deka primarno e da zemat dobar defanzivec..gleam na goal.com
za Ivanovic zainteresiran e i inter.... kobnici..:) od niv igrac da ne si bendisas:) odma se vmesuvaat..:) i + ajax...ama ako e pameten ke si dojdi kaj "nasive"...
ama i sredinava trba da se "opraj" malce... pr. nakoj sto moze da rotira kako krilo i atacking mdf...od kalibar na nedved de... ovie sto gi spomnuvate ne mi govorat nisto oti ne gi poznavam pa moja zelba od poodamna e van der vaart(skromno:)) ama i diego ke zavrsi rabota:):salut:

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Иванович ќе дојде во Јуве, ќе видите.

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Ivanociv ke dojde vo Juve , ali imame eden "mladinec" ( Criscito) kojznae kako ke se snajde srbinov. Abe legrottaglie e top ke mu go prodolzele dogovorot baska sea i bumsong se vrakja i kielini moze da igra na svoja prirodna pozicija , lev bek. Daj boze sissoko da dojde, dobar igrac e a mora da se bara zamena za nedved, jas bi go forsiral Diego, top e deteto !!
P.S. Koj e toj Luci sto go spomuvate gore ) marchisoi i Giovinco gi znam ali za ovoj veze nema ) a obicno gi znam site mladinci na juve . Kaj igra sega toj Luci ?

Insomniac

Evil Macedonian
Член од
27 мај 2007
Мислења
1.799
Поени од реакции
28
Треба младите играчи да не полакомуваат по многуте пари на Интер. Ако почнам да набројувам на колку играчи Интер им ја заебал кариерата ќе ми се потроши интернетов

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.541
Поени од реакции
5.528
Тиаго е слободен за 13 милиони евра
Првите луѓе на Јувентус потврдија дека се подготвени да го продадат Тиаго, но само доколку некој клуб се согласи да плати 13 милиони евра за неговите услуги.
"Старата дама" му плати 13 милиони евра на Лион за да го ангажира овој фудбалер во текот на летниот преоден рок и челниците на клубот се решени при продажбата на Португалецот да не забележат никаква загуба.
"Тиаго е проверен фудбалер, од екстра класа. Фактот дека тој не се снајде најдобро кај нас не менува ништо кога станува збор за квалитетите на овој фудбалер. Затоа, очекуваме клубот што сака да го ангажира Тиаго да ни плати 13 милиони евра", изјави спортскиот директор Секо.
Неофицијалните информации од Италија говорат дека Фиорентина и Виљареал се најзаинтересирани за услугите на португалскиот ас, но не е исклучена ниту можноста Тиаго да се врати во татковината. Бенфика и Спортинг веќе пројавија интерес за овој фудбалер

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Фереира од челзи во Јуве и најверојатно ќе има трампа Шимиќ-Зебина

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Lele

Михаел балак на позајмица од јануари ???
Лампард од следната сезона во Јуве ???
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=459291

п.с. да не знај некој детали за повредата на Балак и кога треба да се опорави?

Толку од шетањето на Секо низ англија

kobnik

Гнетач
Член од
14 јуни 2007
Мислења
211
Поени од реакции
37
ajde edna dobra vest: Camoranesi i Iaquinta se vo 20te sto gi odbra Ranieri za natprevarot protiv Napoli...taka da na povidok e nova pobeda!!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom