- Член од
- 22 февруари 2007
- Мислења
- 7.076
- Поени од реакции
- 1.940
zasega ne se pokaza mnogu spored mene, iako na pocetokot vetuvase mnoguАлмирон килав? Според мене, Алмирон беше најдоброто засилување во летниот преоден рок заедно со Јакинта
zasega ne se pokaza mnogu spored mene, iako na pocetokot vetuvase mnoguАлмирон килав? Според мене, Алмирон беше најдоброто засилување во летниот преоден рок заедно со Јакинта
За одбраната убо збораш. Крискито ми е малку со прашалникНе ни требаат некој песебни засилувања, само централен дефанзивец нека земат еден. Нека дадат дебели пари али асален да биде. Иако мислам дека наредна сезона Крисито-Андраде ке бидат супериорни.
Не треба средина да купуваме, за оваа сезона нека тераат овие...за наредна ги имаме Џовинко, Луси и Марчисио, кој ке се вратат од позајмица.
Џовинко- треба да го замени Недвед(лево)-Алекс(напад) и на двете позиции подеднакво добро се снаоѓа
Луси- Нема многу што да се збори, претпоставувам никој не слушнал за него. Наредна сезона кога ке дојде ке праиме муабет, добивме замена за Виера/Емерсон.
Марчисио- Заедно со Лису ке бидат незаменливи во средината на теренот.
Знам кој е ФерараКога легендата Чиро Ферара (сегашен скаут на Јуве) вика дека гледа достојна замена за него- Крисито, и ги посочува токму Џовинко, Луси и Марчисио како најголемите таленти што произлегле од школата на Јуве. Треба да му веруваме, нели ?