Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
6 февруари 2007
Мислења
1.794
Поени од реакции
32
On i najmalku sakase da ja udri topkata so raka..Ednostvarno se sluci ne bese namerno... Se slucuva

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Go imame najglupaviot trenjer u svet.
Smrtna kazna bre za nego. Ne go igra Tiago!!
Dobar e ranieri ne igra on rakomet u sesnaesetnik ! dobro ja postavi igrata. A za Tiago valjda ne e dovolno spremen zatoa ne igra a i dobri bea Almiron i Nocerino nemase potreba od Tiago

On i najmalku sakase da ja udri topkata so raka..Ednostvarno se sluci ne bese namerno... Se slucuva
Imas bravo bratce. So vikas da osnovame fan klub na legrootaglie a ? :pos2:

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Fiorentina mozheshe da pobedi!?!?!?!?!???? lud li si be ti
Go gledashe li natprevarot prvo toa mi kazhi:tapp: :tapp:
nepisanoto pravilo ko kje zaebis nekolku sansi. ....

Kako mozeja trezege nedved i salihamidzic da gi zaebat site topki onde.

Ајде малку анализа на тимот

Буфон - немам коментар супер си ја врши задачата

Григера - добар беше, макар шо топките шо ги делеше напред не беа многу употребливи ама во одбраната си беше секогаш на место
Легротаље - цел меч супер, жолтиот го доби по симулација на муту и со раката на крај заеба се (сепак јас би го играл пак пред крискито)
Киелини - леле ќе убие некој. добар е со контрите напред . на крај можи и втор пенал ќе добиевме поради неговото борење со виери
Молинаро - многу подобро од со Торино. корисни контри малку игра во напад исчисти топки. се на се солидно. пак би играл со ваква одбрана

Салихамиџиќ - ах овај дедото се гледа дека слаб е со кондиција не можи да се наттрчва со одбраната на противниците. Ама сепак се бори за секоја топка и има добри нафрлања. Според мене добра резерва.
Недвед - нешто покорисен од претходните средби ама пак слабо
Ночерино - добар е и во одбрамбените задачи
Алмирон - сечи акции дели топки. очекувам поолема минутажа за него. макар шо и овај меч многу не беше корисен. очекувам повеќе од него.

Јакинта - Супер си е. држи топки се бори, кради топки, дели многу корисни топки. 10ка
Трезеге - една или две шанси шо ги имаше ги заеба ама не се знај со него. секогаш треба во нападот.

Паладино - ОВАЈ ЗАСЛУЖВА ПОГОЛЕМА ДОВЕРБА КАЈ РАНИЕРИ. веројатно треба да проба раниери некоја тактика со него во прв тим. можи дури и да проба да го стави место недвед цел меч. како денес или салихамиџич таму а паладино на другата страна.
Дел Пјеро - шо мислеше со слободниот на крај :nesum:

Се на се добри беа и заслужија да победат. требаше да ги искористат шансите во напад шо ги имаја. Оние во второ полувреме. и не требаше да се повлечат да се бранат.

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Nisto za malku...ovoj Legrotalje nema mozok...seuste stojam deka treba Birindeli da igra pred nego :toe:

Kajk

- нема лабаво -
Член од
10 март 2006
Мислења
512
Поени од реакции
1
мене најмногу ми е криво што се повреди Андраде и што мира столб во одбрана да биде Леготаље, таков баксуз неам видено. секогаш кога ќе влезе у игра Јуве обавезно прима гол. ама тоа е сеа, и со такви играчи ќе ги тепаме сите :vozbud:

место легротаље нека игра Григера а десно Бириндели и Зебина кога ќе се врати, а на полусезона обавезно да се зима нов,стабилен дефанзивец

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
1-1 добар резултат,бод бод кој ти го дава...подобро нешто отколку ништо....
Легротање ти е промашена имвестиција...незнам у опште што го држат...

Член од
6 февруари 2007
Мислења
1.794
Поени од реакции
32
Legrotalje protiv Torino izigra bez greshka...I prtiv Fiorentina igrashe dobro cela utakmica ama na kraj ja zaeba

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Треба да сме задоволни со бодот денеска но не смееа да напраат таква грешка Фиорентина е сепак јак тим

Worminkle UniversitY
Член од
27 септември 2007
Мислења
161
Поени од реакции
0
пи!$„%“&$*“()“$!%~%~^!“&%~„$~„%$&^!“%~ на онај легротаље се гледаше дека онај дудукот ја мава со глава да му ја остеше на џиџи ќе ја фаташе

Picasso`

Schizophrenic!
Член од
26 јануари 2007
Мислења
4.149
Поени од реакции
197
Ne mozi Tiago da ne go biva, deckoto igrashe prva postava vo Lion, prethodno vo Chelzi. Problemot e vo Ranieri, mene ne mi se dopagja ni kako trener, ni kako licnost, voopshto kako pojava. Inaku Tiago zasluzuva shansa i toa od prva minuta.

Kajk

- нема лабаво -
Член од
10 март 2006
Мислења
512
Поени од реакции
1
иначе не дека Раниери не го става, туку Тиаго се повреди пред сезона и уште не е спремен за да изигра цела утакмица како што треба.

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Значи не е човек и ненамерна грешка да направи. Нормално да ни е криво што заврши нерешено овој натпревар, ама мора ли толку да напаѓате? Одличен натпревар со заслужен резултат, без оглед што не ми се свиѓа ... а вие вака ако продолжите, до крај на година ќе треба сите играчи да ги отпуштат, за да го имате тимот од соништата кој е совршен.
Што ве гледам чудни ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom