Fiorentina mozheshe da pobedi!?!?!?!?!???? lud li si be ti
Go gledashe li natprevarot prvo toa mi kazhi
nepisanoto pravilo ko kje zaebis nekolku sansi. ....
Kako mozeja trezege nedved i salihamidzic da gi zaebat site topki onde.
Ајде малку анализа на тимот
Буфон - немам коментар супер си ја врши задачата
Григера - добар беше, макар шо топките шо ги делеше напред не беа многу употребливи ама во одбраната си беше секогаш на место
Легротаље - цел меч супер, жолтиот го доби по симулација на муту и со раката на крај заеба се (сепак јас би го играл пак пред крискито)
Киелини - леле ќе убие некој. добар е со контрите напред . на крај можи и втор пенал ќе добиевме поради неговото борење со виери
Молинаро - многу подобро од со Торино. корисни контри малку игра во напад исчисти топки. се на се солидно. пак би играл со ваква одбрана
Салихамиџиќ - ах овај дедото се гледа дека слаб е со кондиција не можи да се наттрчва со одбраната на противниците. Ама сепак се бори за секоја топка и има добри нафрлања. Според мене добра резерва.
Недвед - нешто покорисен од претходните средби ама пак слабо
Ночерино - добар е и во одбрамбените задачи
Алмирон - сечи акции дели топки. очекувам поолема минутажа за него. макар шо и овај меч многу не беше корисен. очекувам повеќе од него.
Јакинта - Супер си е. држи топки се бори, кради топки, дели многу корисни топки. 10ка
Трезеге - една или две шанси шо ги имаше ги заеба ама не се знај со него. секогаш треба во нападот.
Паладино - ОВАЈ ЗАСЛУЖВА ПОГОЛЕМА ДОВЕРБА КАЈ РАНИЕРИ. веројатно треба да проба раниери некоја тактика со него во прв тим. можи дури и да проба да го стави место недвед цел меч. како денес или салихамиџич таму а паладино на другата страна.
Дел Пјеро - шо мислеше со слободниот на крај :nesum:
Се на се добри беа и заслужија да победат. требаше да ги искористат шансите во напад шо ги имаја. Оние во второ полувреме. и не требаше да се повлечат да се бранат.