Од Мајкрософт тоа шитот го користат. Најави се на students.finki.ukim.mk со индексот и од таму може да пристапиш до Outlook.А како да се најавам на меил системот ? Која платформа ја користат ? Не ме гледајте така чудно се префрлив од фон, сега тука главата не знам кај ми е![]()
Ваљда ќе се поправат на роденденската журка на пролет, ако се организира таква... многу здрвени беа, во смисла дека беа окочени. А на ФЕИТ е правата журка, мада таму се има, само студенти неБруцошкава ви беше тапа. Бината за играње ја направија шеталиште децава. Next stop, ФЕИТ парти. Бар ако не сакаш да се стегаш во гужвиве ќе искочиш надвор на пивце.....
еј , абе знае некој шо професорка е оваа по англиски розита ? Многу строго се постави уште од прв час и бара редовност на предавања.. Цело време е таква ? или само кога е на факс![]()
Оваа година мислам дека нема да се полага од домаАбе идете дремете на предавања, ионака од дома ќе полагате на крај. Ќе треба да пишете CV, мотивационо писмо и есеј на некоја од темите што ќе ви ги даде. Немајте гајле![]()
Ако се учи истото, најверојатно пак ќе е така. Сигурно нема, а и глупо е да се полага на испит, односно ќе седнеш и ќе си куцаш CV, мотивационо писмо... за есеј може да помине така.Оваа година мислам дека нема да се полага од дома
E-технологии можеби. Професионални студии по информатика.Дечки мислам дека е време да барам факултет..и заинтересиран сум за компјутери бидејќи на него сум скоро цел ден се разбирам во фотошоп, правам веб страни, веб дизајн и др работи. Ме интересира дали на ФИНКИ е многу тешко како што ми викаат ако се запишеш нема да завршиш. Англиски сум слаб , а математика не ја сакам многу ама ако седнем да учим ми иде. просек ми е 4. И којсмер е најлесен на овој факултет, односно кој би ми препорачале?![]()
Фала ти на одговорот, и други ми препорачаа за Е-технологии таму било најлесно и помалку има математика.. па 90% ќе терам таму.E-технологии можеби. Професионални студии по информатика.
Не се запишувај на КНИ. У никој случај АСИ.
Тешко е. Со просек 4, се надевам дека ти оди логиката во математиката, бидејќи подоцна истата ќе мораш да ја преточиш во кодирање. Калкулусот гледај да го избегнеш. Втора година се набутани предмети шо е малку нелогично да се слушаат во исти семестри и да се успее да се извади жива глава, ама којзнае, може и ќе менват со време.
На крај, чим сам си се заинтересирал за тие ствари без факултетот мислам да укажува дека ти повеќе заслужуваш да си на факулетот и да се здобиеш со таква диплома од некои десеткаш(к)и шо се затупуваат у материјали, а надвор од предметите на компјутер не знаат да зумираат и одзумираат со цтрл скрол.
Твоја е одлуката. Со среќа у секој случај![]()
Знам дека тоа М значи дека е на електро, значи барај 223 на електро.Дали некој знае каде да ја најдам просоријата 223м?
Утре имам предавања али незнам каде е...