- Член од
- 12 јануари 2018
- Мислења
- 212
- Поени од реакции
- 121
Не можеш.Здраво, дипломската запишана во летниот семестар до кога крајно може да се брани?
И дали може од ново да се запише одма во наредниов зимски семестар?
Не можеш.Здраво, дипломската запишана во летниот семестар до кога крајно може да се брани?
И дали може од ново да се запише одма во наредниов зимски семестар?
а мора ли и онлајн да се прикачат или само лично да се однесат?Може и некој друг да ги однесе. Не мора лично.
Нема условсо колку положени предмети од прва година се запишува втора
Ако не положеш предмети од 1 семестар, во трет ќе треба да ги презапишеш тие шо ги немаш положено.дали ако имам положено само 2-3 предмети од 1 семестар ќе може да слушам предмети од 3 семестар или ќе треба да ги презапишам и повторно да ги слушам предметите кои ги немам положено од 1
НеИ дали е можно да се квадрира година
и двете мора мислама мора ли и онлајн да се прикачат или само лично да се однесат?
Ќотек за лидеротДали некој знае да прави проекти по Екоинформатика ?
и мала помош ако може, Дианс немам потпис бидејки лидерот на нашата група нема прикачено доволно лабс/домашни за да добиеме потпис. Што да се прави ?
Не, освен ако не се задолжителни и на новиот смер.Dali pri promena na smer, zadolzitelnite od prethodniot smer mora da se polozat ?
А што ќе биде со тие што ќе ги оставам од стариот и не ги полагам, пример ако одам од КИ на ПИТ, на ПИТ не ми требаат Дизајн на дигитални кола, Физика и Калкулус 1, значи во минус ќе сум 18 ЕКТС (од прв семестар) па после ќе морам да ги надополнам тие кредити со земање 6ти предмет 3-4 семестра или евентуално запишување 9 семестар така ?Не, освен ако не се задолжителни и на новиот смер.
Ако ти се положени тие, ќе ти се бројат кредитите како изборен да ти биле.А што ќе биде со тие што ќе ги оставам од стариот и не ги полагам, пример ако одам од КИ на ПИТ, на ПИТ не ми требаат Дизајн на дигитални кола, Физика и Калкулус 1, значи во минус ќе сум 18 ЕКТС (од прв семестар) па после ќе морам да ги надополнам тие кредити со земање 6ти предмет 3-4 семестра или евентуално запишување 9 семестар така ?