Факултет за Информатички Науки и Компјутерско Инженерство - ФИНКИ

Член од
1 август 2022
Мислења
4
Поени од реакции
0
Имам 84 поени. Дали имам шанси да влезам во СИИС (без разлика дали е приватна квота)? Или да бркам друг смер?

Член од
23 август 2021
Мислења
6
Поени од реакции
0
Дали има некое временско ограничување за колку години мора да го завршиш факултетот? (Имам слушано дека е 8 години ама може да е маалска фора)

Член од
18 април 2014
Мислења
75
Поени од реакции
12
Дали има некое временско ограничување за колку години мора да го завршиш факултетот? (Имам слушано дека е 8 години ама може да е маалска фора)
Нема никакво ограничување.

Член од
7 октомври 2020
Мислења
6
Поени од реакции
2
Некој да има што изработува проект по Мобилни платформи и програмирање?

Член од
17 јуни 2022
Мислења
2
Поени од реакции
0
Здраво, дали би можел некој да ми го пише емаилот од ФИНКИ? Не можам да го најдам на нивната страна.

Член од
19 декември 2021
Мислења
16
Поени од реакции
0
Dali sega na 30ti se nosat dokumenti na fax za upis ili dovolno e samo online prijava pa otkako ke se objavat rezultati togas da se nosat dokumenti?

Член од
28 октомври 2019
Мислења
1.796
Поени од реакции
4.333
Dali sega na 30ti se nosat dokumenti na fax za upis ili dovolno e samo online prijava pa otkako ke se objavat rezultati togas da se nosat dokumenti?

Член од
19 декември 2021
Мислења
16
Поени од реакции
0
I uste edno prasanje ako znae nekoj zatoa sto ne pisuva tuka. Dali moze nekoj drug da gi odnese ili mora licno?

Член од
4 октомври 2021
Мислења
38
Поени од реакции
5
Член од
28 август 2022
Мислења
1
Поени од реакции
0
Може ли некој да ми каже дали за запишување на АПС мора да е положено ООП ?

Член од
9 февруари 2016
Мислења
1.440
Поени од реакции
3.525
Не само слушан. Од непарен семестар само други предмети од непарен семестар се со предуслов положен.

Член од
12 октомври 2018
Мислења
3
Поени од реакции
1
Nekoj da mi kaze nesto poveke za nekoj od predmetite digitalizacija, ekonomija za IKT inzeneri, upravuvanje so tehnicka poddrska, sabloni za dizajn na korisnicki interfejsi. Sto se uci i dali vredi da se bira kako izboren predmet vo 3 semestar?
Од тие што ги наброја шаблони вреди, диг немам слушано, а другите два се само за кредити. УТП има база од каде шо се паѓаат прашањата ама лабс се мн захтевни и се губи дефинитивно мн време а без нив тешко се полага. Економија онлајн имавме исто база ама последнава година се паднаа мн прашања шо ги немаше во базата, и беше потешко да се фати оценка. За предметиве има Предметник, или прашувајте на дискорд каналот на финки, каде шоо дефинитивно ќе добиете одговор од повеќе студенти и мн побрзо.
Ако сакаш корисни, Интернет Програмирање, Шаблони или Напредно(тешко е ама мн вреди) .
Автоматски споено мислење:

не, доволно е да е слушан

RVD

Член од
23 декември 2018
Мислења
5
Поени од реакции
0
Здраво, дипломската запишана во летниот семестар до кога крајно може да се брани?
И дали може од ново да се запише одма во наредниов зимски семестар?

Kajgana Shop

На врв Bottom