Факултет за Информатички Науки и Компјутерско Инженерство - ФИНКИ

Jaqen H'ghar

Faceless man
Член од
25 март 2009
Мислења
1.077
Поени од реакции
1.272
Давчев. Најдов ја нешто, ама ако имаш прати :) Конкретно ми треба за EP и B,B+,B* дрвјата.
Јас од Маргита имам комбинации. Незнам дали ќе ти бидат нешто од корист.

8_88

888
Член од
7 мај 2009
Мислења
1.078
Поени од реакции
1.610
Јас од Маргита имам комбинации. Незнам дали ќе ти бидат нешто од корист.
Различни беа предавањата пред неколку години (две), електро и пмф...

Најверојатно се и сега така, но можно е да имаат заедно изготвено програма за на ФИНКИ (иако се сомневам во тоа, знаејќи ја Маргита и слушајќи муабети за Давчев).
На Маргита 10 години секако и се исти предавањата со исти грешки („треба да поправам тоа“ :D )
Посебно за Б стеблата кај Маргита нема речиси ништо, а кај Давчев се паѓа обавезно на колоквиум една задача од тој тип.

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.033
Поени од реакции
12.727
Колоквиумски ДМ за матрици нешо,Булова?

Член од
27 ноември 2008
Мислења
1.433
Поени од реакции
341
а оперативни системи исто од пмф шо е донесен колоквиумски ама за усното? писменото имам нешто тие скриптите во шел ама ме интересира шо прашања има на усното од теоријата

Џ

ЏинЏер

Гостин
а оперативни системи исто од пмф шо е донесен колоквиумски ама за усното? писменото имам нешто тие скриптите во шел ама ме интересира шо прашања има на усното од теоријата
И ја сакам :)

Jaqen H'ghar

Faceless man
Член од
25 март 2009
Мислења
1.077
Поени од реакции
1.272
pisete mi u inbox mejlovite ne se vklucuvam cesto na forum a vaka ke stigne izvestuvanje na mejl i nema da ve zabrajm i ke pratim se so imam bazi kaj margita i vangel
--- надополнето: 3 април 2013 во 12:30 ---
inaku OS vi e kombinacii usnoto. :)

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.033
Поени од реакции
12.727
АОК прашањата од кој тип се? Мајке ми не можам тие MIPS инструкции да ги памтам, до 2.8 стигнав во книгата и стварно не можам натака, три дена тапкам во место ама таква нервоза ме фаќа кога ќе почнам да читам шо после 10 мин се откажувам. Не знам дали внимание да посветам на ситните задачки или на теоријата.
Мене ми е само некој ептен забацани прашања да не дадат, од некој делчиња шо не им обраќам/е толку внимание. Ај упатете ме малце :)

Kajgana Shop

На врв Bottom