Факултет за Електротехника и информациски технологии

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Зашто ги мрзи да ја одржаваат=) Преку викенд воопшто не се обидувај =)
пс:Пријавете се за академија бееееее ./крајс

Член од
26 октомври 2008
Мислења
12
Поени од реакции
0
Хеј здраво на сите електраши!
Јас сум бруцош на Електро и како таков си најдов колеги, а бидејќи сум во Ѓ паралелка најдов и такви. Е, па поздрав до вас, се надевам во иднина ќе се запознаеме. Патем, ај нека ни го поврзат понеделникот (оти вторник ни е слободен, а во среда не се работи) :)

Член од
11 јули 2008
Мислења
26
Поени од реакции
0
luge aj kazete mi sto mislite za smerot ksia? na sto da obrnam vnimanie sto mi e bitno , kakvi se profeosrite? pozz

shadow_rr

Resistance is Futile
Член од
8 јули 2006
Мислења
1.807
Поени од реакции
323
Здраво колеги. Кај се наоѓа просторијата на ТМФ? Имам таму предавања по математика во среда?
btw, има некој кајганџија на ИНФО?

Crazy

PaRtY aNiMaL
Член од
16 февруари 2006
Мислења
684
Поени од реакции
4
Има. "Денот на дрвото" е одложен :)

Член од
28 октомври 2008
Мислења
74
Поени од реакции
1
Е сеа вака да се разбереме читам 2 саати кој го брани електро кој и не и сакам да прашам вака- татко ми ме тера да одам на електро оти они има завршено и тоа некаде 80(нели сеа е полесно) а мене после се шо прочитав и не ми се оди баш :nesvest: а иначе шо читам за оти земале пари повеке без факултет незнам шо се чисти глупости.... иначе тато е програмер и да кажам оти тоа е најдосадната работа шо може да са замисле :tapp:

Oi!

Член од
26 август 2008
Мислења
313
Поени од реакции
6
Е сеа вака да се разбереме читам 2 саати кој го брани електро кој и не и сакам да прашам вака- татко ми ме тера да одам на електро оти они има завршено и тоа некаде 80(нели сеа е полесно) а мене после се шо прочитав и не ми се оди баш :nesvest: а иначе шо читам за оти земале пари повеке без факултет незнам шо се чисти глупости.... иначе тато е програмер и да кажам оти тоа е најдосадната работа шо може да са замисле :tapp:
А татко ти има пари???...па сеа ти види..

cYb3rc0re

~ место за реклама
Член од
3 мај 2005
Мислења
914
Поени од реакции
170
Iначе тато е програмер и да кажам оти тоа е најдосадната работа шо може да са замисле :tapp:
А ти повеќе си на мајка ти? :)

Че си го слушаш тато, ако сакаш ко него паметен да бидиш.

Член од
12 мај 2008
Мислења
506
Поени од реакции
25
Кога татко свршил во мајка ти,исфрлил преку милион сперматозоиди.
Кога го дркал зад школо или во веце,исто така исфрлал по милиони сперматозоиди.
Од сите тие твои братчиња и сестричиња ти си тој еден и единствен сперматозоид кој станал човек,и како таков треба да ја оправдаш случајноста.
НЕМОЈ НИКОГАШ ДА ДОЗВОЛУВАШ ДРУГИ ДА РЕШАВААТ ЗА ТЕБЕ!!!

Член од
28 октомври 2008
Мислења
74
Поени од реакции
1
абе добро јас секак ке одам на електро ама сакам да ми кажете од вие шо сте електрашите тука за колко време завршивте и тиа шо сеуште студират како им оди оти не планирам да имам просек планирам да научам нешто али не се брзам :nenene:

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
абе добро јас секак ке одам на електро ама сакам да ми кажете од вие шо сте електрашите тука за колко време завршивте и тиа шо сеуште студират како им оди оти не планирам да имам просек планирам да научам нешто али не се брзам :nenene:
Не бери гајле, лесно се завршува факултетот.
И не само тоа, Електро е единствениот факултет каде што кога тогаш... ќе добиеш стипендија без разлика на просекот. Ок, само таа стипендијата другите ја викаат пензија.

:pos2:(A)

Kajgana Shop

На врв Bottom