Факултет за Електротехника и информациски технологии

Mainframe

Mr.Goodkat
Член од
14 јануари 2008
Мислења
336
Поени од реакции
30
Абе убаво ќе ве организирав јас сите вас ама за жал интернетот ми е сечен и не можам да ја организирам собиранката, а гледам и колегата Ханзо не е активен нешто во последно време така да тешко дека ќе можам. Погоре ја спомнавте бруцошката забава, може таму да се сретнеме па да дрмнеме по некое пиво. Само проблемот е како ќе се најдеме таму :)

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
На бруцошка јас сигурно ќе бидам позади шанк,околу апаратите за точење пиво....ако има како лани,ако не-околу шишињата ќе се мотам,ќе ме најдете сигурно:smir:

Д

Демијан

Гостин
Па добро бее.Знаат ли другите бруцоши на електро?Ја од форумов дознав.

Член од
16 февруари 2006
Мислења
2.830
Поени од реакции
21
Незнам зашо нема плакати за забавава.....минатата година имаше 1-2недели унапред закачено....оваа година невидов

Sportex

Hombre, karamba!
Член од
6 октомври 2008
Мислења
24
Поени од реакции
0
па ај ако не да не кажуваме на никој, така ќе има поише пиво за нас:vozbud:
не, озбилно, зашо нема плакати??? сигурно ке има жур или ова е некоја заебанција?

Член од
16 февруари 2006
Мислења
2.830
Поени од реакции
21
па ај ако не да не кажуваме на никој, така ќе има поише пиво за нас:vozbud:
не, озбилно, зашо нема плакати??? сигурно ке има жур или ова е некоја заебанција?
Ке има, треба да има...незнам шо праат со плакативе....

Mainframe

Mr.Goodkat
Член од
14 јануари 2008
Мислења
336
Поени од реакции
30
Имало или немало, за жал нема да можам да присуствувам поради влошена здравствена состојба :( Убаво да си поминете на забавата

Sportex

Hombre, karamba!
Член од
6 октомври 2008
Мислења
24
Поени од реакции
0
иначе денес за прв пат видов плакат за дешафкава... али нема везе, ке биде ефтино пивото, така да може и боље шо немаше плакат до сеа :vozbud:

Член од
20 мај 2008
Мислења
961
Поени од реакции
43
Жити се, кажете каков е тој влезен колоквиум за Физика 1. По се изгледа наредниот четврток ќе имаме таков.

Mainframe

Mr.Goodkat
Член од
14 јануари 2008
Мислења
336
Поени од реакции
30
Имаш за учење докај спектрална анализа од практикумот за Физика 1, едно 30 страни се сосе задачи и теорија, мислам дека нема потреба да се чепка ништо друго, само практикум. Како што слушам обично малку гледале низ прсти на овие влезни колоквиуми и не било ништо страшно. Требало прегеска да ме прашаш :)

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Mozebi nema vrska ova so Elektro Fakultetot no koga spomnavte nesto zurki deneska vo Strumica vo Select za 1 pat ima Studentska Zurka Tequila party

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Жити се, кажете каков е тој влезен колоквиум за Физика 1. По се изгледа наредниот четврток ќе имаме таков.
Заебанција е тоа,читаш од практикумот како се изработуваат лабораториските вежби и тоа го раскажуваш на ливче,сите проаѓаат,ич да не се секирате:smir:

nozo.mk

Ultras Karpos Boys
Член од
6 септември 2007
Мислења
472
Поени од реакции
18
Ако не пројде некој сега (два-тројца се во просек стално) после на првата лабараториска вежба дава пак шанса. Незнаејќи што ме чека после , што радости беа откога го поминав влезниов:pos2:

Член од
20 мај 2008
Мислења
961
Поени од реакции
43
Имаш за учење докај спектрална анализа од практикумот за Физика 1, едно 30 страни се сосе задачи и теорија, мислам дека нема потреба да се чепка ништо друго, само практикум. Како што слушам обично малку гледале низ прсти на овие влезни колоквиуми и не било ништо страшно. Требало прегеска да ме прашаш :)
А колегата од Г група кога ми кажуваше за влезен колоквиум му се смеев и се кладев на кафе... и изгубив. :):):)
Прееска не те прашав најверојатно оти одвај чекав да завршиме и да фаќам пат за Велес што е можно побрзо :). Само таму ми беше паметот.

Kajgana Shop

На врв Bottom