Факултет за Електротехника и информациски технологии

Член од
20 мај 2008
Мислења
961
Поени од реакции
43
Порано имаше еден автомат што враќаше пари. :D Сериозно! Ние само од него земавме кафе. Пошто беше гага. :vozbud:
Дали е тоа автоматот кај студентски прашања на Машински? Оти мене тој ми ги врати парите, а кафе се напив. :)

F

FrAnKEnsTEiN

Гостин
Ај и ја да си ги кажам маките.И мене ме преместија од А у Б група,се изнервирав малку зашто веќ почнав да се уходувам со групата,сега пак од ново,ама тоа нема везе.Него дај овие постарите нека ми кажат Англиски сум дудук не дека немам врска ептен ама не си знам(искрено си кажувам и немој да се смеете ќе добиете минус:))Дај кажете како можам да поминам полесно,искрено да ви кажам Англиски најмногу се исплашив.
Бате англиски биди редовен и активен на час и на крај имаш шеска без да полагаш:helou:

Член од
8 октомври 2008
Мислења
4
Поени од реакции
0
Морам еден оф топик. Па добро бе, биваше само „Ѓ“ на кирилица да напишеш, а се друго на латиница??? Или намерно така? Гад демет!
Imav nesto problems so makedonskata podrska, a bukvata e samo kopirana i dodadena..... od slednoto mislenje, ke pisuvam na kirilica ;)

Mainframe

Mr.Goodkat
Член од
14 јануари 2008
Мислења
336
Поени од реакции
30
Abe sto se zamarate so profesori, kakvi se onakvi se. Kazuvajte sto biva so sobirankata?
PS sorry for the latinica, nemam internet doma :toe:

Sportex

Hombre, karamba!
Член од
6 октомври 2008
Мислења
24
Поени од реакции
0
Ај и ја да си ги кажам маките.И мене ме преместија од А у Б група,се изнервирав малку зашто веќ почнав да се уходувам со групата,сега пак од ново,ама тоа нема везе.Него дај овие постарите нека ми кажат Англиски сум дудук не дека немам врска ептен ама не си знам(искрено си кажувам и немој да се смеете ќе добиете минус:))Дај кажете како можам да поминам полесно,искрено да ви кажам Англиски најмногу се исплашив.

епа да ти казам, изглеа истите муки ги иаме :pos2:

иначе за англиски моеш да читнес нешо на претходниве 2-3 страни посо и ја го постаив истото прашање. а за групиве (и јас од А во Б) ХАОС!!! и да, ЗА КОЈ К*Р ГИ ПРАЕА, КОА БЕВМЕ 135 А СЕА СМЕ 123?????????????? АЛООООООООООООООО!!!!!

Sportex

Hombre, karamba!
Член од
6 октомври 2008
Мислења
24
Поени од реакции
0
и да, преку к*р од вакви чудесии бакрачи и слично. дај да напрајме еден жур со многу пиво. и ја се согласуем мејнфрејм да организируе и слично. поздраФ!

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
А да се видиме сите фино-лепо на бруцошката забава во петок?

Патем, кај се наоѓа училница Б3? Итно е, битно е, морам утре да стигнам :)

nozo.mk

Ultras Karpos Boys
Член од
6 септември 2007
Мислења
472
Поени од реакции
18
А да се видиме сите фино-лепо на бруцошката забава во петок?

Патем, кај се наоѓа училница Б3? Итно е, битно е, морам утре да стигнам :)
Тоа е барака 3. :) Се надевам занеш каде се бараките. Од лево кон десно се бројат...

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
Бруцошка забава

n30125843042_9718.jpg

Start Time:Friday, October 17, 2008 at 9:00pm
End Time:Saturday, October 18, 2008 at 1:00am
Street:Karpos 2 b.b.
City/Town:Skopje, Macedonia

Бујрум на добра журка, со Eye Cue и многу ефтини ладни,топли,љути и какви год пијалоци. Слободно донеси си пријателчиња ако сакаш.........

ова ми стигна на Фејсбук.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Прегледај го приврзокот 8268

Start Time:Friday, October 17, 2008 at 9:00pm
End Time:Saturday, October 18, 2008 at 1:00am
Street:Karpos 2 b.b.
City/Town:Skopje, Macedonia

Бујрум на добра журка, со Eye Cue и многу ефтини ладни,топли,љути и какви год пијалоци. Слободно донеси си пријателчиња ако сакаш.........

ова ми стигна на Фејсбук.

AAAAAAaaaiiiiiii,,, zaso nema vakvo neso kaj mene be ????:nesvest::nesvest::nesvest:

Doagjam kaj vas.... na zurka mislam, ne na fax...:helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom